دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
Printable View
دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
به طورت کلی میگمنقل قول:
تفاوت تو درخشش-کنتراست-طراحی-فیلتر-حتی صدا و ....
بستگی به مدل داره.
من قصد خرید یه تلوزیون دارم واسه بازی و فیلم فول اچ دی و هیچکوم از قابلیت های اسمارت و وا فای و اینا برام مهم نیست!نقل قول:
حالا به نظرتون کدوم مدل برام بهتره؟
و اینکه قابلیت 3d ارزش داره پول بیشتری بدی؟
بعد از یه مدت تکراری نمیشه؟
نقل قول:نقل قول:
مقدار درخشش این تی وی واقعا جای انتقاد داره مقدار 108 و 97 کاندلا برای یک پنل 60 اینچ برایتنس خوبی هست و در محیطهای با نور کنترل شده کفایت میکنه ولی موضوع این هست که این پنل این سطح از برایتنس رو روی صفحه کنتراست ANSI حفظ نمیکنه یعنی حتی اگر روی 108 کاندلا هم کالیبره بشه (البته روی مد VIVID یا Dynamic خیلی بیشتر از این اعداد توانایی داره) وقتی 25% صفحه رنگ سفید نمایش میده این مقدار درخشش رو حفظ میکنه (موقع تست الگویی که بهش 100IRE Window pattern میگن) و وقتی 50 درصد صفحه رنگ سفید باشه مثل صفحه شطرنجی تست کنتراست ANSI از برایتنس کم میشه که دلیلش تاثیر مدار ABL یا محدود کننده برایتنس هست تعجب من اینه که چرا پاناسونیک POWER این دستگاه رو که یک پلاسمای High end هست کمی قویتر انتخاب نکرده!
تو فروم AVS و HDJ بعضیا دلیلش رو برچسب Energy Star پاناسونیک میدونن که البته سامسونگ اون استاندارد رو رعایت نمیکنه ولی فکر نمیکنم دلیل قانع کننده ای برای یه تی وی High end باشه که به خاطر پاس کردن یک استاندارد غیر اجباری پاور پنل رو اینقدر محدود کنه.
فیلرتر ضد انعکاس نوری که در zt60 به کار رفته در نوع خودش برای پلاسماها یک شاهکار محسوب میشه و در تست محیط خیلی روشن منزل توانسته عمق سیاهی 0.05 کاندلا رو حفظ کنه و برای قیاس این میزان برای st50 حدود 0.35 کاندلا و f8500 حدود 0.17 بوده که واقعا عالیه و کم نظیر و کاربرانی که منازل خیلی روشنی دارند با این محصول به مشکل نخواهند خورد.
کسی ما رو نمیبینه؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز بستگی به بودجه شما داره وگرنه همه پلاسماها برای بازی و فیلم عالی هستند.نقل قول:
تکنولوژی 3d هم به نظرم من تکنولوژی واقعا لذت بخشیه.البته برای بازی اصلا و ابدا توصیه نمی کنم چون شدیدا به چشم و اعصاب فشار میاره ولی برای فیلم فوق العادست.
خوب به نظر شما فاصله کیفیت مثلا vt50 انقدری بالاتر از vt30 هست که بخوام پول بیشتر جاش بدم یا فقط یه سری تغییرات جزئی داره؟نقل قول:
بعد یه جا دیدم نوشته vt50 17/5 میلیون درسته این قیمت؟
بعدشم کدوم یکی از ایم مدلا کاملا ساده و 3بعدیه؟؟(منظورم اینه که اسمارت نباشه چون اصلا به کارم نمیاد)
ممنون میشم راهنماییم کنید
cnet و بررسی vt60:
The Panasonic VT60 produces the best picture quality of any TV we've ever reviewed, equal to or better than our in-house Pioneer Kuro reference
Of the six TVs in our comparison lineup, it was really a two-horse race between the Panasonic VT60 and the Pioneer Elite Kuro 111FD. While the Pioneer did some things better, the Panasonic had a more impressive picture overall due to its slightly deeper black levels and better shadow detail.
در داخل مقاله نوشته شده که مشکی عمیقتر از پایونیر کورو به علاوه جزئیات بالاتر ارائه میدهد و گفته رنگهای این تی وی درخشان تر از سامسونگ f8500 هستن اگرچه به اندازه اون درخشش ندارن که این قسمت را من زیاد متوجه نشدم منظور چه هست!
نکته جالب دیگر کیفیت صدای فوق العاده این تی وی هست که cnet از آن به عنوان industry-leading sound quality یاد کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اینطور باشد فیلتر کنتراست zt60 باید از led ها هم بهتر باشد.نقل قول:
کیفیت تصویر vt50 بالاتر است و ارزش هزینه بالاتر را دارد. قیمت 17.5 میلیونی برای چه سایزی هست؟ پلاسماهای خوب مدل ساده ندارند و همشون سه بعدی هستن.و در ایران اکثر قابلیتهای اسمارت تی وی از روی آنها حذف شده.نقل قول:
کیفیت تصویر vt50 بالاتر است و ارزش هزینه بالاتر را دارد. قیمت 17.5 میلیونی برای چه سایزی هست؟ پلاسماهای خوب مدل ساده ندارند و همشون سه بعدی هستن.و در ایران اکثر قابلیتهای اسمارت تی وی از روی آنها حذف شده.[/QUOTE]
دوست عزیز به نظر من اصلا سری R رو نگیر چون این سری برای ایران زده میشه
اگه میخوای بخری حداقل سری M رو بگیر که برای کشور های خاور میانه بجز ایرانه
منظور از سری این حرفی که آخر مدل تی وی هستش، هست