حجم باقیمانده من را زده
حجم باقیمانده: -473 MB
دیشب هشت گیگ داشتم تازه فقط ساعات شبانه دانلود کردم ولی سرعتم 450 بود
الان چجوریاست
حجم ام برمیگرده یا نه؟:n03:
Printable View
حجم باقیمانده من را زده
حجم باقیمانده: -473 MB
دیشب هشت گیگ داشتم تازه فقط ساعات شبانه دانلود کردم ولی سرعتم 450 بود
الان چجوریاست
حجم ام برمیگرده یا نه؟:n03:
یاد زمانی که استادا نمرات رو اعلام میکنن افتادم :n08:نقل قول:
ما که شدیم صفر :n28::n14:
برای ثبت نام از طریق اینترنت و انلاین ای دی اس ال مخابرات مشهد کدوم سایت باید رفت ؟ چند روز طول میکشه وصل بشه ؟
حوصله زنگ زدن به 2020 رو ندارم ... لطفا ادرس سایت بدید ؟
همچین قابلیتی نداره مخابرات .نقل قول:
باید حتما حضوری بری دفاتر امور مشترکین واسه ثبت نام.
آنلاین به هیچ عنوان نمیشه.
مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي با اشاره به رفع اختلال و قطعي بوجود آمده در بستر اينترنت استان گفت : در پي اختلال سخت افزاري در برخي از مناطق و قطعي اينترنت ، اين شركت به كليه كاربران خود 8 روز اينترنت و 150 مگ ترافيك رايگان تقديم مي نمايد .مهندس ملك جعفريان افزود : اين بسته رايگان بوده و با هدف جلب رضايت كاربران اينترنت و دلجويي از آنان به خاطر اختلال پيش آمده در نظر گرفته شده است .
این یعنی چی؟ 8 روز اینترنت رایگان داریم با 150 مگابایت یا در 8 روز 150 مگابایت میتوانیم دانلود کنیم ایا؟؟؟؟
کسی هست جواب بده؟؟؟؟ایا؟
باز دارن شبانه رو کم میکنن
ریز کارکرد هم که نمیده
آدم نیستن
6075@
چند بار میپرسین خوب؟
یعنی وقتی میری تو پنل کاربریت به اون تایخ انقضا 8 روز اضافه بشه و به اون حجم باقیماندت 150 مگ
تموم
پستها رو خوندم فقط میشه فهمید وضعیت الا افتضاحه فقط . هیچکی وضعش با بقیه مساوی نیست .
یکی حجمش رو کم کردن یکی نکردن . یکی هنوز واسش رایگان میزنه یکی نمیزنه . یکی دوبرابر ازش کم شده یکی ذره . یکی منفی خورده یکی مثبت . خیلی داغونه . نمیشه فهمید الان وضعیت کلی چطوره .
شدیم مثل اوضاع بعد از جنگ که معلوم نیست چقدر کشته دادیم چقدر زخمی :n02:
سلام. دوستان.من که 1 گیگ داشتم که اونو صفر کردن :n03:. دوباره حجم خریدم و تونستم وصل بشم.
دقیقا مثل من ! فاتحه ملت رو خوندن خدایی ، باز مثل اینکه باید بریم شکایت کنیم اینا آدم بشو نیستن ، کلا تا به ملت بیچاره ضربه ای نزنن شب خوابشون نمیبره :n28:نقل قول:
اگه دیگه بهم کار نداشته باشن خوبه.میترسم هنوز دست از سرم بر ندارن:n28:نقل قول:
اخه من تو این روزای رایگان تقریبا 20 گیگ دانلود کردم.به جاش یک گیگ کم کردن.