اقا مهدی این داتک با شرایطی که گفتم چه سرویسی میده؟ اصلا مدمو امانی میدن یا نه؟ شما خودت داتک داری؟ راضی هستی ازش؟
Printable View
اقا مهدی این داتک با شرایطی که گفتم چه سرویسی میده؟ اصلا مدمو امانی میدن یا نه؟ شما خودت داتک داری؟ راضی هستی ازش؟
سرعتت چقدره؟نقل قول:
چقدر پول ميدي؟
نقل قول:چرا يه سر به سايته خود داتك نميزني نسبت به شركتاي ديگه قيمتاش مناسب تره
- 128 نامحدود ماهي 27 هزار تومن البته قيمتا قرار 20 درصد كمتر بشه
- مودمم فك نكنم بايد بخري قيمتش زياد نيست معموليش از 50 تومن كمتره دقيق نميدونم
- من كه خودم داتك ندارم ولي چند باري كه استفاده كردم بدك نبود فعلا الافه مخابراتم تو منطقمون سرويس بده
10 تومن ، سرعت دانلود هم اكثرا رو 13 تا 15 ميچرخه . خيلي كم پيش مياد كه تا 20 هم برسه .نقل قول:
با اين پولي كه شما ميدي و با اين سرعتي كه داري بهتره كه از مخابرات بگيري كه حداقل شبانه روزيه با همين قيمت (البته اگه سمت شما اومده باشه)نقل قول:
سلام....
چند وقتی است دنبال ای دی اس ال هستم.... برا منطقه زعفرانیه با پیش شماره 2217 ... به شاتل و سپنتا و داتک زنگ زدم ، هیچ کدام پرت خالی ندارن برا این پیش شماره .... اسیا تک هم اصلا جواب تلفن را نمیده !!!!!
چی سرویس دیگه ای را پیشنهاد میکنین ؟! پارس انلاین را اصلا تماس نگرفتم به دلیل اینکه اصلا ازش تعریف نشنیدم...
از طرفی، سرویس وایرلس هم اگه پیشنهادی دارین که در محدوده ی زعفرانیه جوابگو باشه ممنون میشم راهنمایی کنید...ه
نقل قول:خوب چرا از خود مخابرات نمي گيري الان مخابرات داره سرويس ارائه مي ده اگر خواستي بيا تو تاپيك سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ.:46:
یک سوال چگونه بیت را به مگابایت تبدیل کنم آن دوتا کامپیوتر که در پایین روشن وخاموش می شوند را می گویم؟
سلام گارداشنقل قول:
اگه از Dial-up استفاده می کنی در قسمت Status مقدار Sent و Received بر حسب بایت نمایش داده می شوند. هر 1 کیلو بایت معادل 1024 بایت هستش و هر 1 مگابایت معادل 1024 کیلو بایت هستش و بدین ترتیب هر 1 مگابایت معادل 1048576 (1024*1024) بایت است. شما اگه مقداری را که مثلا در Received نشون میده به 1048576 تقسیم کنی، مقدار اطلاعات دریافتی رو بر حسب مگابایت بدست میاری!
یاشاسین آذربایجان ایغیتلری..
دوستان ببخشید که این پست میدم .
من الان 2 هفته ای میشه که تاپیک ها رو دنبال میکنم . من الان اسم شرکت هارو میگم شما بگید کدوم رو دیگه دنبالش نرم و پیگیرش نباشم.
صبانت-شاتل-پارس آنلاین-اسیاتک-مخابرات-وایمکس ایرانسل
ممنون.