نقل قول:
سلام.
(لطف کنید فارسی بنویسید)
منظورتون چه شانسیه ؟ خب دفترچه فراگیر بگیرین شرکت کنید دیگه ، فراگیر که کاری نداره ، مثل آب خوردن قبول میشین. کتابهای زیادی هم برای خوندن نداره. آزمون فراگیر هم نمره ی منفی نداره.
Printable View
نقل قول:
سلام.
(لطف کنید فارسی بنویسید)
منظورتون چه شانسیه ؟ خب دفترچه فراگیر بگیرین شرکت کنید دیگه ، فراگیر که کاری نداره ، مثل آب خوردن قبول میشین. کتابهای زیادی هم برای خوندن نداره. آزمون فراگیر هم نمره ی منفی نداره.
اگر سری سوالات رو در پاسخ نامه ننویسیم چه اتفاقی می افته ؟
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد، چون من خودم چندین بار ننوشتم ولی برگم صحیح شده بود، دوستام هم همینطور :دینقل قول:
آخه جواب سوالات چی میشه ؟ یعنی حساب میکنن ببینن تو کدوم سری , جواب های صحیح بیشتری زدیم اون رو حساب میکنن ؟نقل قول:
نه ، اینطوری نیست :دی اونها یه معیارهای دیگه دارن که دقیقا من ازش مطلع نیستم. ولی خیالت راحت باشه برای من زیاد پیش اومده ، آب هم از آب تکون نخورده :دینقل قول:
ولی اسمتو که نوشتی داخل برگه با امضا دیگه ، ها ؟
گفتم خوبه ممکنه گزینه های سری های بعدی به جواب های من نزدیک باشه برام بهتر بشه :31: یکی دو نمره برام فرق کنهنقل قول:
آره امضا کردم
من یه بار ننوشتمنقل قول:
اگر سری سوالات رو در پاسخ نامه ننویسیم چه اتفاقی می افته ؟
به مدیر آمورشگاه اطلاع دادم
گفت یه سری نمرات کسر میشه
دیگه نمیدونم واقعیت داره یا نه:31:
منم یکی دو بار نزدم چیزی نشد! ولی فک کنم اگه یه زمانی چند سری سوال برای یه درس چاپ کنن، نزدنش 100٪ مشکل ایجاد میکنه... (فعلا که خدا رو شکر سر جلسه سوالات با نفر عقبی و جلویی یکیه:دی)
سلام
شنیدم قراره به ورودی های امسال مدرک معادل بدن درسته؟
سلام
منو های سیستم گلستان من 2 تا شده!
از چی می تونه باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]