قبلا جنس رادیاتور چی بود محمد؟ برنجی بود یا آلو مینیوم ؟
برای موتوری با این حجم سخته که ماشین خوب گرم نکنه اب رو مگر اینکه رادیاتور کلا دما رو زیاد پایین بیاره یا اینکه ترموستات ماشینت همیشه باز بمونه .
Printable View
قبلا جنس رادیاتور چی بود محمد؟ برنجی بود یا آلو مینیوم ؟
برای موتوری با این حجم سخته که ماشین خوب گرم نکنه اب رو مگر اینکه رادیاتور کلا دما رو زیاد پایین بیاره یا اینکه ترموستات ماشینت همیشه باز بمونه .
خب بگذاريد اين تئوري رو بررسي كنيم:رادياتور ماشين براي خنك كردن آب در گردش توي موتور بكار ميره و اگر نتونه اين كار رو به درستي انجام بده، پس موتور داغ ميكنه.از طرفي اگر به دلايلي دماي آب موتور پايين بمونه( مثل نبودن ترموستات مناسب در زمستان يا سرماي بسيار شديد) بنابراين پس تاثير خودش رو روي هواي خروجي بخاري ميگذاره.تجربه من ميگه كه حتي اگر آب رادياتور به خوبي گرم باشه( بر اساس نشانگر درجه حرارت) ولي رادياتور بخاري مشكل داشته باشه( مثل همين طراحي بد رادياتور بخاري ايراني در ماشين خودم) پس اون حرارت زياد نميتونه به هواي عبوري از داخل رادياتور بخاري منتقل بشه( هرچند كه خود رادياتور بخاري به خوبي گرم شده باشه)حالا وضعيت ماشين شما:رادياتور ماشين شما در گذشته اصلي بوده و آب به خوبي خنك ميشده، بخاري هم خوب گرم ميكرده( با وجود ترموستات براي موتور)حالا رادياتور عوض شده و بخاري خوب گرم نميكنه، پس يا اين رادياتور بايد قدرت خنك كنندگي خيلي بالايي داشته باشه( كه فكر نميكنم ايراني اينجوري باشه!) و يا ترموستات موتور نصب نشده( كه گفتيد نصب كردين و خوب هم عمل ميكنه)با اين حساب تصور من اينه كه مشكل از رادياتور ماشين نيست، مضاف بر اينكه شما با يك نگاه به درجه نشانگر حرارت موتور ميتونين دماي آب رو بسنجيد( كه ظاهرا اين درجه وجود داره و دما در حدود 80 درجه هست، مثل ماشين من)و البته با سرويس بخاري ، مشكل احتمالي گرفتگي و نشت آب رو هم رفع كرديد.بنابراين من فقط ميتونم به يك چيز شك كنم و اون عملكرد بد و اشتباه دريچه ها است كه هواي سرد بيرون رو مرتبا با هواي گرم شده قاطي ميكنه و يا برعكس بخش زيادي از هواي گرم شده رو به سمت بيرون اتاق هدايت ميكنه.گاهي اوقات ممكنه يك مشكل در كنار مشكل ديگه يا رخ بده و به نوعي ذهن رو از قضيه اصلي منحرف كنه، مثلا تعويض رادياتور ماشين با خرابي يكي از دريچه ها( كه متوجه اون نشديد) هم زمان بشه و بعدا خوب كار نكردن بخاري رو مرتبط با اين تعويض رادياتور بدونين، در حاليكه رادياتور در اين بين تقصيري نداره!يكبار ديگه به دقت و سر حوصله، تمام دريچه ها و كانالها و كاركرد و و اتصال اونها رو چك كنين.
.................
اين ريويرا 1971 رو كه توي مشهد بود ميشناسم، حدود سه سال قبل آگهي فروش زده بود، فكر كنم 15 تومان.
اسم ام اس دادم و گفتم واقعا قصد فروش داريد؟گفت نه، فقط ميخوام قيمت بگيرم، به پولش احتياجي ندارم..گفتم هركسي اين شانس رو نداره كه بتونه به يه ريويرا دم قايقي دست بزنه، ديگه چه برسه به اينكه صاحبش بشه و اونو برونه!! قدرشو بدون!!!تشكر كرد...و ظاهرا نفروخت و فقط يك قيمت گرفت..خيلي تميزه، و واقعا يكي از بهترينها در ايران به حساب مياد، صاحبش واقعا ماشين سواره.حالا اين جوك رو ببينين!!اين عكسها رو يك نفر ديگه گرفته و با صاحبش هم صحبت كرده:پونتياك گراند آم ( احتمالا مدل 1971 يا 72 بايد باشه)طرف با صاحبش صحبت كرده و اينها رو شنيده:ماشين موتور روشن تحويل ميدم،گيربكس اتومات( البته معلوم نيست كلا فني در چه وضعيه) ، تزئينات و داشبرد و تودوزي و رودريها كلا نابود شده..پلاك قديم داره و حتما بدهي بيمه و عوارض و...حالا با اين اوصاف فكر ميكنين چه قيمتي داده؟20.000.000 تومان!!البته صاحبش گفته، پسرم بياد قيمت بهتري ميده!!پسرش اومده و گفته:از اين ماشين كلا 1000 تا بيشتر ساخته نشده و ديگه وجود نداره!!اين قيمت تميزش 70.000.000 است و من اينو 20.000.000 ميفروشم و با 10.000.000 كه خرجش بشه ميشه يه ماشين تميز و 40.000.000 سود ميكنين....!!!!!!!!ديگه چيزي نميگم، خودتون بگيد....راستي سپر جلو هم كه مال بيوك ايران سوار كرده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید منظورشون 20 میلیون ریال باشه هااا:n02:
Dodge Challenger RT Redline 2013
بازهم دوج
باز هم چلنجر و اینبار خط قرمز برای سال 2013
خط قرمز برای رقیب ها.
دوستان عزیز آمریکایی باز دیگه با پیشینه این خودرو
و تولیدش و دلایل تولیدش از قدیم تا به امروز آشنایی دارن و من اشاره ای میکنم
به مشخصات فنی یکی از برترین خودروهای کلاس اسپرت و عضلانی آمریکا
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 5700 CC
قدرت : 375 اسب بخار
گربکس : 6 دنده دستی
پونتياك گراند آم مدل 1973موتور 8 حجم 6560 قدرت 230باك بنزين 112.5صفر تا 96 : 9.5 ثانيه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حداكثر سرعت 192
مركوري مارگيوس بروگهام 1973موتور 8 حجم 7544باك بنزين 99صفر تا 96: 10.8حداكثر سرعت 192
كامارو Z/L1 مدل سال 1969 تا قبل از مدل Z/1 سال 2013 پرقدرترين و سريعترين كامارو توليدي شركت شورلت بود.
اين اتومبيل داراي يك موتور تمام آلومينيومي هشت سيلندر به قدرت 430 اسب بخار بود و مسافت 400 متر را در 12 ثانيه طي ميكرد و در خط پايان سرعت آن به 193 كيلومتر در ساعت ميرسيد.
اين كامارو صرفا براي شركت در مسابقات ساخته شده بود، آنهم فقط به تعداد 69 دستگاه!
بالاخره مشكل حل شد و تئوري من در مورد طراحي رادياتور بخاري اثبات شد!!امروز رادياتور آمريكايي تعمير شده رو بعد از تست مجدد براي اطمينان از نداشتن نشتي،و با انجام يك سري حركات پيچيده آكروباتيك سوار كردم!!!نتيجه كار عالي بود!!در يك دور آزمايشي كه زدم، بخاري بخوبي گرم ميكرد و البته هنوز حرارت كاملا بالا نرفته بود و بايد كمي بيشتر راه ميرفتم،( ترموستات 74 درجه سوار شده و البته امشب هوا خيلي سردتر شده و حرارت آب تا حدود نزديك به 70 رسيده بود) و اين نشون ميده كه بازهم جاي گرمتر شدن داره.موقعي كه رادياتورها رو تعويض ميكردم، با دقت بيشتري تفاوت اونها رو بررسي كردم و ديدم كه راديات ايراني در محلي كه بايد قرار بگيره فضاي خالي زيادي رو بجا ميگذاره كه هوا با سرعت از اون فضا عبور ميكنه، در حاليكه راديات آمريكايي كاملا محفظه محل قرار گيري راديات رو پر كرده و گردش هوا در اون خيلي آرام و آهسته تر صورت ميگيره كه اين باعث ميشه هوا فرصت گرم شدن داشته باشه.از طرفي شبكه فشرده راديات آمريكايي ، همانطوري كه قبلا گفتم باعث ميشه كه هوا بصورت زيگ زاگ عبور بكنه و مسير طولاني تري رو نسبت به نمونه ايراني طي بكنه.حتي اين تفاوت رو با غوطه ور كردن رادياتورها در آب هم ميشد متوجه شد، چون هوايي كه لابلاي شبكه راديات آمريكايي بود ، بسختي خارج ميشد و بعد از بيرون آوردن از آب، بايد با تكانهاي شديد، آب رو از لابلاي شبكه اون خارج ميكردم و در واقع مثل يك اسفنج آب رو در خودش نگه ميداشت، در حاليكه در نمونه ايراني اينجور نبود و خيلي راحت هوا و آب از لابلاي شبكه عبور ميكرد.بر اساس اين تجربه، ميتونم بگم كه:1.اگر دنبال داشتن يك بخاري واقعي و گرم هستيد، رادياتور بخاري ايراني به درد نميخوره و حتما از راديات اصلي آمريكايي استفاده كنين.2. دريچه ها و كانالهاي هوا رو چك كنين تا از وضعيت جهت حركت و مسير هوا كاملا مطمئن باشيد.3. با توجه به وضعيت آب و هوايي ترموستات مناسب انتخاب كنين، و البته ميشه با گذاشتن يك تكه مقوا در جلوي رادياتور ماشين، بطور موقتي گرماي موتور رو بيشتر كرد و در زمان ديگه اون رو برداشت.سال 1965...................................................
كمپاني شورلت ، مدل ماليبو Z16 را ساخت،كه داراي موتوري با 300 اسب بخار قدرت و شتاب صفر تا 100 اون 6.2 ثانيه بود!
و تا 260 كيلومتر در ساعت سرعت ميگرفت!!!
يعني هر ماشين ژينگول فينگولي امروزي كه جرات بكنه باهاش كورس بگذاره رو راحت قورت ميده و توي افق و غبار معروفش محو ميشه..!!!
....................