يه راه اينه كه از كل محتويات فايل يه كپي بگيريد و بعد اونو در Notepad ويندوز Paste كنيد و ذخيرهنقل قول:
Printable View
يه راه اينه كه از كل محتويات فايل يه كپي بگيريد و بعد اونو در Notepad ويندوز Paste كنيد و ذخيرهنقل قول:
سلام دوباره
اینهم آدرس فایلم:کد:https://rapidshare.com/files/460028145/A.docx
سلامنقل قول:
شما در حقيقيت ميخواين كه عرض ستونهاتون توي جدول اون مقداري كه ميخواين باشه و مثلا خطوط هم نمايش داده نشه !؟
درسته ؟
چون من مورد اول رو تست كردم و نشد براي يه استايل تنظيم بشه و عجيب هم بود !!
پيشنهاد من در اين مورد ساختن يه ماكرو و اعمال اون به هر جدول دلخواه است
سلام چرا در فرمول نویسی 2003 ، متن بالاتر یا پایین تر از فرمول قرار می گیرد
سلام
ماکرو چطور ساخته میشه؟
سلام دوستان
ببخشید به یه مشکل تو ورد برخوردم نمی دونم چی کار کنم، تو بعضی از فایلها که می خوام سیو کنم این ارور می یاد
تنها راهش اینکه با یه اسم دیگه سیوش کنم، برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟؟؟
با سلام
لطفا راهنماییم کنید می خواهم همانطور که می توانیم در فایل اکسل اطلاعات را بر حسب رنگ نوشته مرتب کنیم در فایل ورد هم بتوانم این کار را انجام دهم این فرمان چطوری امکان پذیر است
با تشکر فراوان
دو تا سوال مهم
1- چطور تمام سکشن های یک فایل را به طور کامل و یک باره از بین ببریم؟
2- چطور تمام پاورقی ها را از بین ببریم (البته یک فایل هست که پاورقی های ته صفحه پاک شده و نیست) اما تک های روی کلمات درون متن باقی مانده است و من می خواهم این تک های روی کلمات را به طور کلی پاک کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
جواب سوال 1,2 رو میشه با هم داد.رو متنون Ctrl + H رو بزنید.قسمت Special رو بزنید
اونجا هم Section break و هم Footenote mark هست,انتخاب کنید و Replace with رو خالی بزارید و Repalce all رو بزنید.
با سلام
من امروز بدليل مشكلي كه بهش برخوردم و نتونستم حلش كنم اينجا عضو شدم
خوشحال ميشم اگر بتونم مشكلي از دوستان رو برطرف كنم و خوشحالتر اگر دوستان هم به من در حل مشكلم كمك كنند.
ورد نصب شده روي سيستم من 2003 است البته Compatibility Pack براي ورد 2007 رو هم دارم.
ميخواستم يك فايل تهيه شده با ورد 2007 رو مرتب كنم (با ورد 2003 بازش كردم)
براي مرتب كردن انتهاي خطوط طبق معمول از گزينه Justify Low استفاده كردم اما انتهاي خطوط بطور كامل صاف نشد و به اندازه يكي دو كاراكتر در انتهاي بعضي خطوط خالي موند.
روي خط رفتم و با كليد End فضاي انتهاي خط رو Delete كردم اما مشكل حل نشد.
من معمولاً بعد از انتخاب گزينه Justify Low براي مرتب كردن و كنار هم قرار دادن كلماتي كه بهتر است كنار هم باشند با استفاده از Space كلمه رو از خط بالا به خط پايين منتقل ميكنم و ورد ساير كلمات جمله بالا رو طوري كشيده ميكنه كه تا انتهاي خط پر بشه.
ضمناً يك بار هم كل متن رو انتخاب كردم و از قسمت Style گزينه نرمال رو انتخاب كردم و تمام تنظيمات رو از ابتدا انجام دادم ولي باز هم مشكل حل نشد