نقل قول:
این احتمالا یه لینک دانلودی چیزی داشته که نذاشتن ! آخه این که معنا نداره ! ولی فعلا تا این معلوم نشده من خودم اون دوتا برنامه را بیشتر ترجیح میدم.
نقل قول:
این احتمالا یه لینک دانلودی چیزی داشته که نذاشتن ! آخه این که معنا نداره ! ولی فعلا تا این معلوم نشده من خودم اون دوتا برنامه را بیشتر ترجیح میدم.
سلام
من براي غير فعال کردن مسدود کردن تماسها، اين کد رو زدم ولي روي سامسونگ اين پيغام رو ميده:
all barring refused
و در موتورولا در تنظيمات بارينگ که ميخام غير فعالش کنم ميگه پسورد اشتباست. حتي به جاي 4 تا صفر پين کدمو ميزنم ولي نميشه که نميشه.
ممنون ميشم بازم کمک کنيد.
نقل قول:
منم موافقم که یک جای کارش می لنگه. و اطلاعاتش ناقصه.به نظرم باید یک برنامه بش اضافه شه
شاهین جان عزیز آمار این مسنجر رو میگیری ببینی که کار باش چطوره و هزینه اش چقدر.
میخواستم بینم ایرانسل میخاد آیتم جدیدی رو اضافه کنه یا نه.چون الان میشه با نصب برنامه چت از ش استفاده کرد
در هر صورت اگه اطلاعات جامعتر و کاملتر داری به ما هم بگو.
شاهین جان میشه بگی کدوم شب بازم تو شرکت شیفتی تا من اون شب گوشیم و حتما روشن نگه دارم تا تنضیمات GPRS و MMS و برام بفرستی ؟:40:نقل قول:
این روزها بهت خیلی زحمت میدم من:11::40:
اول اون E-Care بعدش هم ریز مکالمات الان هم این:11::11:
مرسی:40:
نقل قول:
چيزيست چرت به تمام معنا
ما رو باش فكر كردم اين جايزه 1 ميليارد ريال واسه چند نفره
در حالي كه فقط به يك نفر داده ميشه
نخواستيم بابا با اين جايزه دادنتون
سلام آقا شاهين ؛ حدود يك هفته پيش براي عموم يه دايمي خريديم مشكلي هم نبود ولي ديروز 2 بار Sms زدن كه ثبت نام شما تكميل نشده و از اين حرفا چيكار كنيم؟!
احتمالا با راه اندازی اون ویترین ایرانسل اینم راه میفته...حالا ای که الان ای نوشته یعنی چی؟!!!نقل قول:
واسه منم اتفاق افتاده... حتی پریروز که اصلا نمیشد به خارج از شهر یا تلفن ثابت یا tci زنگ بزنم.نقل قول: