نه سرویس پس پرداخت داشتم. الان شده مث روزای اول که نمیشد انلاین پرداخت کرد!نقل قول:
Printable View
نه سرویس پس پرداخت داشتم. الان شده مث روزای اول که نمیشد انلاین پرداخت کرد!نقل قول:
اره شایان نظر کارشناسی شدشو داد شایان زنگ زد گفت سلام گفتم سلام گفت اقای ... گفتم بله خودمم نشست بربربربر مثل ماشین بدون ترمز صحبت کرد وقتی صحبتش تمام شد گفتم خانم صداتون درست نمیاد میشه از اول بگید :n09:
میگه مگه ما چه حقی از شما خوردیم که از ما شکایت کردین یعنی شایان چشام از تعجب شده بود اینجوری:n04:
دوباره لینک پرید آی پی ها برگشتن راستی یادم رفت بگم من ساعت 04:30 شب لینکم میپره که باعث میشه سرعت اسمی بشه انگار این پرش لینک زمانبندی شدست چون سر ساعت خاصی لینک میپره ولی خوبیش اینه که شبا دیگه روی 37.221قفل نیست و روی 2.185های تک رقمی قفله
:n09::n09::n09:نقل قول:
این 195 هم مشخصه سرکاریه و فقط هزینه تلفن داره برا کاربرا وگرنه چطور شد خود مخابراتی که حجم دزدیده باید بیاد نظر کارشناسی شده بده که چقدر از ترافیک برگرده؟ پس 195 نقشش اینجا چیه؟:n09:
نظر کارشناسی ؟:n19::n31:
اوه پ مصیبته این گروهنقل قول:
بدترین چیز همین پرش ایپیه برا من , اصلا اعصابم به همیریزه ایپی میپره مخابراتم که از 12 ماه سال 13 ماهش مشکل ایپی گیری داره :n02:
شایان اتفاقا گروه خیلی خوبیه بهتر از گروه قبلیمونه هم شبانه خوبی داره هم پینگ و کیفیت عالی البته هنوز 2.185.1xنیومده واسم خداکنه حذفش نکرده باشن
نقل قول:
نه بابا مگه خر مغزمو گاز گرفته :n31: . ترسیدم زنگ بزنم بهم بگه به خاطر اون کدها است
اینطوری شده . که خدا را شکر به خاطر اونا نبود
اینا که شوتن از کجا میخواد بفهمه کد داری. من 10 مگ بودم زنگ زدم اصلا نفهمیدن من سرویسم 2 مگه. برای این زنگ زده بود که io نت نداشت. Ip رو پروند ولی کلا نفهمید که 2 مگ دارمنقل قول:
پرداخت انلاین رو پشتیبانی میتونه فعال کنه یا قسمت فروش ؟
باید سرویس از حالت پس پرداخت خارج بشه. خواستی توی خصوصی در خدمتمنقل قول:
یه نفر لطف کنه جواب بنده رو بده...نقل قول:
باید درخواست بدی ابتدا یه برگه جمع اوری پر کن سپس یه شکایت به 195 بزن سریع سه سوته جمع میکنن :n10:نقل قول:
چه فایده هر روز میخواد استرس ایپی و پرش لینک داشته باشینقل قول:
ادم ارامش روحی نداره:n31:
شایان مودم های TP-LINK چطورند؟ خوبین ؟ سرعت اتصالشون به شبکه چطوره؟ مودم دی - لینگ چطور؟ میخوام یکی بخرم :n02: اگرم مارک خاصی که خوبه سراغ داری بگو...نقل قول:
فرشاد همین سوالم از تو دارم :n02:
حذف شود......
انگار امروز اکانتینگ کنتور ننداخته تو قسمت ریز اتصالات مصرفو زده ولی امروز هیچی از ترافیک کم نشده
خیر تا 10 سال هم صبر کنی جمع نمیشهنقل قول:
اونکه زده در لیست جمع اوری الکیه
همین کاری که اواوا گفت انجام بده
8960 بخر حرف نداره همه چیزش ردیفه:n02:نقل قول:
برا من که کم کردهنقل قول:
ولی یه چند ساعت پرتاک قاط زده بود
این فرق میکنه قبلا اکانتینگ کنتور نمینداخت تو ریز اتصالات هم صفر میزد ولی الان تو ریز اتصالات مصرفو دقیق زده ولی از ترافیک اصلی کم نشده فکر کنم بعدا کم بشه:n02:نقل قول:
!!!!!!!!!!!! زنده باااااااادنقل قول:
معلوم نیست چرا نویزم اینقد کم و زیاد میشه! خدا رو شکر کیفیت خط خوبه وگرنه خیلی قطعی پیش میومد
از مخابرات زنگ زدن ببینن از سرعت و کیفیت اینترنت راضی هستم یا نه:n19:
من همش فکر میکردم دوربین مخفیه و کاسه ای زیر نیم کاسست:n33:
بهش گفتم مشکل ایپی گیری دارم هر نیم ساعت یه ایپی میده گفت مشکلی نداره مودمو خاموش نکن بزار همیشه روشن باشه یعنی من کشته این استدلال شدم:n31:
این یه طرحیه به اسم طرح کرامت !!!نقل قول:
مخابرات به پشتیبان های شهرستان ها لیست تمام مشترکین هر شهر رو فرستاده و گفته باید باهاشون تماس بگیرید و جویای وضعیت خطشون بشید و بهمون گزارش بدید. :n02:
نه مثل اینکه واقعا یه کارایی کردن
مشکل ایپی گیری کاملا رفع شده
تک رقمی ها هم کیفیتشون شده مثل سابق و دیگه از اون پکت لاست وحشتناک که این رنجو کاملا بی مصرف کرده بود خبری نیست
خیلی هم ایپی 37 جدید اضاف شده با گیت وی های مختلف جوری که پیدا کردن یه ایپی بدردبخور بین این همه 37 سخت شده
الان تک رقمی ها دارن غوغا میکنن:n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره چون من امروز مودمو ریست نکرده بودم و نمیدونستم مشکل ایپی گیری حل شده بخاطر همین بهش گفتم مشکل دارم اونم گفت واست گزارش میدم پیگیری کنننقل قول:
یعنی نشون میده خودشم نمیدونست مشکل حل شده و فقط زنگ زده بود یه سلامی بکنه:n02:
اما من حدس میزنم امروز که مشکل مرکز ما رو بعد از یک ماه حل کردن گفتن فرصت خوبیه زنگ بزنیم به مشترکین که نتونن اعتراضی بکنن:n09:
احسان این 10مگ نامحدود رایگان کدش چیه واردش کنیم
10 مگ رایگان :n19::n19:
به ما هم بگید ثواب داره:n31:
نقل قول:اون عکسه از سرویس من نبود که. مال یه جایی تو اهوازه که تو پروفایلش دیدم. کدشم فعلا قابل پیدا شدن نیستنقل قول:
شایان اینا برا چی به من زنگ نزدن؟:n13:
میخوام قسمشون بدم که خط و گروه منو دستکاری نکنن
زیاد امیدی نداشته باش دیر یا زود پاچتو میگیرن:n19:نقل قول:
این گروهی که توش افتادی بنظرم زیاد جالب نیست هر روز پرش ایپی مصیبتیه برا خودش من وقتی میرم روی یه ایپی اینقدر میمونم تا برقا برن:n33:
نه دیگه پرش آی پی برطرف شد از امروز صبح درست شد کنتور هم میندازهنقل قول:
همه آی پی هایی که گیت ویشون قفل بود از گروهمون خارج کردن الان همشون گیت وی فری هستن بجز 37.221
الان چه رنجی برات میاد؟نقل قول:
2.185.1xنقل قول:
2.185.8
2.185.9
37.221
تک رقمی هایی هم که گیت ویشون قفل بود حذف شدن
اینم پینگ 2.185.1x
کیفیتشون چطوره؟نقل قول:
امروز دوباره تک رقمی ها مثل سابق شدن فوق العاده عالی , مگه تک رقمی با گیت وی فری هم داریم؟:n13:
بله برا من تا دو روز پیش هم تک رقمی با گیت وی فری بود هم تک رقمی با گیت وی لاک ولی امروز فقط گیت وی فری میاد پرش آی پی هم برطرف شده حتی تک رقمی ها هم فری هستننقل قول:
برا منم الان پینگ 8.8.8.8 همین 99 میزنه با تک رقمینقل قول:
فعلا خوب هر روز دارن یه خواب جدیدی برامون میبینن و ایپی ها رو تغییر میدن باید یه مدت صبر کنیم ببینیم چی میشه:n31:
الان برا تو شبانه اسمی میشه؟نقل قول:
فرشاد با تک رقمی یه ویدئو 1080p از یوتوب اجرا کردم ویدئوش 6 دقیقه بود
بعد پخش ویدئو رسیده بود دقیقه 3-4 اینا ولی اون خط کمرنگه که لود ویدئو رو نشون میده تمام شده بود:n19:
ولی هنوز پینگشون با داخل کشور بالاتر از بقیه ایپی هاست حدود 60 میزنه
پارسال هم دقیقا همین شکلی بودن:n02:
اره اسمی میشه ولی من هر 5-4 شب یکبار شاید چیزی دانلود کنم ولی خوب بازم سرعت 250 رو اعصابهنقل قول:
اما امروز کیفیتش عالی شده دیگه با این همه کد و چیت زیاد نگران نیستم:n09:
امروز از مخابرات بهم زنگ زدن مردم از ترس... بعد دیدم گفت از اینترنت راضی هستین منم گفتم آره عالیه :D
پس چرا به من زنگ نزدن؟نقل قول:
ممکنه فردا بهم زنگ بزنن؟