نگران نباش، من هم رفتم پاسارگاد اوراق گواهی سپرده خریدم و به من هم یک برگ کاغذی A4 که مشخصات و شرایط حساب و سود با مهر و امضاء و این چیزها روش ثبت و نوشته شده داد. شما و من هم تنها نیستیم که از این اوراق 20 درصدی را خریداری کردند و اگر میلیونی تعداد این افراد باشد کمتر نیست و خیلی ها در همان زمان رفتن و سپرده های قبلی که 15 درصد بود رو بستن و بردن 20 درصدی باز کردن. بانک سپه هم که بانک دولتی یا اگر اشتباه نکنم نیمه خصوصی دولتی هست و صندوق و موسسه نیست که بخوای نگران باشی. فقط سر موعدش که رسید برید تبدیلش کنید به سپرده 15 درصد که خیالتون راحت بشه. حالا که دیشب ترامپ زد تو کاسه کوزه اینها و برجام رو کرد تو چاه مستراح!:n04: و اوضاع اقتصاد در ماههای آینده و بخصوص در 3 و 6 ماه بعدی که تحریمهای شدید و سفت و سخت شروع میشه اوضاع اقتصاد و مردم هم بی ریخت میشه؛ شاید دوباره بانکها سود زیاد به مردم پیشنهاد کنن که مردم پولها رو بیرون نکشن و ببرن بزارن تو بانکها. اگر هم اوضاع قمر در عقرب بشه و جنگ بشه تر و خشک با هم می سوزن و فرقی نمی کنه بانک دولتی، خصوصی یا موسسه پول گذاشتیم یا پولداریم یا فقیر. احتمالا کلی از بانکها ورشکسته میشن و میلیاردها دلار پول از مملکت فراری داده میشه. شرایطی که میلیونها نفر سردر گم خواهند بود و نمی دونن پول رو نگه دارن یا بکشن بیرون. بخصوص اینکه تحریم بانک مرکزی و بعضی بانکهای کشور در لیست تحریمهای آمریکا هستند.