دوستان سلام.فكر مي كنم اقا پيمان درست ميگن.منم تصميم گرفتم ديگه نيام.يا علي
Printable View
دوستان سلام.فكر مي كنم اقا پيمان درست ميگن.منم تصميم گرفتم ديگه نيام.يا علي
نه احتمالا چون من سه آزمونه دارم غایب میشم . :13: (دیگه حالم داره بهم میخوره از قلمچی : دی )نقل قول:
+
آفرین دوستان برید و از فرصت عید استفاده کنید !
منم سعی میکنم با شمعی هیزمی چیزی چراغ اینجا رو روشن نگه دارم تا برگردید : دی
اگه میدونستم من بیام همتون میرین زودتر میومدم:31:
منم یک روز استراحتم داره تموم میشه....
:11:
بچه ها مطمئن باشین که بهترین تصمیم رو می گیرین و وقتی اراده کنین به همه چیز می رسین. اینطوری از فرصت هاتون قشنگ استفاده می کنین و بعدا افسوسش رو نمی خورین.
موفـــــــق میشین.
من با سنجش آخر موافقم.الان فقط عمومی و کنکور های ریاضی اش چاپ شده تا نمایشگاه هم مال اون دوتا رشته ی دیگه چاپ میشه.نقل قول:
یه جلد جدا هم واسه کنکور عمومی داره.که مال هر 5 تا گروه رو توش داره.تازه کنکورای خارج کشور هم داره.جواباش اما تو یه جلد دیگه است.در کل به نظر من خیلی بهتر از زرد قلم چی ِ.
اونطوری که بوش میاد همه دارین میرین که لا اقل هراز گاهی یه سر بزنین. مثلا هفته ای 2هفته ای یه بار. ولی بنظر اغلبتون ترجیح میدین که تا کنکور نیاین . من سعی میکنم خیلی کمتر از قبل بیام ولی بخاطر مرتضی عزیز مجبورم زیاد هم بیخبر نباشم از اینجا. راستی امیر جان ایشالا تو هم به هرچی دوست داری برسی. بخصوص اون چیزی که برای آیندت بهترین انتخابه. عید همه بچه هایی رو که تصمیم گرفتن تا خود کنکور نیان پیشاپیش تبریک میگم ایشالا بهترین سال زندگیتون رو تا به اینجا همین سال 89 داشته باشین:11:
یاد شعر زیبای دکتر کدکنی افتادم ( سفر به خیر )
دیگه ما هم سعی می کنیم کمتر بیاییم اینجا
(این پسر عمم اومد خونمون یه کم تراوین بازی کرد و اونقدر گفت که ما هم وسوسه شدیم یه شهر بسازیم ولی به هر بدبختیی بود مقاومت کردم و الآن خوشحالم که تصمیم درستی گرفتم)
مقصود از رشته های مشترک رشته هایی هستند که از چند گروه آزمایشی پذیرش دانشجو دارد .نقل قول:
رشته های حسابداری ، مدیریت ، علوم اقتصادی و تربیت بدنی علاوه بر گروه علوم انسانی از سایر گروه های آزمایشی به جز هنر و زبانهای خارجی نیز دانشجو می پذیرد .
رشته روانشناسی علاوه بر گروه علوم انسانی فقط از گروه علوم تجربی پذیرش دانشجو دارد.
من متاسفانه تا جمعه هستم تو پستم که گفتم بعد جمعه گورم گم میکنم:31: این شعر بعد جمعه فشرده بخونید تا روم کم بشه:31:نقل قول:
بری دیگه برنگردی
ایشاالله
چشم نخوری
ماشالله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا می شود حالا شروع کرد و رستگار رحمانی شد؟ورشته پزشکی قبول شد؟