من مشکل رووت اسکن رو با تعویض ویندوز درست کردم . گفتم که قبلا اینطوری نبود ! الان دیگه همیشه که روشن میکنم اسکن نمیکنه .
Printable View
من مشکل رووت اسکن رو با تعویض ویندوز درست کردم . گفتم که قبلا اینطوری نبود ! الان دیگه همیشه که روشن میکنم اسکن نمیکنه .
سلام
میخواستم بدونم که اگه از کاسپر ورژن 5 یا 6 ولی آپدیت شده(به روز) استفاده کنم همون قدرت رو داره یا حتما باید از ورژن های بالاترش استفاده کنم؟
در ضمن سریال یا کرک برای این ورژنهای پایین سراغ ندارید؟ من آپدیتهاشون رو دارم ولی سریال براشون ندارم...
بهتره از نسخه هاي بروز و جديد كه كارآمدي و امكانات بهتري دارند استفاده كنيد.نقل قول:
اين نسخه ها حتي از پشتيباني كمپاني كاسپر خارج شده و كمتر كسي از آنها استفاده ميكنه و سريال يا كركي براشون پيدا نميشه.
نقل قول:
اصلا بهتره سوالم رو اینطور مطرح کنم که چطور میشه آپدیتهای ورژن 6 رو به ورژنهای جدید انتقال داد؟
( کار که نشد نداره!!!)
سلام کمک
چجوری update کاسپراسکای اینترنت سکوریتی 2010 رو دانلود کنیم update offline
من rescuedisk کاسپر 2010 رو دانلود و با database جدید update کردم با نرو به صورت بوت رایت کردم حالا وقتی cd رو میزارم dos رو بالا میاره مشکل از کجاست یا اگر سالم هست چجوری باید اسکن کنیم
ساختار آپديتها با هم فرق ميكنه و امكان استفاده آپديتهاي نسخه هاي 2009 و 2010 براي هم نيست.نسخه 6 كه جاي خود داره.نقل قول:
دوست من بازم همون مشکل پا برجاست من اسکن هم کردم با کاسپر 2010 ویروسی پیدا نکردم کاسپر هم آپدیت بود ... :41:نقل قول:
نقل قول:
شما فرموديد با نسخه 2010 ورژن 9.0.736 مشكل داريد.آيا نسخه 8.0.506 را نيز در سيستم خود تست كرديد؟
قبلا بصورت Trial استفاده كرديد و زمان 30 روزش تموم شده؟
لايسنس شما چقدر اعتبار داره؟
نقل قول:
ویندوزم xp هستش از آنتی ویروس استفاده میکنم نه دلیل خاصی نداره اینو cd سو دارم راحتم داره آپدیت میشه وگرنه اگه cd برنامه یا اینترنت adsl داشتم از ورژن جدید استفاده میکردم پیشنهاد شما چیه؟
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سوال داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو مسیر زیر یه تعداد فایل tmp هست اگه اونا رو پاک کنم مشکلی برای کسپر بوجود نمیآد؟
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
آیا ارزششو داره از 8.0.506 kasper internet security به آخرین نسخه 2010 ارتقا بدم یا نه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]