4G اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در هر بار تست گرفتن ، بسته چند مگابایتی دانلود و آپلود میشه برای تست؟
بستگي به سرعت دارهنقل قول:
سرعت بالاتر حجم بيشتر
برای تست 130 مگی من 100 مگابایت حجم مصرف میشهنقل قول:
ولی برای تست های زیر 80 مگ برا من 60 مگ دان و 20 مگ آپ
اینکه خیلی زیاده !نقل قول:
حالا منم یه زرت و زورت و زارت تست میگیرم :دی
به قول دوستمون انقدر همه چیزهای خوب زود خراب شدن باور نمی کنیم تند تند چک می کنیم
پس چی فکر کردی ! فکر کردی مفته :دینقل قول:
=====
اولین روزی که 3 جی رو تو تبریز دیدم بسته 150 مگی خریدم 1000 تومن (هنوز بسته ها تغیر نکرده بود قیمتشون )
یادمه 12 تا تست گرفتم 150 مگ تموم شد و اعتبارمم صفر شد
الان با 4 جی که اسپید تست میگیرم به جای بسته 150 مگی بسته 3 گیگ رو به جای 1 ماه تو 1 هفته شایدم 2 هفته تموم میکنم :n02:
محتوای مخفی: حجم مورد نیاز تست 60 مگابیتی
باور کن عقده ای شدیمنقل قول:
من خودم توی ترکم
دارم تست سرعت و دانلود رو ترک می کنم
لامصب خیلی سخته یک روز رو بدون تست سرعت و دانلود سپری کردن
مریض شدیم رفت [emoji1]
همان طور که برای بچه های امروز تعریف می کنیم یک روزهایی داشتن ویدیو جرم بود
یک ده سال دیگه هم برای بچه های خودمون توضیح می دیم چه زجری می کشیدیم سر دیدن ویدیو انلاین
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
بد نیست یادی بکنیم از اینترنت دیال آپ که کارت می خریدیم بعد می گفتن فلان شرکت سرعتش خیلییییی خوبه حالا مثلا عادی 2.5 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کرد این می شد 3 کیلوبایت در ثانیه:n08:اصلا دانلود فیلم که جوک محسوب می شد
سال 86 اولین باری بود که ADSL گرفتم از صبانت سرعت هم 512 کیلوبیت گرفتم.اون موقع فرق بیت و بایت رو نمی دونستم همش خدا خدا می کردم سرعت دانلودش حداقل 500 کیلوبایت باشه :n03: بعد که وصل شد دیدم سرعت دانلودش 60 هست اولش خیلی توی ذوقم خورد بعدش ولی متوجه شدم سرعتم تقریبا 30 برابر شده گفتم همینم خوبه بابااا :n02: تازه هر کی میومد خونمون کف می کرد سایتا خیلی زود باز می شد البته اون موقع 512 سرعت نسبتا خوبی محسوب می شد.
حالا 9 سال گذشته و داریم سر 50 مگابیت و 100 مگابیت چونه می زنیم 9 سال دیگه اگر زنده باشیم انشالله چی قراره بشه خدا می دونه :n01: البته امیدوارم 9 سال دیگه نگیم سرعت 50 گیگابیت اومده با 100 گیگ دانلود ماهی 100 هزار تومن:n08:
من با شگفت انگیز بسته میگیرم. شما شارژ شگفت انگیز بگیری به اعتبار اصلی حساب هیچی اضافه نمیشه، ولی وارد ایرانسل من بشی ، نوشه " عمومی ایرانسل" و " عمومی" . عمومی ایرانسل همون شارژ هدیه است که برای تماس و اسمس استفاده میشه. از شارژ عمومی هم میتونی برای خریدن بسته استفاده کنی.نقل قول:
اتفاقا شارژ شگفت انگیز بزنی یجور هایی انگار مالیات نمیدی. حالت عادی اگه 2 تومن شارژ عادی بگیری 1800 شارژ میکنه ولی شگفت انگیز بگیری 2 تومن که هست یه مقدار هم بیشتر میده . تنها مشکلش محدودیت زمانی اش هست که برای من که زیاد بسته 5 گیگ 6 تا 12 میگیرم مشکلی نیست و زودتر از موعد شارژ رو مصرف میکنم.
نقل قول:سرعت موندگاره اما آیا بسته-های شبانه ساعتی نامحدود (از نظر حجم) هم موندگار خواهند بود ؟؟!! به نظر من به زودی حذف میشن !!:n01:
دقیقا با شما موافقم که این احتمال وجود داره ولی به نظرم تا زمانی که شبکه به حالت اشباع شده در نیاد ایرانسل حذفش نمی کنه چون یه قسمتی از درآمدش رو از دست می ده مردم معمولا دنبال چیز مجانی هستن دانلود شبانه مجانی نیست برای همین اکثریت شاید از دانلود هر شبی صرف نظر کنننقل قول:
اما با این وجود ممکنه حتی به دلیل فشارهای خارجی علیه این طرح حذف بشه ولی امیدوارم این اتفاق نیفته.
دوستان یه برنامه اندرویدی معرفی کنید که اطلاعات کامل اتصال رو نشون بده مثلا به کدوم دکل وصله شده به کدوم باند کانکت شده و... من چندتا رو تست کردم اما دکل و باند رو نشون نمیده
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
به نظر من چنین بسته-هایی صرفا برای معتاد کرد مشترکان ارائه میشه و موقتیه :n31: مثل همون gprs نامحدود ماهانه ده هزار تومنی که چند سال پیش ارائه میکرد ! اون زمان هم 32 کیلو بایت در ثانیه سرغت خیلی بالایی بود واسه ما :n06:نقل قول:
حتی اگه حذف هم نکنن قطعا قیمت رو افزایش خواهند داد چون با این سرعتها تقریبا مجانیه :n02:
بله دقیقا یادمه اون بسته های ایرانسل رو:n02:نقل قول:
اما به هر حال ایرانسل دوس داره دکل هاش توی ساعت های غیر پیک هم درآمد داشته باشه. کاش توی بدترین حالت گرون بشه نه اینکه به طور کامل حذف بشه چون همون وجودش حتی با قیمت بالاتر باعث می شه رقبای دیگه حتی شرکتای adsl به فکر رقابت بیفتن
البته تو محل ما چه adsl چه 4g هنوز تو 9 سال پیش گیر کردیمنقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سلام
من دیشب با گوشی N95 به اینترنت 3 جی ایرانسل وصل شدم. از این بسته های ساعتی گرفته بودم.
اینترنت رو با کابل USB به کامپیوتر رسوندم. با اینکه خط آنتن 3 جی تا آخر پر بود ولی سرعت خیلی کمی گرفتم.
سرعت دانلود با IDM بین 175 تا حداکثر 380 نوسان میکرد. بیشتر 220 تا 245 بود.
باتری گوشی هم در عرض یکساعت خالی شد و گوشی خاموش شد. با اینکه شارژ کامل بود.
انتظارم خیلی بیشتر از این بود.
از شما اساتید و صاحبان تجربه خواهش می کنم بنده را راهنمایی بفرمایید.
آیا این گوشی مناسب نبوده؟
آیا بایستی حتما مودم 3جی بخرم؟
یعنی با مودم سرعتم بالاتر میره؟
ارادتمندم
با این گوشی سرعت بیشتر از اینا نمیتونی بگیرینقل قول:
عوضش کن اگر میخوای سرعت بالا داشته باشی
Nokia N95 همینکه اون موقع تری جی یاپورت میکرد خیلی بود اما قدیمی ترین باند رو داره شما گوشیتو باید عوض کنی از این بیشتر نمیتونی کار بکشینقل قول:
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
سلام
جدیدا پاکت لاست اینترنت 4جی ایرانسل من رفته بالا
راهی برای کاهشش هست از طریق تنظیمات مودمی چیزی ؟
مودم : D Link Dwr-953
دوستان پیشنهاد میکنم همیشه برای تست سرعت تو کامپیوتر با اینترنت دانلود منجر و توی موبایل هم ادونس دانلود منجر.
من همیشه یه فیلم تو صف دانلود دارم حجم تست میره برای دانلود فیلم.تا جایی هم که تست کردم سرعت دانلود با سایتهای تست سرعت برابری میکنه.
من که اصلا شانس ندارم، توی اکباتان تهران، تا دو ماه پیش سرعتم 25 مگ بود با 4 جی ایرانسل، ولی الان دو ماهی میشه که سرعتم به زور به 512 کیلو میرسه :V26:
من یه ورق فلزی گذاشتم سمت چپ مودم B315 ؛ قبلاً سه خط آنتن داشت ولی الان چهار خط آنتن داره سرعتش هم بهتر شد .نقل قول:
سلام
بچه ها من سیمکارت ایرانسلم رو بردم ثبت کردم خانمه گفت بعدازظهر فعال میشه ولی وقتی توی برنامه ایرانسل من که میرم اس ام اس یکبار مصرف بام نمیاد.اس ام اس هم به گوشیهای دیگه میدم ارسال نمیشه.بعد از ثبت گوشی چهجوری باید شارژ بخرم وقتی ایرانسل من اصلا وارد نمیشه که بخواد ا ام اس یکبار مصرف بده
داداش عجب خبر بد دادی ! یعنی در حد المپیک بودها.سرعت 512 کیلو که دو برابر قیمت نامحدود مخابرات درمیاد یکساعتش!نقل قول:
من که اصلا شانس ندارم، توی اکباتان تهران، تا دو ماه پیش سرعتم 25 مگ بود با 4 جی ایرانسل، ولی الان دو ماهی میشه که سرعتم به زور به 512 کیلو میرسه :V26:
چرا سرعت اینقدر پایینه ، در حده اینترنت ۵۱۲ است، الان حدود ۲۰ روزه؟ سرعت 55kb/s!!!!
دیشب کل خطوط ایرانسل تو محل ما قطع شده بود حدس زدم دارن تغییراتی میدن صبح دیدم یه لحظه به فرکانس 2600 وصل شد بعدش بسته خریدم دیدم ای بایا به 1800 بازم وصل شد سرعت پایین .تو خونه یه چرخی زدم شاید بره رو فرکانس 2600 که یه جا بین زمین و هوا پیدا کردم البته هنوز خیلی جاها امتحان نکردم اما اینجا حدود 50 تا گرفتم تا تست های بعدی هم انجام بدم ، این نکته هم بگم که چند روز پیش زنگ زدم به ایرانسل ایمیل هم دادم واسه پیگیری مثل اینکه فعلا جواب داده این نکته واسه دوستانی که مشکل دارن سعی خودتون بکنید ممکنه رسیدگی بکنن.
سلام
بچه ها من مشکل آنتن دارم روی 4g که میزارم کلا یا آنتن میره یا 1 خط آنتن میده، ولی روی 3g کلا 4-5 تا آنتن دارم.
مودم هم Huawei E8273 هست تا 2-3 هفته قبل خوب بود ولی الان 3 هفتس مشکل دارم 34- روزم هست که کلا نمیشه حتی سایت باز کرد.
حالا موندم مودم مشکل داره یا آنتن اینجا؟؟
بهد دوستان چه جوری باند ها رو تعییر میدن؟ میزران روی مثلا 2600؟
سلام دوست عزیز من الان 20 روز تو سایت 195 شکایت کردم هر چند روز هم به 195 زنگ زدم واسه پیگیری ولی تا امروز هیچنقل قول:
تغیری نکرده... شما که استاد تری دقیقا همون کار هایی که انجام دادی رو به ما بگو شاید واسه ما هم جواب داد دمت گرم:n16:
اسکرین شات های بدون آنتن هم میذاری؟نقل قول:
شمام دلت خوشه ها اینا مشتری و کاربر اینترنت رو آدم حساب نمیکنن چه برسه به خاطر شکایت یه نفر بیان دکل بزنن یا تقویت کنننقل قول:
اونایی هم که میگن شکایت کردیم و دکل زدن احتمال قوی منطقه شون تو طرح بوده اومدن دکل زدن
یعنی مرده شور ایرانسل و این خدماتشو ببرن،تو منطقه ما بجا اینکه ۴g بیاره اومده td lte اورده تجهیزاتشو نصب کرده،ینی اینقد حرص پول میزنن اینا؟؟؟این تری جی خودشو بکشه میشه 20مگابیت،اصلا راضینیستم
سلامنقل قول:
من تو 195 شکایت نکردم چون اونا میگن مهم دیتاست که تو محل دارین کاری به سرعت و اینا ندارن حتی خود ایرانسلم تعهدی رو سرعت نداره فقط پوشش باشه تو فضای باز همین.
دیشب فکر کردم سیم کارت سوخته اما با 3تا گوشی و سه تا خط قطع بود.
حالا کاری که من کردم این بود که هم به ایرانسل زنگ زدم هم از نرم افزار ایرانسل من مشکل محلمون گفتم که سرعت و پوشش پایینه طرف گفت قبل از شما کسای دیگم گفتن یعنی شما هم به بچه محلتون بگید اونام پیگیری کنن امروزم کاملا ناامید بودم تا اینکه یه چرخی تو خونه زدم وسط یکی از اتاق ها زیر لوستر قوی شد!!! چون این مورد خودمون باید پیدا کنیم یکی تو توالت قویتر سیگنال داره یکی پشت بام ..... شانسی دیگه . شایدم بقول دوستمون توی طرح بوده محلمون بهتر شده. اینم بگم هنوز پلاس نشده و این فرکانسم تو اتاقم نیست فقط 1800 هست یعنی باید مودم بگیرم بزارم وسط اتاق زیر لوستر رو چهارپایه کابل لن بکشم تو اتاق خودم از 2600 استفاده کنم که دانلود بالاتر اما اپلود پایینتر داره.
واقعا میخوای اینکارو بکنی؟ :n02:خدا بگم چیکارت کنه ایرانسل:n24:نقل قول:
ببخشید دوستان من یک مودم 4G دارم مال خود ایرانسل ولی USB میخوام بصورت بیسیم پخش کنم اینترنت از
روتر یا اکسس پوینت بیسیم چیزی هست ارزون باشه بتونه با وصل کردن مودم بهش این کارور کنم
راستين بازار رو يه چك كن اونجا روتر هست چند مدل كه سازگار هستند با مودم شمانقل قول:
نقل قول:
بدون آنتن یاگی
سلام ،من خودم روتر tp link mr3220 دارم،سرعتو کم میکنه اما غیر این ارزون گزینه ای نیست،قیمتش ۸۵از بازار بیرون خریدم،برا یوتیوب رفتن خوبه مشکلی ایجاد نمیکنه اما برا دانلود سرعت کمتر خود مودم usb هستنقل قول:
تو خونه بدون آنتن...مودم اصلاً وصل نمیشه.....به این BTS...اگه هم وصل بشه...اصلاً آنتن ندارهنقل قول:
با گوشی هم که وصل میشم....آنتن صفره. RSRP هم بالای -120 میره.
بابا، دوپینگی :n31:نقل قول:
شما پوشش ـتون خوبه.....اینجا حتی پوشش 2G درست حسابی نداریم...چه برسه به 4G ـش :n21:
یعنی چاره ای جزء داشتن آنتن نیستش.
فعلا که مودمشو ندارم چهار پایه اینا که شوخی بود منظور اینه هرجا خوب بود باید اجبارا استفاده کنیم یکی از دوستان که میگفت زیر هود اشپزخونه خوب بوده!نقل قول: