دوست عزيز ضمن تشكر ..نقل قول:
بايد بگمكه هر آنچه كه شما فرموديد را انجام دادم اما باز هم كسپر به آي دي ام گير ميده يعني در واقع موقع دانلود آي دي ام غير فعاله مگر اينكه كسپر رو ازش خارج شم.
بايد چي كار كنم به نظرتون كه مشكل حل شه ؟
با تشكر:11:
Printable View
دوست عزيز ضمن تشكر ..نقل قول:
بايد بگمكه هر آنچه كه شما فرموديد را انجام دادم اما باز هم كسپر به آي دي ام گير ميده يعني در واقع موقع دانلود آي دي ام غير فعاله مگر اينكه كسپر رو ازش خارج شم.
بايد چي كار كنم به نظرتون كه مشكل حل شه ؟
با تشكر:11:
من خودم از IDM در كنار نسخه 9.0.736 اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنم و اصلا مشكلي با IDM ندارم.شما يك زحمتي بكشيد.در تنظيمات فايروال تصوير مربوط به وضعيت IDM و نيز بخش Exclusion را قرار بديد تا باهم چك كنيم.نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟ :41:
يكبار كاسپر را Reapir كنيد ببينيد درست ميشه يا خير.نقل قول:
قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟
از آلوده نبودن سيستم خود اطمينان داريد؟
من از ورژن 2010 ورژن 400 و خورده ای بود استفاده می کردم همینطوری بود الان هم که ورژن 2010 700 و خورده ای رو نصب کردم بازم همینطوریه . ولی قبلا اینطوری نبود !!!!!! تنظیماتش رو هم به حالت اول برگردوندم چون به قول یکی از کاربرا دیدم تاثیری نداره :31:نقل قول:
به آخرین نسخه 2010 رو نصب کنید، خیلی از باگ ها برطرف شده. شاید مشکل شما برطرف بشه.نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم تو ورژن های جدید راهی برای غیر فعال کردن تنظیمات Startup نداره ولی ورژن 7 داشت.
انتي ويروس من ورژن kav6 هست روزي چند بار اپديت ميشه و هر دفعه وقتي به درصدهاي پايانيش ميرسه اينترنت اكسپلور و كلا محيط دسكتاپ هنگ ميكنه با اينكه نشانگر موس مشكلي نداره و ديتا اينترنت هم قطع ميشه و بايد چند دقيقه صبر كنم تا صددرصد بشه تا دوباره بتونم با اينترنت و ويندوز كار كنم كه بعدشم سرعت كار با اينترنت اكسپلورر تا چند تاييش رو نبندم كند هست
ايا اين مشكل عاديه واقعا اعصابمو خورد كرده با تشكر
بچه ها من از کسپر ورژن 7 استفاده میکنم جدیدا وقتی تازه پی سی اومده بالا و میخوام صفحه اینترنت رو باز کنم و یا مسنجر رو باز کنم حدود 5 دقیقه طول میکشه ال صفحه اینترنت باز بشه و کسپر داره چک میکنه زاهی هستش که تا پی سی بالا میاد کسپر چیزی رو چک نکنه؟آخه خیلی عذاب آوره مسنجرم 5 مین طول میشکه تا باز بشه
من مطمئن هستم کامپیوترم ویروس نداره قبلا هم از کاسپر 7 استفاده میکردم که هر روزم آپدیت میشد و هیچ مشکلی باهاش نداشتم الان چند ساله اونو دارم ولی خواستم یه تغییری بدم که اینجوری شد ...
ويندوز شما چيه؟از آنتي ويروس استفاده ميكنيد يا اينترنت سكيوريتي؟دليل خاصي داره از نسخه 7 استفاده ميكنيد؟نقل قول:
شما ميتونيد از نسخه 2009 ورژن 8.0.506 استفاده كنيد ببينيد با آن نسخه هم همين مشكل را داريد يا خير.اگر همين شكل برقرار بود احتمال آلودگي سيستم وجود داره.نقل قول: