از اون حرفا بودا ! :دینقل قول:
معلومه که اورکلاک هم کردید چون ما کارت 867 مگ نداریم......
با اور کلاک مقدار حافظه تغییر نمی کنه که !
Printable View
از اون حرفا بودا ! :دینقل قول:
معلومه که اورکلاک هم کردید چون ما کارت 867 مگ نداریم......
با اور کلاک مقدار حافظه تغییر نمی کنه که !
779 شما ممکنه 370 تا پست داده باشید ولی دلیل نمیشه از من بیشتز بدونی .چیزی که شما در مورد کارت گرافیک میدونی به اندازه یه گیمر معمولیه.کی گفته gs یا gt بودن مبنای اجرای روون بازی هاست.در ضمن من اوور نکردم گرافمو و شما در مورد برند colorful اطلاعات کمی داری و خود بنده گراف 9800 800هزار تومانی رو با گراف خودم مقایسه و تاثیر بسیار ناچیز فقط در سایه پردازی دیدم.و حاضرم به شما ثابت کنم که کرایسیس رو با اخرین درچه رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بدون لک اجرا کردم.و اینم بگم که گراف مبنای اجرای عالی بازی نیست ساپورت سی پی یو مادر بورد و رم مناسب و هارد خوب کولینگ عالی نیز مبناست.امیدوار متوجه اشتباهت شده باشینقل قول:
چرا تغییر میکنه.اگه میخوای میتونی امتحان کنی. برنامه sis sandra pro رو نصب کن و در قسمت total graphic available cache میزان نهایی گراف خودتو ببین که تا چه حدی میتونی بالا ببری .که با اور بالا میشه برد.مثلا مال من 1100 مگ availabl داره که فقط 768 تاش مورد استفادس .البته بالا بردن تا توتال خیلی ممکنه خطرناک باشه و به کرات دیده شده که موجب سوختگی گراف هم شدهنقل قول:
:دینقل قول:
این هیچ ربطی به پست ها نداره تجربه ی بازی کردن من اینو نشون میده....:31:
ببین من اولین چیزی که گفتم این بود که CPU خیلی در این بازی نقش داره پس شما برای اولین قدم باید CPU تون قوی باشه.....
بعدشم من ( خودم ) تابحال گرافیکی به حافظه ی 6... ندیدم !!!!!!!
اولا که قیمت اون کارت 800 تومن نیست و 400 تومنه تازه ارزون ترم شده می تونم ثابت کنم...
دوما اگه اینطوری باشه که واقعا مگه شرکتا دیوانه ان که بین گرافیک گرون قیمت بدن بیرون.....
اگه اینطوریه که شما دیگه باید با همون کارت گرافیک همه ی بازی ها رو اجرا کنی دیگه......
تاثیرش اصلا ناچیز نیست بلکه فوق العاده میشه در ضمن یک چیزی اینی که میگی از مدیوم بالاتر نمیره
همه از کارت گرافیکه نه از cpu , ram , ....
پس معلومه که کارت شما تواناییه بالای مدیوم رو نداره تمام. ( نقطه )
اگر می خواین داداش من کارتش 9500 GT هستش و من خودم 280 میخوای عکس اونو نشونت بدم که High کرده و اون بالاتر از High نمی ره براش !!!!!!
تازه 1 گیگ هم هستش.
من به روونیه بازی شما کار ندارم دارم میگم که شما خودتون گفتید بالاتر از مدیوم نمیره بابا یک بچه هم دیگه میدونه این از کارته.....
می خواین نشونتون بدم که اگه روی High باشه چه تغییری میکنه.
لطفا اگه میشه ثابت کنید ( کرایسیس )
بعد همه ی اینا باید بگم که یعنی هیچ فرقی بین GS , GT , GTX نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18:
در آخر هم بگم که شما اگه این چیزا رو بلدین پس چرا میگین؟؟؟ ( اینم آخرین چیز بهتون بر نخوره یک موقع حرف هام ها :دی :31: )
حالا میخوام برم pegorino رو بکشم خوب اونجا که pegorino میره سوار قایق میشه اونوقت من باید سوار موتور شم حالا چجوری برم توی اب با موتور؟؟؟؟؟؟؟
اینجا جای بحث در رابطه با این چیزا نیست ! تاپیک رو به راه کج و خاکی نکشید ...
لینک های پست راهنما به اضافه ی لینک پچ 1.2 آپدیت شد ...
شما باید با موتور از تو ساحل برید !نقل قول:
.نقل قول:
2. این صفحه رو ببین تا بفهمی هیچی از گرافیک colorful نمیدونی
3.اصلا شما ای دی یاهوتو بده تا من پست الکی ندمکد:http://upload.--------.com/1/1233890643.jpg
اولا دیگه بسه از بس بحث کردیم.نقل قول:
دوما شما چیزی که می خواستی رو فهمیدی دیگه لازم نیست بحث رو به گرافیک و اینجور چیزا بکشونی.
سوما ID یاهو من فقط برای E - Mail من اصلا چت نمی کنم اگه خواستی پایین اسمم هست ( یک نگاهی می انداختی ) من پسر خوبیم :دی :31:
چهارما ( !! ) این عکسه چی ربطی به این چیزایی که من گفتم دار؟ ( اینجا پست نده یا پیغام خصوصی یا هم پروفایل )
شما مثل اینکه توربو کش رو با اور کلاک اشتباه گرفتی ! :27: بی خیال این بحث ;)نقل قول:
چرا تغییر میکنه.اگه میخوای میتونی امتحان کنی. برنامه sis sandra pro رو نصب کن و در قسمت total graphic available cache میزان نهایی گراف خودتو ببین که تا چه حدی میتونی بالا ببری .که با اور بالا میشه برد.مثلا مال من 1100 مگ availabl داره که فقط 768 تاش مورد استفادس .البته بالا بردن تا توتال خیلی ممکنه خطرناک باشه و به کرات دیده شده که موجب سوختگی گراف هم شده