اینم یه نوع جدید؛ خوبه بسازمش؟
راستی علاوه بر Picador ؛ ماشین RD محمد رضا رو هم می خوام 2 ساعته که هیچ کدوم رو پیدا نکردم......
اینم یه نوع جدید؛ خوبه بسازمش؟
راستی علاوه بر Picador ؛ ماشین RD محمد رضا رو هم می خوام 2 ساعته که هیچ کدوم رو پیدا نکردم......
اینم هم عکس نوع بازی جدیدم؛دست امین هم درد نکنه؛حالا اون 405 RD رو بدین لطفاً......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اون مَرده هم این جوری گفته بود؛ خیلی جالب نوشتی من که مثل اون دفعه که برای J.VT نوشته بودم؛خنده ام گرفت.....بگذریم؛شما چه قدر سریع فهمیدید که من برای شما پست دادم!...We Love Youنقل قول:
شما بیخود کردی که این رو جی وی تی ساخته
بايد از خود محمد رضا اجازه بگيرينقل قول:
نه نه! من فقط لینک دانلود ماشین محمد رضا رو برای ریختن اون در بازی می خوام؛همین...
یک بار دیگر تکرار میکنم شاید کسی بلد باشه جواب بده
من مود خاموش کردن ماشین را نصب کردم .این مود با زدن کلید v و home که برای دور و نزدیک کردن است کار میکند.چه کار کنم تا کلیدها عوض شود و ماشین با کلید tab خاموش شود؟
من حتی از آپشن خود بازی هم کلیدها را عوض کردم ولی این فقط با کلیدی کار میکند که مخصوص دور و نزدیک کردن است و من این را نمیخواهم. لطفا هر چه زودتر کمکم کنید.
حتما باید از خودش بگیری.نقل قول:
او دیگر با این تاپیک سر نمیزنه.پس یابد از طریغ یاهو مسنجر ازش درخواست کنی.
دوفايل cleo.asiو views.cam توي محل نصب بازي كپي ميكني و پوشه cleo رو هم همونجا كپي ميكني . حالا هر فايلي كه با پسوند cs باشه رو كپي ميكني توي پوشه cleoنقل قول:
امین حالت خوبه؟ لینک دانلود 405 Rd رو در این تایپیک گذاشته بود؛فقط من پیداش نمی کنم...کمکم کنین.................
اينقدر پشت سر هم پست نده ما هم همين مشكل رو داريمنقل قول: