وای من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون برم یه slim بخرم و بی خیال kinect بشم؟؟؟؟
وای من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون برم یه slim بخرم و بی خیال kinect بشم؟؟؟؟
طبق آخرین خبر ها که نمی دونم راست هست یا نه ولی من این کارو کردمنقل قول:
برو بگیر ولی کینکت قرار ارزون بشه اونو بعدا بگیر
از همه ی هارد اینترنال دستگاه میتونی استفاده کنی :5:نقل قول:
مرسی . راستی slim ه ک شد دیگه . دوستم میگه 350 هزار تومنه و ه ک نشده !! دروغ میگه ؟ قیمت واقعیش چنده ؟نقل قول:
یکی از دوستان 5 تا slim 0225 خرید ( برای فروش بعد از ه ک) دونه ای 415نقل قول:
. شما هم یک slim 4gig 0225 بخر 415 -420 و kinect هم میتونی بخری. فعلا با بازی اصلی که همراه kinect هست بازی کن تا 2-3 هفته دیگه -- بشه دستگاهت و بتونی بازی کپی هم اجرا کنی.
من پیشنهاد میکنم اگه میخوای نو بگیری اصلاً elite نگیر. دسته دوم چرا ( چون قیمتش میصرفه ) ولی نو فقط slim 0225.
خودم یک Arcade دسته دو با 15 تا بازی خریدم 310. به همراه یک کینکت کلا 495 تومن. راضی هم هستم.
بله. همه هارد اینترنال قابل استفاده هست. اگه نباشه پس به چه دردی میخوره؟:31:نقل قول:
slim با درایو lite-on مدل 9504 و قیمتش خیلی خیلی بالاست. باید زیر 400 باشه ولی 670 هست. مدل 0225 ش قرار هست تا 2-3 هفته دیگه ه ک بشه که الان کم گیر میاد. ولی بگردی میتونی 410 یا کمتر بیشتر بخرینقل قول:
حواست باشه slim با درایو hitachi 0500 نندازن بهت که حالا حالا ها ه ک بشو نیست.
البته از همش هم نمیتونی استفاده کنی . یعنی کامل 250GB رو نمیتونی استفاده کنی ! نزدیک به 230 گیگ !نقل قول:
ببخشید یعنی اگه slim250 GB بخرم می تو نم از همه ی 250 GB استفاده کنم؟
به نظرتون slim را مدلهای دیگش را نخرم و وایسم تا 0225 ه ک شه؟؟؟
اگه اسلیم 4 گیگ بگیریم هاردو چی کار کنیم؟
هم میتونی فعلاً از یک فلش معمولی تا 16 گیگ استفاده کنی و بعداً یک هارد براش بگبرینقل قول:
هم میتونی از روش -- هارد wd و تبدیل این هارد ها به هارد xbox استفاده کنی که یکمی سخت هست ولی ارزون در میاد برات
اگه صبر کنی 0225 بیاد قیمتش میشه 1.7 برابر الان. الان بگیر تا ارزون هست.نقل قول:
مدل دیگه یکی 9504 هست که کپی خور شده و خیلی گرون هست
یکی 0500 hitachi که خیلی مونده ه ک بشه
ببخشید من دوتا سوال دیگه برام پیش اومد:
1- اگه الان اسلیم بگیرم، مطمئنا براش ه ک میاد یا امکان داره -- نشه؟
2- اسلیم همراه با کینکت و بدون کینکت 4 گیگ چنده حدودا؟
ممنون از جوابها
برای دیدن مراحل -- به این سایت برید:نقل قول:
غیر ممکن غیر ممکن هست.کد:http://c4evaspeaks.com
slim هایی که kinect داره داخلشون 99% درایوشون hitachi 0500 هست که ه ک بشو نیست فعلاً
پس در نهایت بگیریم و منتظر -- بمونیم دیگه؟
تا قبل -- میتونیم بازی های اورجینالو بریزیم تو هارد دیگه؟
داداش از من میشنوی بیخیاله 0225 بشو....معلوم نیست کی ه ک میشه این C4 هم انقد گفته soon اعصاب بره کسی نذاشته...نقل قول:
اگه صبرت کمه 0225 نگیر چون واقعا زجر اوره الان c4 سه چهار روزه ازش خبری نیست.....
ولی اگه بگیریو صبر داشته باشی بردی.چون معلوم نیست کی ه ک شه یهو دیدی تا اخره تابستون نشد یهو دیدی همین فردا شد...یه ارکید بگیر خودتو راحت کن
سلام
من امروز به لایو وصل شدم و اپدیت کردم برای اولین بار
ولی هر کدوم از دیسک ها رو می زارم رو دستگاه اجرا نمی کنه یه صفحه حالت مدیا پلیره باز می شه برام
لطفا راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
دستگاهتون ديگه كپي خور نيست !!! و به حالت اورجينال درآمده .
بايد تا هـــك بعدي صبر كنين
سلامنقل قول:
اگه صفحه های قبل رو بخونی در باره ابدیت جدید صحبت شده بود که انجام نیدین فعلا
الان کنسولت دیگه کپی خور نیست و باید صبر کنی تا ه ک جدید بیاد
ناراحن نباش
سلام چند تا سوال دارم اگه میشه سریع جواب بدید!!!!
1.ازکجا بدونم ورژن داشبوردم چیه؟
2.لینک دانلود آخرین داشبورک -- شده چیه؟
3.آخرین فریم ویر -- شده چیه؟
4.از کجا بدونم فریم ویر ام چیه؟
این عکس برای تشخیص درایو کنسول که بدونی چی هستش قابل استناد ؟ درسته یا نه؟
به پای اگر نتوان نشست....
من حدود 2-3 هفته پیش 1 دستگاه 9504 گرفتم .620000..همه میگفتند صبر کن -- 0225 میاد تا 1 هفته دیگه گرفتم
ولی الانم معلوم نیست..........
پولیشو بیشتر بدید الان از دستگاه لذت ببرید....
تازه معلوم نیست بیاد جه مشکلاتی داشته باشه...
الانم که این0225 تو بازار کم شده چه برسه اون موقعی که ه ک بشه
ریسایور این دستگاه 0225 طبق تحقیقی که تو این 3 هفته انجام دادم هر 2 دستگاه 1 دستگاه شامل عدم پردازش یسامل ( yesamel )
عدم ریسیت تصویر در موقعیت های گوناگون داره...البته امیدوارم این مشکل با آپدیتی که C4 انجام میده....که متبحرانه ترین فرد این گروه سارمانول که سلول باز این ه کر ها می باشد انجام بده...
من میخوام اطلا عاتی در رابطه با:45::9::wac::24:
1-تشخیص نوع درایو؟_(benq-samsuong-lg.......)
2-تفاوت انها؟
3-و اطلا عاتی در رابطه با کد هایی که میگن 0225و...؟
4-فرق این کدها؟
داشته باش لطفا کمکم کنین و توضیح بدین و یا یه صفحه جامع که توضیح داده باشن .معرفی کنین.
:45::9::9::9::9::wac::24:
نه راست نیست !نقل قول:
دوستان حدود یه ساعت پیش یه آرکید جاسپر خیلی تمیز + هارد 120 گیگ + 25 تا بازی + دسته اضافی + کابل HDMI2DVI و کامپوزیت رو به قیمت 430 تومان خریدم :دی + کینکت 180 تومن :دی
هفته دیگه به دستم می رسه البته شاید هفته دیگه برم تهران و بشه هفته بعدش :دی
خیلی خوشحالم اسلیم نگرفتم :دی چون اینطور که سی4 گفته کپی خور 0225 خیلی سخته و اینا احتمالا توی ایران بالای 40 تومن می گیرن :دی تازه این هارد و دسته هم داره :دی و 25 تا بازی :دی
ممنون از پاسختوننقل قول:
هك بعد كي مياد ؟ بايد بدم بيرون بريزن ؟
هزينش چنده؟
نقل قول:
مبارک باشه....
کلا دور و بر اسلیم رو فعلا خط بکش = 1-برد درایو چنج شده ولنز ضعیف 2- قیمت بسیار بالا به صورت الکی:31:
کینتک رو گرون خریدی (پشت شهرداری خودم 169 تومن گرفتم)
یاحق
میشه توضییج بدین اینو نفهمیدم !نقل قول:
1-برد درایو چنج شده ولنز ضعیف
نقل قول:اقا مبارکه خوب کردی اسلیم نگرفتینقل قول:
.
من رو این کلمه یاحق حساسم لطفا نگید!:31:
اخه معنی نداره ! میشه: ای خدا!
نقل قول:
بیشتر اسلیم های 250 گیگ موجود در بازار که به اسم کپی خور شده بفروش میرن شامل این دسته میشن....
لنز ضعیف+برد چنج شده=هنگ های متعدد در وسط بازی و ...:31:
خودم یه اسلیم 250 گیگ داشتم سر همین قضایا فروختم یه PS3 خریدم:2:
بهترین کار اینه که فعلا دور اسلیم رو خط بکشید تا -- نرم افزاری درستی براش بیاد..
یا حق
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
نقل قول:
شما اون یه قسمت رو نبین:31:
کوچیکت rohallah_tavakoli :40:
یا حق
منظور اسلیم های -- شده هست نه آکبند هانقل قول:
یشتر اسلیم های 250 گیگ موجود در بازار که به اسم کپی خور شده بفروش میرن شامل این دسته میشن....
لنز ضعیف+برد چنج شده=هنگ های متعدد در وسط بازی و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم یه اسلیم 250 گیگ داشتم سر همین قضایا فروختم یه PS3 خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین کار اینه که فعلا دور اسلیم رو خط بکشید تا -- نرم افزاری درستی براش بیاد..
مبارکه......نقل قول:
کار خوبی کردی ،این درسته چیزی که با شرایط و برسی جوانب انجام میشه:8:
حالا هی بزنین تو ذوق ما اسلیم یا هااااااااااااااااا :دی
اونا که شما میگی اسلیم هایی هست که برایی هـــــــک کردن درایو و اپتیکشو عوض میکنن !! اما خام یا 9504 که کپی شدن ( ال تی + ) این مشکلات رو ندارن !
فعلا معلوم نیست تا اون موقع ببین کی بازی اور جینال داره بگیر بازی کننقل قول:
ه ک رو هم باید یدی بیرون بریزن نگه بروبعدا بیا همون جا واستو بگید (فکر کنم ای طوری باشه)
هزینش هم تا حالا این کارو نکردم نمیدونم:20:
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
نقل قول:
بر منکرش لعنت
ما که با اصلش مشکل نداریم با هکشم مشکل نداریم
الان مشکل کجاست؟ کیییییه؟کیه؟:31:
آهان:مشکل همون ه ک تقلبی که مورد داره دیگه!!
یکی هم جواب پست24261بده؟
نگین برو بگرد یا توضیج بدین یا ی جایی رو معرفی کنین
:31:
یه سوال : خوبه که من برم slim 0225 ه ک نشده بگیرم و وقتی ه ک شد 10 یا 20 هزار تومن بدم به یارو برام تا برام ه کش کنه ؟ چون اگه ه ک شه حداقل 200 هزار تومن گرون میشه !:18:! من اگه ه ک نشده بگیرم میتونم kinect هم بگیرم و کلی سود روشه . ولی به نظرم یه کاره ریسکی هست و از آینده هیچ خبری نیست که چی میشه !
حالا اگه می تونی ال تی پلاس بریزی فعلا بریز بازی کن ولی بدون رفتن به لایو تو می تونی ال تی بریزی بازی کنی مثل سابق منم دقیقا مثل تو شدم نا غافل اپدیت کردم ولی خوب چون میشه ال تی پلاس ریخت دوباره می شه کپی خور کرد فقط باید مواظب باشیم که نریم لایونقل قول:
می تونی چنین کاری بکنی... البته کینکت رو نفهمیدم چرا می تونه سود روش باشه :دینقل قول:
فقط مشکلی که هست اینه که من ترسم اینه که با 10-20 تومن هــک نکنن... چون دو راه واسش هست :
1- یه سری لحیم کاری که گفتن خیلی سخته و حتی اگه خیلی آسون هم نباشه توی ایران احتمالا بالای 40-50 تومن می گیرن واسش...
2-استفاده از یه کیت 75 دلاری که توی ایران زیر 120 نیست :دی
هـک شدن هم که 100% میشه ولی خوب این مشکل هست که شاید هزینش بالا باشه...
یه مقدار زیادی هم گرونه... به جز ظاهر و فنی که صدای بولدوزر نمیده :دی چیز بیشتری نداره از فت... اگه آرکید یا الایت دست دو جاسپر تمیز با قیمت خوب پیدا کردی به نظر من بهتره...
منم میخواستم برم یه 0225 + کینکت بگیرم :دی از اون جایی که تا رفتم هماهنگ کنم که پولو بریزم به حساب آخر وقت بانک ها شد و گفتم باشه فردا ، یه کم تا فرداش تحقیقات کردم :دی رفتم گشتم همه جای شهرمون رو واس دست دو و طرف گفت اگه آرکید سالم درست حسابی دست دو میخوای 450 بهت میدم... کاملا نو هست... گفتم روش چیا داره؟؟؟ گفت هیچی فقط کنسوله :دی دیگه یادم افتاد که یکی از آشناهامون توی ساری کنسول می فروشه از اون یه آرکید تمیز جاسپر + 120گیگ هارد + دسته اضافی + 25 تا بازی گرفتم 430...
تازه اون یه ماه اول که کنسول رو میگیری بیشترین هیجان رو واس کنسول داری و اگه کنسولت کپی خور نباشه و به جز 4 تا بازی مزخرف کینکت نتونی بازی دیگه ای بزنی یه کم اعصابت خورد میشه :دی بستگی به آدمش هم داره :دی من باشم تحمل نمی کنم کنسولو همون هفته اول از پنجره شوت می کنم بیرون :دی ولی این حسام یکی دوماهه داره باهاش سر می کنه و بهش عشق می ورزه :دی
ممنون از پاسختون یعنی من الان ببرم بیرون بدم LT+ کنن ؟نقل قول:
یعنی بدم کپی خور کنن اول بدش lt+ بریزن ؟ یا فقط lt+ کنن
DVD key رو ندارم مشکلی نداره ؟
Dvd key دستگاه شمارست ؟
مرسی از این همه کمک . دستت درد نکنه . منظورم از kinect خریدن این بود که با 600 هزار تومن هم slim میتونم بخرم و هم kinect ! ولی اگه ه ک شد قیمت میره بالا ! که الان کلا نظرم عوض شد . بازم مـــــــــرســـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــینقل قول:
ریختن ال تی پلاس میشه همون کپی خور کردن دیگه اول دوم نداره که وقتی ال تی پلاس بریزی الان میشه مثل سابق الان درایوت فریمورش ریست شده و فقط یازی اورجینال باز می کنه ال تی پلاس بریزی کپی باز می کنه. DVD Key رو که داشتی دیگه راحت می تونستی خودتم ال تی پلاس بریزی ولی ببین داداشم راهنمای استخراج ال تی پلاس رو از سایتها تالیف کرده و به صورت کامل شسته و رفته و مرتب قرار داده ما هم با همین دستور کی دستگاه رو درآوردیم و ال تی پلاسش رو خودمون ریختیم اگه بتونی خودت DVD Key رو در بیاری دیگه مجبور نیستی دم به دقیقه کنسول رو ببری بیرون بخصوص که از الان به بعد ال تی پلاس های جدید و فریمور ها واسه ه.ک کردن این تدابیر جدید مایکی جون تو راهه از این تاپیک استفاده کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من دیروز رفته بودم قیمت ps3 بگیرم که یکی از مغازه ها که نوشته بود xbox slim موجود هست یکم توجه ام رو جلب کرد.(من اردبیل زندگی میکنم برای همین این جور چیز ها یکم کم پیش میاد).
به طرف گفتم slim 4gb 9504 کپی خور چند؟گفت 480 تومن.گفتم اقا مطمئنی ؟گفت اره بابا .اون سیاهه که تازه اومده شکلشم با نصل قبلی فرق میکنه دیگه؟دیدم طرف راست میگه .من الان به چه امیدی بهش اعتماد کنم؟الان اونجا چنده؟
گر صبر کنی ز 0225 ، 9504 سازی :دینقل قول:
ولی این حسام یکی دوماهه داره باهاش سر می کنه و بهش عشق می ورزه
دیروز کنسولمو با مال دوستم ، 9504 عوض کردم ! اون وقتی خرید که ارزون بود و هـــک نشده بود + هنوزم کپی خور نکرده بود و گفت که برا من فرقی نداره تا آخرای تیر نمیتونم کپی خور کنم : دی به هر حال خام میمونه ! : دی
عوض کردم :دی
برا اینکه جوانمردی باشه 1هفته هم کینکتو دادم دستش : دی
الانم منتظر تا 23وم بفرسمش واسه میثم کپی خور کنه برام ...
:دی
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
نقل قول:
الان 9504 که کم هست باشه هم 4گیگ بالای 640تومنهه !
مطمعنم اونجا هم مثل شهر ماست ! همه اسلیم هایی که دارن اسپووف شدس ! اصلاً اعتماد نکنید ! :13:
یا اسپووف ه یا 0225 !
اقا من یک مشکلی دارم با این بازی splinter cell { اگه اسمش رو درست ننوشتم گیر ندید :دی }
چرا نمیشه کنترل بازی رو دست کاری کرد یعنی وقتی فلش پایین میدم میره بالا و وقتی بالا میدم میره پایین... راهی هست بشه این رو درست کرد یا باید بسوزیم و بسازیمــــ ؟؟:31: من که تست کردم نمیشد درست کرد :41: