مشخصات کامل سری لپ تاپ های Dell برای آشنایی
از اون جا که دیدم طرفدارهای دل زیادن و خیلی ها اطلاعات میخوان در مورد دل این پست رو زدم تا برای خیلی ها که با سری های متنوع دل آشنا نیستن کمکی باشه ...
همونطور که میدونید یا نمیدونید ! بیشترین سهم بازار جهانی رو دل داره ( طبق آمار 36 % ) و بعد از اون HP قرار داره و هیچ چیزی بی دلیل رتبه اول رو بدست نمیاره و حتما دلیلی داره و اون هم کیفیت و قیمت مناسب دستگاه های دل هستش ...
اینجا از پایین ترین و ارزانترین رده دل شروع میکنم تا بالا
سری اول - Inspiron
این سری جزو محصولات ارزان قیمت و خونگی دل هست و بهترین گزینه برای استفاده اینترنت و مالتی مدیا و بازیهای سبک و رایت دی وی دی و ... هست . در حال حاضر بهترین مدل این سری مدل 1525 هست .
این هم یه عکس از این مدل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری دوم - Vostro
این سری هم جزو محصولات ارزان قیمت دل هستن و برای کاربرد اداری و دفاتر پیشنهاد میشه و ظاهر مناسب و قابل قبولی داره و از پس کاربرد اداری بر میاد و بهترین مدل این سری در حال حاضر 1510 هست
سری سوم - Studio
این سری تازه وارد دل هست و معمولا کارهای نیمه حرفه ای رو پوشش میده و طراحی عالی و باریکی داره و کیفیت ال سی دی در این مدل خیلی بهتر شده و از دو سری قبل ظاهر قشنگ تری داره و بهترین مدل این سری 1537 هست
سری چهارم - XPS
این سری که غوغا کرده و بهترین مدل حال حاضرش 1530 هست بهترین دستگاه با قیمت مناسب برای بازی و کارهای گرافیکی هست و طراحی عالی و بدنه فلزی داره و سبک هم هست و مناسب برای جابجایی هست
سری پنجم - Latitude
این سری جزو ساخته های حرفه ای دل هست که برای کاربردهای گرافیکی سنگین و طراحی های صنعتی استفاده میشه و فوق العاده بدنه محکم و ساختار با ثباتی داره و ظاهر خشک و ساده ای داره . یه خصوصیت دیگه اینها اینه که فول پورت هستن و از باطری 9 سلولی استفاده میکنن و گرافیک Quadro دارن ...
این سری شامل Tablet های TX هم میشه و بهترین مدل الان E6500 هستش
سری آخر - Precision
این سری جزو محصولات کاملا حرفه ای دل هست که قیمت اونا با بقیه کلا فرق داره و گرونتره و بیشتر به عنوان دستگاه های جایگزین دسکتاپ استفاده میشه و میتونن دائم روشن باشن و زیر فشارش پردازشی کم نمیارن و جزو بهترین های دل هستن و 3 سال گارانتی بین المللی و ایران داره و بهترین مدل الان M6400 هست .
امیدوارم اطلاعاتی که دادم به دردتون بخوره ، من خودم 2 ساله دل دارم و خیلی راضی هستم ( Inspiron 6400 ) و خیلی کم پیش اومده اذیت کنه و یه خصوصیت خوب دستگاه های دل اینه که قطعاتش رو همه جا میشه گیر آورد و ارزون هم هست و پشتیبانی خوبی میشه ازشون ...