تست با سرور آذربابجان(باکو)،بهترین adsl های وب سایت p30world :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست با سرور آذربابجان(باکو)،بهترین adsl های وب سایت p30world :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز این شرکت توی بندرعباس نمایندگی نداره ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا میگی های 6 ماهه 24 گیگ را 103 تومن میده؟ هزینه نگهداری 6 ماهه و مالیات را هم باید در نظر بگیری که در کل میشه 117 تومن. (رانژه را در نظر نمیگیریم) و اگر 12 گیگ هم حجم بخوای بخری میشه 38000 تومن (باید مالیات را هم در نظر بگیری برای خرید ترافیک)، پس مجموعا میشه 155 تومن. در حالیکه آسیاتک با در نظر گرفتن مالیات و آبونمان شده 133 تومن. پس اختلاف بهیچ وجه 3-4 تومن نیست و باید قیمتها کاهش داده بشه.
دوستان ، تا خرداد گیر آسیاترم!
مرکز ما پورتاش فوله... راهنمایی کنید ک چطور کی درخواست بدم؟ طرح گنجینه برنز رو میخوام
دوست عزیز توی این تاپیک از کلی کاربر فقط اوضاع 2 نفر خوب هست جدیدا این شرکت داغون شده و مثه قبل نیستنقل قول:
کسانی که وضعیت خوبی دارن منطقه مخابراتی خلوتی دارن
چن روز پش یکی از دوستان سوال کرد گفت میخام بیام طرف های وب گفتم طرف های وب نیا پشیمون میشی گفت بی خیال و اومد بعد 2روز اومده نوشته این چه وضعشه چرا های وب اینقد داغونه حالا از ما گفتن بود هر طور صلا ح میدونی
نگاهی به صحقات قبل بنداز
چند صفحه آخر تاپیک آسیاتک رو می خونی کلا ترجیح میدی دایل آپ استفاده کنی! حالا شانس شما شاید برا شما خوب درومده که راضی هستین.نقل قول:
به نظر من فقط و فقط بستگی به منطقه مخابراتی و نوع خط شما داره اگر منطقه مخابراتی پرقدرت و خوبی داشته باشید خوبه وگرنه ممکم هست به نتیجه نرسیدنقل قول:
من خودم از های وب گرفتم برام بد نبوده روی سرورهای ایران دانلود 700 کیلو دارم و روی سرورهای خارجی هم 400 به بالا و گاهی به 650 هم میرسه و شبانه هم که دارم خیلی کم که بشه 250 کیلو دان دارم و کلا راضی هستم
منم مثل شما قبلا اسیاتر داشتم. الان های وب هم همون طوری شده. داغونه تک کانکشن و پینگ. یعنی قید بازی کردن دیدن فیلم انلاین و اپدیت نرم افزار تو گوشی یا پی سی و بزنید. میدونید که اصل کاری تک کانکشن هستش و idm بدرد من زیاد نمیخوره که پی سی روشن کنم هرچی خواستم دانلود کنم از اول نصب کنم. هرچند با idm 16 کانکشن هم مثل قبل نیست.نقل قول:
حجم دزدی هم که رو شاخشه. شبانه نمیدونم اما روزا حجمی که مصرف می کنید بیشتر کم میکنه که یکی از دوستان تست کرده بود 16 یا 12 درصد یادم نیست بیشتر کم میکنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من در حال حاضر از آسیاتک استفاده میکنم سرعت 512 و 30 گیگ در ماه 57 تومان .نامحدودم داره ولی خیلیی سرعتش کمه . بیشتر برای دانلود می خوام . می خواستم ازتون مشورت بگیرم این عصر نوین از نامحدودش کسی استفاده کرده ؟خوبه؟
میتونی با حدود 70 تومن 6 تا فشفشه 15 گیگ بگیری یعنی مجموعا 90 گیگ ! سرعت حداقل 4 مگ.نقل قول: