اون ساعتش متغیره ! :n02: فکر نکنم اینقد طول بکشه. اخرش فک کنم 12 ساعت بشه.نقل قول:
در ضمن لیمیت ورژن به خاطر کرک نکردنش هست. شما کرک نکنی یه چند درصد میره بعد میگه نسخه شما کامل نیست! باید کرک بزنی :n02:
Printable View
اون ساعتش متغیره ! :n02: فکر نکنم اینقد طول بکشه. اخرش فک کنم 12 ساعت بشه.نقل قول:
در ضمن لیمیت ورژن به خاطر کرک نکردنش هست. شما کرک نکنی یه چند درصد میره بعد میگه نسخه شما کامل نیست! باید کرک بزنی :n02:
قبلا دو سه بار صدای عجیبی می داد که با قطع و وصل درست شد و دیگه تکرار نشده بودنقل قول:
الان کابل رو عوض کردم بازم مشکل حل نشد
وقتی وصلش میکنم در حد 20 ثانیه موتورش روشن میشه و یه صدای ریزی که انگار مال هده ازش میاد بعدش موتورش خاموش میشه و به همون حال باقی می مونه! ( چراغش روشنه)
تعمیر میشه؟
نقل قول:
بله قابل تعمیره باید ببرید بیرون
اگه روی سیستم دیگه هم همینطور باشه مشکل از برد و موتور هارد میتونه باشه
دوستان من یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاور دارم. از یه کامی دیگه توش اطلاعات ریختم و حالا وقتی به کامپیوتر خودم وصل می کنم میگه باید فرمت بشه.(ویندوز سون)
کلی اطلاعات دارم که بک آپ ندارم ازشون. چطور درستش کنم؟ میشه درستش کرد؟
دو حالت داره یاو فلش ویروسی شده باید فلش رو اسکن ویروس بکنید یا فایل سیستم فلش خراب شده و تبدیل شده به rawنقل قول:
وقتی فلش به سیستم وصل میکنید یک عکس از disk managmnet سیستم بدین
فایل سیستمیش فکرکنم خراب شده. درایو I هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش رو به سیستم زدین ببینید میتونید یک check disk روش انجام بدین
درست نشد اگه اطلاعات مهم توش دارین باید اطلاعات رو ریکاوری کنید بعد هم پارتیشن فلش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید یا فرمت اگه با این کار هم فرمت نشد یک نرم افزار برای فرمت کردنش بهتون معرفی میکنم
نقل قول:
شما کرک برنامه رو داری ؟
ميشه اين برنامه رو معرفي كنيد؟نقل قول:
شاد باشيد:40:
نقل قول:
با نرم افزار easeus data recovery فکر کنم بشه چون فلش رو به عنوان پارتیشن میشناسه و نرم افزارهایی مثل SoftOrbits Flash Drive Recovery و USB_Flash_Drive_Data_Recovery