مشكلم حل شد...با نصب دوباره و ورژن ديگه اي از اكسپلورر...!!!:8::5:نقل قول:
Printable View
مشكلم حل شد...با نصب دوباره و ورژن ديگه اي از اكسپلورر...!!!:8::5:نقل قول:
سلام
من میخواستم ببینم چطور میشه در yahoo mail زیر متن نوشته شده مثلا" یه نامه رو امضا کرد یعنی خود امضائ اسکن شده رو زیر نامه داشته باشیم نه فقط اسم شخص.یه برنامه signature هم گرفتم ولی انگار برای outlook هست و در yahoo mail کار نمی کند.در ضمن اگر برای وارد کردن امضا در متن نامه در word نیز راهی هست لطفا به من بگید
بچه ها من وقت ندارم کل این 600 صفحه رو بخونم
من دوستم مسیج آرشیوش رو میخواد بعد تو فولدر یاهو مسنجر و پروفایل که میرم فقط یکیشون هست در صورتی که تو خود یاهو همشونو نشون میده ولی تو فایل ها من فقط 1 دونه رو دارم
من واسه این که کلش برگرده چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یه راهی بگین که تو یاهو مسنجر بفهمیم که طرف مقابل با کی داره چت می کنه و چی چت میکنه؟
سلام بر دوستان عزیز.
یک مسنجر با قابلیت وصل شدن چند آی دی همزمان می خوام.
قبلا از ورژن 8.0.0.508 با فایل Y!Multi Messenger Install.EXE که این قابلیت را بهش اضافه می کرد استفاده می کردم.
ولی از هفته پیش دیگه این ورژن کار نمی کنه.
ممنون میشم.
یاهو مسنجر ورژن 10:11:
10؟
خودش این قابلیت را داره؟
یا برنامه اضافه براش هست؟
لینک دارید؟
سلام
موقع وارد شدن به مسنجر یه پیغام خطا میده و وارد نمی شود.
از پیغام عکس گرفتم ، براتون میذارم.
کسی تا حالا با ایملش چت کرده ، بدون استفاده از نرم افزار یاهو مسنجر؟کد:http://rapidshare.com/files/391158010/error-messenger.jpg.html
موقع استفاده پیغام نصب فلش 9 رو میده!!!!!!!!!
نقل قول:
این امکان وجود نداره دوست من...!
خیلی بخوای حرفه ای باشین یه دونه تروجان کی لاگر براش سند کنین که اونم خیلی بعیده..
بهترین کار اینه که به کام ِ طرف حضوری دسترسی پیدا کنین..
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
نقل قول:
آخرین وزژن یاهو رو نصب کنین...
تو مسنجر قسمت contacts تو قسمت آخرshow/hide تیک offline contacts رو بردارید، online ها رو نشون میده فقط...sign in میکنی میبینی کی available هست..نقل قول: