اگر خطتت DLC باشه ...هیچ فرقی نداره ....... من یک مدت شبکیه داشتم خیلی خیلی از حجمم کم میشد......نقل قول:
Printable View
اگر خطتت DLC باشه ...هیچ فرقی نداره ....... من یک مدت شبکیه داشتم خیلی خیلی از حجمم کم میشد......نقل قول:
ذوستان کسی هست که تا حالا خطش DLC باشه بعد درخواست بده خطوط قدیمی تلفنی را براش کابل کشی کنند ؟
شیراز شنیده بودم این کارو میکردن ولی اینجا اصلا فکرش نکننقل قول:
مگه میشه همچین چیزی؟؟؟:n13: وقتی یه منطقه کلآ دی ال سی هست چطور میشه فقط از یه نفر رو بردارن دیجیتالی کنن؟؟؟:n13: نمونش رو داشتیم تاحالا؟؟؟؟نقل قول:
مدیرعامل مخابرات استان اصفهان گفت:نقل قول:
کشایی در خصوص عدم تعهدات شرکت رنگین کمان در قبال شرکت مخابرات استان اصفهان خاطرنشان کرد: شرکت رنگین کمان عضو شرکت های پپ نبود و صرفا شرکتی بود که امکانات مخابرات را به فروش می رساند و از شبکه و تسهیلات این شرکت استفاده می کرد، در 6 ماه اخیر این شرکت نتوانست بدهی خود را به مخابرات پرداخت کند و همین موضوع باعث شد ارتباطمان را قطع کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطوط DLC یا همون فیبر نوری تا دم در خانه ها که نیمومده فقط تا ایستگاه های منطقه ایی این خطوط کشیده شده است ... من مخابرات استقلال بودم مسول اون قسمت به شخص دیگری گفت اگر هزینش را پرداخت کنید خطوط شما را از DLC تغییر میدهند مثلا من یکی از دوستام در شهر اهواز چنین کاری را انجام داده بود.نقل قول:
منظورم این بود فقط سیم کشی دم در خونه رو تعویض میکنن؟؟؟؟ یا بر میدارن چند صد متر اسفالتو خراب میکنن فقط به خاطر یه نفر؟؟؟نقل قول:
منم همین و موندم آخه سیم کشی دم در خانه همون خطوط کابلی قدیمی هست ... خطوط DLC هزینه و نگهداری زیادی دارد برای همین تا دم هر شخصی کشیده نشده است. و فقط ایستگاه هایی که سر خیابان ها نمونش را مشاهده میکنید...نقل قول:
امروز بعد 2 هفته انتظار از مخابرات زنگ زدن گفتن پنلت به نام خودت نیست باسه همین کمپینتو برگشت زدیم گفتن برو یه فتوکپی از کارت ملی اون بابایی که بنامشه و کارت ملی خودت رو دوباره ببر مخابرات. رفتم انجام دادم و گفتن دوباره باید 2 هفته صبر کنم ولی الان میبینم که طرح اومده تو پنل. بر خلاف طرح های قبلی جفت چراغاشم روشنه یعنی فعاله و فقط یه یوزر پسورد میخاد که حتمآ میشه از 2020 گرفت. ولی دوستان گفتن اگه سرخود وصل بشی قید مودم رو باید بزنی. تو مخابرات هم یارو همینو بهم گفت. از وقتی که طرح بیاد تو پنل چند وقت طول میکشه تا بهمون زنگ بزنن مودم و یوزر پسورد رو تحویل بدن؟؟؟؟ایا مودمی که میدن اک شده هستش جعبه وهمه چی داره؟؟؟؟؟:n13:
شماره ایی که از مخابرات زنگ زدند بهت چند بود ؟ منم طرح کمپین به اسم صاحب خطه اما طرح زرین تو پنل به اسم خودمه یعنی برای منم ایراد میگیرن ؟ گرچه من همراه کمپین طرح زرین را انصراف دادم ....نقل قول: