علي كريمي:مچ بندهاي سبز را نكونام از جانمازش به ما داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی کریمی می گوید مچبندهای سبز بازی ایران و کره را نکونام از جانمازش به ما داد. به گزارش خبرنگار ورزشی «فردا» علی کریمی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران درباره احتمال سیاسی بودن حرکت برخی بازیکنان فوتبال در یک بازی بین المللی می گوید: همه بازیکنان فوتبال مچبند سبز میبندند و فکر نمیکنم کاری کا ما کردیم اتفاق جدیدی بوده باشد.
وی درباره منشاء آن مچ بندها به دنیای فوتبال می گوید: آن مچبندها را جواد نکونام از جانمازش به ما داد و میتوانید این را از خودش بپرسید. در نیمه دوم بعد از اینکه دیدیم این کار ما حرف و حدیثهای زیادی را به وجود آورده آنها را باز کردیم.
کریمی تاکید می کند: من آدمی هستم که اصلاً علاقهای به سیاست ندارم که بخواهم کار سیاسی انجام بدهم.
بازیکن فعلی تیم استیل آذین درباره اینکه بستن مچبندهای سبز باعث شد تا از پرسپولیس اخراج شود می گوید: نه. من هم این شایعات را زیاد شنیدم اما هیچ کدام صحت ندارد. در تیم ملی خیلی از بازیکنان به غیر از من این کار را انجام دادند و فقط من نبود. ضمناً کار ما سیاسی نبود که بخواهد چنین تبعاتی داشته باشد.
دعا براي مليپوش ديروز فوتبال ايران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير ابراهيمخواه بازيكن اسبق تيمهاي برق و دارايي و تيم ملي در زمان مرحوم پرويز دهداري چند روزي است كه به دليل عارضه قلبي در بيمارستان قلب تهران در اميرآباد بستري است.
به گزارش ايلنا، ابراهيمخواه كه چندي پيش حمله قلبي به سراغش آمد، فردا در بيمارستان قلب تهران مورد عمل جراحي قرار خواهد گرفت.
طي روزهاي گذشته بازيكنان آن روزهاي تيم ملي با عيادت از ابراهيمخواه در بيمارستان قلب تهران باعث افزايش روحيه او پيش از عمل جراحي فردا شدند كه به گفته كادر پزشكي بيمارستان اين اتفاق پيش از عمل به لحاظ روحي بسيار مفيد بوده است.
ابراهيمخواه بازيكن اسبق تيم ملي ايران ضمن تقدير از همبازيان گذشته خود كه از او عيادت كردهاند از دكتر احمدي پزشك معالج خود و كليه كاركنان مركز قلب ايران تشكر كرد و از مردم و علاقهمندان به فوتبال خواست كه براي سلامتي دوباره او ادعا كنند.