حرفت اصلا محترمانه و برازنده شخصی با ۱۶۰۰ پست نبود... هرکی بازی کنه اطفال ه؟ تو این اوضاع که هیچ تفریحی نداریم، اتفاقا این کم هزینه ترین کارهنقل قول:
Printable View
حرفت اصلا محترمانه و برازنده شخصی با ۱۶۰۰ پست نبود... هرکی بازی کنه اطفال ه؟ تو این اوضاع که هیچ تفریحی نداریم، اتفاقا این کم هزینه ترین کارهنقل قول:
سلام دوستان
کسی فریمور اصلی مودم zw101 رو داره ؟
یه مودم i40 دارم منطقه ما آنتن دهی خیلی خوب ولی سرعت دانلود جالب نیست بعضی مواقع میره روی 400-500 کیلو ولی بعد چند ثانیه ثابت میشه روی 128 و اکثر اوقات روی 128 هست
پینگ هم 120 میگیره بعضی مواقع ولی اگه مودم خاموش روشن بشه میره روی 180 و اینا باید کلی ریست کنی یا خاموش روشن شاید یه بار 120 بگیره دیگه روشن نگه داری :|
که با توجه به داستان قطع برق هرروز داستان دارم
به نظرتون مودم i60 که بهترین مودم هست چقدر تاثیر داره روی این قضایا
ارزش داره اینو بفروشم اونو بگیرم
پشتیبانی تماس گرفتم جواب درستی ندادن
سلام.
دوستان من امروز خواستم از طریق سایت ایرانسل درخواست تعویض مودم وایمکس برای پسرعموم بدم ولی متاسفانه مودم سلب امتیاز شده به 600 هم زنگ زدم اونا هم همینو گفتن.
حالا خواستم از دوستان اهل فن بپرسم اگه برم نمایندگی کاری انجام میدن؟؟؟
یا در کل چه کاری باید انجام بدم؟
ممنون
با مودم های td-lte میشه در مناطقی که اینترنت td-lte وجود نداره با سیمکارت معمولی به اینترنت 4g وصل شد؟؟ ممنون میشم جواب بدید
خیر ، فقط با مودم tfi60 که fdd رو ساپورت میکنه میتونید به 4G وصل بشید ولی به TD LTE نمیتونید.نقل قول:
**حذف شود**
تعداد کانکشن هاتون رو بررسی کنید ببینید چطورهنقل قول:
سلامنقل قول:
من تقریبا همه مودم ها رو داشتم
۵۱۴۲ یا یه همچینچیزی
i40 , i60 ,2101 ,
یادمه این i40 پایین ترین سرعت رو میداد،اما بقیه هیچ فرقی ندارن
ب نظرم بابت ۶۰ هزینه الکی نکن، اول مودمت رو یه منطقه دیگه مثلا سر کار تست کن بعد به فکر کارای هزینه دار بیافت
چطور باید این کار رو انجام بدم ؟نقل قول: