همین نمی ره یوزر و پسورد می زنم نمی ره چه مواردی برای کم کردن نویز خط استنقل قول:
Printable View
همین نمی ره یوزر و پسورد می زنم نمی ره چه مواردی برای کم کردن نویز خط استنقل قول:
یک شب نبود فیکس با سرعت حداقل همون 1 مگ دانلود کنم به حساب سرویس 1 مگ هم هست اصلا ربطی هم به ماه رضمون و قبلو بعدشم نداشت, تو بگو یه درصد تفاوت کرده باشه قشنگ محدود هست چون فیکس 66 بیشتر سرعت نمیده :n21:
دوستان راسی یه خبر خوب من رفتم پرسیدم واسه افت سرعت شبانه و هم روزانه گفتن این مشکل سراسریه و تا ۱ هفته دیگه درست میشه و سرعت dl مثه قبلن میشه :n20::n19:
سرعت دانلود شبانه من فعلا خوبه
دقت کنید از یوتیوب هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ! از تاپیکه همسایه ( مخابرات تهران ) مزاحم میشم !
دوسن وضعیته نته شما چجوره ؟
من که 1 مگ نامحدود دارم با این که دان استریم رو 1200 بسته شده فقط از ساعت 3 تا 9 صبح سرعته کامل ( 130-140 KB ) رو دارم ! ماهی هم 35 تومن میدم ! در طوله روز که افتضاحه ! پیمگ درب و داغون ! تایم اوت ! سرعته دانلود هم 20 30 کیلو بایت !
میخوام برم یه isp دیگه !
پیشنهاد میکنید که از پارس آنلاین بگیرم ! فقط هم نامحدود میخوام
وضعیت دانلودتون چطوره ؟
در کل کسی راضیهست ؟
داش خوشبحالت من یه مدت سرعت دانلود شبانه ام ۶ هست دیگه فوقش ۱۰:n27: ولی داش فک کنم ماله تو هم بخاطر کریو باشه داش راسی تو سرعت نتت چتده:n01:نقل قول:
دوستانی که سرویس 512,256,128 دارید توجه کنید اگر در ساعات رایگان بیش از یه مقدار مشخص دانلود کنید سیاست مصرف منصفانه روی شما اعمال میشود و سرعتتون محدود میشود!
واااااااااااااااااااااااا ای !!! مخم درد گرفت ! آخه چقدر نظر بی ربط میدین ؟؟؟؟؟؟ یکم به نظری که میدین فکر کنین ! اگه یکی جواب یه سوالو داده دیگه 5 نفر دیگه نیان جواب همون سوالو بدن !!
بعضیا هم هستن فکر کنم فقط می خوان تعداد نظراتشون بالا بره تا وضعیتشون تغییر کنه !
یکم مراعات کنید دوستان!!! اومدم ببینم 2 روز نبودم چه خبر بوده میبینم 12 تا صفحه زیاد شده ! :n23:
سلامنقل قول:
دوست عزيزم اگه منظورت با منه تاريخ عضويتمو نگاه كن تعداد پست هامم نگاه كن بعد اين حرفو بزن اگه به فكر تعداد پست و درجه و اين چيزا بودم از همون 6سال پيش توي سايت تا الان بايد بالاي 20000 تا پست داشتم . من مايل نبودم 2صفحه فقط جواب اون دوستمون رو توي يكي در ميون پست بدم نميخواستم اون دوستمون هر سوالشو توي يك پست بپرسه به همين خاطر بايد تك تك جواب ميدادم چون ايشون تازه واردن و گمراه نشن وگرنه اگه همه ي سوالاتشون رو توي يه پست مينوشتن براي منم راحتتر بود . در ضمن چند سوالو من جواب دادم ايشون دوباره پرسيدن . خوبه آدم قبل از اينكه دهنشو باز كنه يكم فكر كنه بررسي كنه بعد بياد نظر بده . شما فقط دوست داري يه چيز گفته باشي . در ضمن نظر بنده بي ربط نيست فكر شما مشكل داره .
دوست عزیز سرعت و حجم شما چقدره؟نقل قول:
من الآن 2 ساله اینترنت مخابرات دارم و امروز دارم میرم قطعش کنم و از پارس آنلاین بگیرم
یکی از مهمترین سوالاتم نت شبانه و سرعتشه
(یه جا هم شنیدم تو پارس آنلاین اگه مودمو از خودشون نخری شبانه رایگان نمیدن،این موضوع صحت داره؟چون 2 تا مودم وایرلس دارم و دیگه نیازی به خرید مودم ندارم :| )
دوستان وضعیت دانلود شبانه بهتر شده ؟
از دیروز ساعت 10 صبح خطم رو رو 10 مگ بستننقل قول:
فعلا سرعتم به خاطر نویز اومده پایین گفتم از مرکز مخابراتمون پیگیری کنن ببینن مشکل از کجاست آخه پدرم کارمند مخابراته:n02::n05:
این افزایش پهنای باند اینترنت فکرکنم به این موضوع ربط داره من که خوندم افسوس خوردم و ناراحت شدم :n21::
سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزمنقل قول:
شما ديروز سرويستون رو تمديد كرديد يا نه ؟
نويز خط رو هم كه ديگه شما خودتون ميتونيد درستش كنيد .
اين افزايش پهناي باند هم به اون موضوع ربط نداره . پارس آنلاين يك ماه شروع كرده به طور آزمايشي خطا رو روي 9مگ ميبنده اول از شيراز شروع شد و الان شيراز تموم شده و دو روزه توي تبريز شروع شده تا كم كم به شهر هاي ديگه هم توسعه پيدا ميكنه تا كلا سراسري بشه اگه جواب بده .
ببينيد دوست عزيز سرعت روزانه سرويس هاي محدود هر چي بالاتر بره به نفع شركت هست چون شما زودتر حجم تموم ميكنيد و مجبور ميشيد حجم اضافه بخريد و 70 درصد سود اين شركت ها توي همون خريد حجم اضافه هست .
ممنون
سرعت یه کم بهتر شده
تا تعریف کردم افتضاح شد
آخه اینم میگن سرعت دانلود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
256 محدود:n20::n20::n20:
نقل قول:
سلام
دوست عزيز شما اگه شيراز هستيد (سرويستونم كه محدوده) با پشتيباني مركزي تهران تماس بگيريد و بگيد خطتو رو بيارن روي 9مگ .
سلامنقل قول:
شیراز نیستم !! تو یکی از شهرستان های فارس هستم!! همین امروز زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی تهران گفتم خطمو رو 9 مگ یا 8 مگ ببندن !! گفتن فقط تا 4 برا شما میتونیم ببندیم!! بعد هم خطمو از 2 مگ آوردن رو 4 مگ
دوستان منم سوریس 256 محدود دارم ولی سرعتم به 150 هم نمیرسه .... توی تهران هستم.میتونن روی 9 مگ ببندن؟
برای شما هم شبانه سرعت واقعی هست؟
سلامنقل قول:
دوست عزيزم تهران رو فعلا نه اين طرح به صورت آزماشي در شيراز و تبريز هست تا كم كم به شهرهاي ديگه هم بياد . شايد شما نويز داشته باشيد يا منطقه مخابراتيتون مشكل داشته باشه . شبانه معمولا براي اكثر سرويس ها سرعت واقعي هست .
دوستان الان من 256 نامحدود دارم زنگ بزنم به پشتیبانی مرکزی بگم خطم رو ببندن رو 4 قبول میکنن؟
ممنونم از پاسخ دوستان:n01:
یه سوال دیگه که داشتم سرویس 1 مگ با 2 مگ محدود زیاد تفاوت قیمت ندارن(3هزا تومن) از لحاظ سرعت تو شبانه تفاوت دارن ینی سرعت معمولا چنده؟(تهران):n01:
در ضمن دوستان اگه لطف کنید مراحل ثبت نام هم بگید ممنون می شم آخه تو سایتش زیاد چیزی متوجه نشدم
سلامنقل قول:
دوست عزيز اين كار رو فقط براي سرويس هاي محدود انجام ميدن .
سلامنقل قول:
دوست عزيزم سرويس 2مگ رو نگيريد فايده نداره به نظر من همون 1مگ رو بگريد بهتره چون دوستاني كه 2مگ داشتن صفحات قبل رو بخونيد راضي نبودن بنده خودم 1مگ دارم و خوبه . سرعت شبانه بستگي به خيلي چيزا داره مثل منطقه مخابراتي و شلوغي و ... كه نميشه گفت دقيقا چقدره براي هر كي با اونيكي معمولا فرق داره ولي بنده سرويس 1مگ دارم شبانه معمولا با سرعت 140-150 اينطورا دانلود ميكنم .
براي ثبت نام به لينك زير مراجعه كنيد :
دوستان عزیز من میخوام ظرف یکی دو روز آینده ثبت نام کنم(تهران)
الآن موندم که 512 4گیگ رو انتخاب کنم یا 1024 3گیگ
سرعت شبانه سرعت واقعی هست؟(چون اگه اینطوری باشه 1024 خیلی بهتره)
و اینکه 512 و 1mb رو روی چه سرعتی میبندن(در طول روز)؟
روی 10 مگ هم برات ببندن بیشتر از 240 اینا بهت نمیده.نقل قول:
خودشون محدود کردن.
برای من رو ماه اولی که 512 نامحدود گرفتم روی 4 مگ بستن اما سرعت بیشتر از 240 نمیشد. به هیچ وج.
--------------------------------
فکر کنم از ماه اینده 9مگ پارس توی تهران راه اندازی بشه :n02:
سلامنقل قول:
دوست عزيز 1مگ بگيريد بهتره . دوستمون رو توي دو تا پست بالاتر در مورد شبانه راهنمايي كردم سوالش دقيقا شبيه به شما بود بخونيد متوجه ميشيد . سرويس هاي محدود رو توي روز روي 4مگ ميبندن و اگه همه چيز خوب باشه نويز نداشته باشيد مركزتون خوب باشه تا 480 تا سرعت ميده .
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
مردد بودم بین 512 و 1 به خاطر 1 گیگ حجم بیشتری که میده،اونم بیخیال میشم :n02:
بعد ماها که تهرانیم نمیتونیم بگیم بیشتر از 4 ببندن مثل دوستان شیرازی؟حالا نه روی 9،مثلا 6
یه سوال دیگه هم اینکه قطعی و اینا زیاد نداره پارس آنلاین؟(خداییش مخابرات 1 بار هم قطعی نداشته توی این 2 سال،فقط سرعتش خیلی افتضاحه)
(ببخشیدا سوالام زیاد شد :n01: )
خواهش ميكنم .نقل قول:
نه دوست عزيز بيشتر از 4مگ به هيچ وجه براي هيچ كسي پارس نميبنده شركت هاي ديگه چرا ولي پارس آنلاين نه . اون 9مگ هم فعلا در تبريز و شيراز به صورت آزمايشي هست و كم كم به شهر هاي ديگه هم ميرسه ولي زمان دقيقش مشخص نيست .
قطعي قبلا خيلي خيلي كم داشت ولي الان دو ماهي ميشه يكم اوضاع اينترنت بهم ريخته قطعي داره ولي نه خيلي زياد، يعني كلا اينترنت كشور فعلا مشكل داره و مشكل فقط مربوط به پارس آنلاين نيست .
بازم مرسی
مشکل اصلی من الآن با مرکز مخابراتیه
توی مرکزی که میخوام اقدام کنم گویا فیبر وجود داره،چند روز پیش کارشناس فروش پارس آنلاین گفت وقتی برای قطع کردن نت مخابرات به منطقه مخابراتی میری،بگو میخوام از جای دیگه بگیرم که خططو همون مس نگه دارن و بعد از قطع دوباره به فیبر تبدیل نکنن،امروز که زنگ زدم کارشناس پارس آنلاین گفتش بگو میخوام یه مدت قطع کنم دوباره از خودتون(یعنی مخابرات) بیام بگیرم و خط رو همون مس نگه دارن،
البته اصولا باید در صورت درخواست مشتری(حالا به هر کدوم از دو دلیل بالا) خط رو مسی نگه دارند،اما اینجا ایرانه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم فردا اول وقت دارم برای قطع کردن میرم مرکز مخابراتی،حالا گفتم با شما دوستان هم مشورت کنم ببینم چی بگم بهتره ؟
دوستان عزیز یه مدته که همه دارن در مورد این که خطشون چون رو فیبرنوری هست و نمیتونن اینترنت داشته باشن صحبت میکنن پدر من ناظر فیبرنوری در مخابرات هست و درمورد این بحث باهاش مشورت کردم و جوابش این بود که فیبرنوری در کل کشور از خونه تا کافو کابل مسی هست و از کافو تا مرکز مخابراتی نیز در 90% کایل مسی هست و فیبر نوری فقط و فقط بین مراکز و بین شهرها و استانهاست هرکسی اینطور گفته باشه مطمئنا اشتباه کرده و به جای PCM گفته خط شما فیبرنوری هست و نمیشه اینترنت داشته باشین من سوالم از شما دوستان این هست که فیبرنوری که بعد از کابل مسی اختراع شده آیا ممکن هست که نتونه اینترنت رو ارائه بده واز کابل مسی بدتر باشه؟؟؟یه سرچ تو اینترنت در مورد فیبرنوری و مزایای اون بکنین و ببینین که داشتن اینترنت با سرعت بالا و پهنای باند وسیع رو مدیون کدوم فناوری هستیم کابل مسی یا فیبرنوری؟؟؟؟باتشکرنقل قول:
2 ساعت اینترنتم قطع بود .شما چی؟
نه امروز وصل بودنقل قول:
میدونم دوست عزیز(یه سری دوستان میگفتن چون تجهیزات این رو ندارن که روی فیبر محدودیت حجم ایجاد کنند،پس فقط مخابرات اونم نامحدود میده که بعدا فهمیدم خود مخابرات هم داره روی مس میده)نقل قول:
اما اصلا مشکل من این نیست،مشکل من اینه که پارس آنلاین میگه فقط روی مس میدیم نه فیبر(حالا فیبر به قول شما همون PCM هست،چون تخصصی در این مورد خاص ندارم،عینا حرف اونا رو نقل میکنم)
مخابرات هم گویا بعد از اینکه سرویس خودش رو قطع میکنه،برمیگردونه از روی مس به فیبر(یا همون PCM یا ...)
الآن من موندم چیکار کنم که خطم مس بمونه برای اینکه از پارس آنلاین بگیرم
(دوست عزیز شما که اطلاعاتتون بالاست،میدونید که خود مخابرات روس مس نت میده یا PCM و اینکه اصولا میشه PCM رو در یک مرکز مخابراتی تبدیل به مس کرد یا نه؟ )
یکسری جاها مثل اینجایی که ما هستیم بصورت هایبرید اجرا شده یعنی از مرکز تا سر کوچه با فیبر و از اونجا هم با سیم مسی تا در خونه به این خاطر که بتونن تعداد بالایی خط واگذار کنن حالا اگه رو این خط بخواد ای دی اس ال ارایه بشه باید یک دستگاه تبدیل سر کوچه نصب بشه کاری که خود مخابرات برا سرویس خودش انجام داده اما نمیزاره بقیه شرکتا اینکارو کنن :|نقل قول:
این سرکوچه شما یه جعبه کوچیک هست که رو دیوار نصب شده یا یه صندوق 1*1.5متر آهنی که رو یه پایه بتنی نصب شده؟؟؟نقل قول:
اگر منظور شما پست رو دیوار باشه که اونم فیبرنوری هست من به طور قطع میگم که در کل ایران ما هنوز در هیچ نقطه ای این قابلیت رو که پست رو دیوار هم فیبرنوری باشه رو نداریم و چون هزینه این کار خیلی بالاست و برای مخابرات نمیصرفه و انشاالله در آینده نزدیک این قابلیت بصورت بی سیم ارائه خواهد شد.اما اگر منظور شما اون جعبه بزرگ که رو زمین نصب میشه هست بله عرض کردم که البته 10% کشور فعلا این قابلیت رو دارن که کافو نوری دارن که باز اون هم هیچ مشکلی برای ارائه خدمات دیگر رو نداره.
خب از کجا میشه فهمید هایبرید هست یا مس یا ... ؟
دوست عزیز دهه 70 بود که شرکت مخابرات حالا نمیدونم دلیلش چی بود آورد این دستگاه های PCM مضخرف رو نصب کرد برای اطلاعات بیشتر این صفحه رو بخون:نقل قول:
شما بی زحمت از پشتیبانی پارس آنلاین بپرسین که فیبرنوری تا کجای خونتون اومده منظورم اینکه تا پست که رو دیوار نصب میشه یا کافو نوری یا مرکز مخابراتی؟؟
الان دارم یه کلیپ 50 مگی میگیرم سرعت 80 کیلوبایته
256 محدود