کسی میدونه ساعات رایگان شبانه ، سرعت چقدر میشه ؟
Printable View
کسی میدونه ساعات رایگان شبانه ، سرعت چقدر میشه ؟
سلام. دوستانی که از تعرفه های جدید سرویس گرفتن میشه سرویس خریداری شده و سرعت دانلودشون رو ذکر کنند لطفا؟ گویا یکم بالاتر سرعت میده درسته؟
من دانلود حجیم ندارم دوست من ...قبلا مصرف من 15 و نهایتا 20 گیگ در ماه بود الان 80 گیگ در ماه حجم دارم که میتونم از باقیمانده حجم برا دانلود فایلهای نسبتا حجیم( 3 گیگ و 4 گیگ ) استفاده کنم...بعد فشفشه های وب هم هست و همچنین 3 ساعته نامحدود ایرانسل 2000 تومن..و نامحدود همراه اولنقل قول:
وزیر حروم خور گفته میخواد کف سرعت سرویس های مختلف رو مختلف تعیین کنه و باید صبر کرد و برای شما هم باید 16 کیلوبایت سرعت بده. 8 دیگه اعجوبست! الان با این سرعت 8، گوگل و سایت های بین المللی باز میشه؟نقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی حداقل سرعت 128 کیلوبیت باید باشه طبق مصوبه و اگه خطت مشکل نداشته باشه باید الان 16 باشینقل قول:
اگر هم اشتباه نکنم نامحدود 128 قبل این تعرفه ها بعد از 8 گیگ استفاده میومد روی 128 کیلوبیت واقعی یعنی 16 کیلوبایت اینکه برای شما میرفته رو 40 عجیبه من خودم 256 داشتم بعد 16 گیگ میرفت روی 256 کیلوبیت یعنی 45 تا 32 کیلوبایت
اگه قرار بود سرعت مصوبه بیشتر میبود دیگه کسی ترافیک نمیخرید برای سرعتش :n24:
بعد بروز رسانی تعرفه هاش الان خیلی بهتر از قبل هست از نظر هزینه مخصوصا نمیدونم شما ها چجوری حساب میکنید و میگید بده قبلا با این پول 8 گیگ هم نمیدادن الان 40 گیگ میدن و شبانه هم میشه فعال کرد انرژی هم که بسته داره واقعا نمیدونم من چی بگم :|
وزیر راستگو!!!!!!! گفته بود طرحی داده که کف سرعت ها رو بعد از اتمام حجم برای سرویس های مختلف، متفاوت تعیین میکنه ولی این پست جدیدشه تحویل بگیرید:
✒در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.
ایشون همش در حال پیگیری هستن و صحبت قبلیشم یادش رفته کلا! منم زیر پستش اینو نوشتم براش:
" در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه ، اینا تا زور بالا سرشون نباشه رقابت نمیکنن. شما قول دادی مصوبه بدی و سرعت های خوبی برای کف سرویس های مختلف تعیین کنی پس چی شد؟ مرد باش و سر حرفت بمون. شونزده کیلوبایت فاجعست. ضمنا همین شونزده هم نمیدن. یکی از رفقا حجمش تموم شده بهش هشت کیلوبایت سرعت دادن. برای بعضیا با همین هشت کیلوبایت بین المللی هم باز نمیشه و فقط سایت های آشغال داخلی باز میشه. ضمنا خیلیا سایت آپارات رو هم از حجم بین المللی کم میکنن. دست از این تفکیک ترافیک بردار "
نقل قول:چه پینگ های خوبی :n04:نقل قول:
من که تو دو تا شهر کرمان و شیراز با isp های مختلف بهترین پینگی که گرفتم 100 بوده، تازه همین هم به زور گیرمون اومده
البته یکم گشتم، معمولش هم اکثرا با طرح گیم همین حدودای 100 فکر کنم داشته باشن
آخه دوستمون یه جوری گفت با گیم 110، افتضاحه
دوستان ی راهنمایی کنین
من حجمم تموم شده فقط 110روز مونده هر 10روز دارم 25تومن گیگ میخرم
چیکارکنم بسوزونم اینو سرویس غیرخجمی بگیرم بنظرتون؟
مثلا 6 ماهه 2مگ بهتر نیست؟
مثله اینکه توسرویسهای جدید ثبات سرعتم نیست دیگه قبلن همچین مشکلی نداشتم پشتیبانی زنگ میزنم میگه نویزداره خط قبلنم نویزداشت ولی سرعت ثبات داشت الان سرعتم با ای دی ام از روی 650 اومدرو380 دیگه اعصاب خوردکنی شده اینم تست تو تایمهای مختلف خوب بودباز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان شداین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونستم سرویسهای بالاترفقط برحجم نیست براساس خریدسرویس سرعت تعیین میشه شاید یکی که سرویس 3مگ و4مگ گرفته بگه ایا سرعتش یکی یاتوتایمهای مختلف تغییرمیکنه
کسی نمیدونه جواب سوال بالارو؟نقل قول: