کم کم دیگه باید ازایکس پی کوچ کردبه 7نقل قول:
چون قطعات باویندوز 64 بیت 7 بهتر جواب می دهند
ولی اگر همچنان پایبند ایکس پی هستی توصیه ی من یه سی دی xp دیگه نصب کن البته توصیه دوستمون هم درنظر بگیر
Printable View
کم کم دیگه باید ازایکس پی کوچ کردبه 7نقل قول:
چون قطعات باویندوز 64 بیت 7 بهتر جواب می دهند
ولی اگر همچنان پایبند ایکس پی هستی توصیه ی من یه سی دی xp دیگه نصب کن البته توصیه دوستمون هم درنظر بگیر
آنتی ویروس آبدیت نصب کردم.بعد از نصب ویندوز ولی چیزی پیدا نکرد.
آنتی ویروسم نورتون2010 هست
از همون اول که ویندوز بالا اومد سیستم کند بود یا بعد از مدتی این جوری شد؟
اگه از همون اول هم این جوری باشه پس به احتمال زیاد سیستم شما مشکل سخت افزاری داره
سخت افزار جدیدی نصب نکردید؟ کیس رو زیاد حرکت ندادید؟ همه سیم ها درست وصل هستند؟ اگه می تونید تک تک قطعات سخت افزاری جدا جدا با یه قطعه دیگه که مال یه کامپیوتر سالمه عوض کنید و ببیند فرق می کنه یا نه
کلا سیستم یه کم کند هست،فکر میکنم قطعات سخت افزاریش مچ نباشند.
اگه موقع نصب ویندوز هم سیستم کنده پس حتما مشکل سخت افزاری دارید و به نظرم بهتره همون کاری رو که گفتن بکنید یا سیستم تون رو پیش تعمیر کار ببرید
شب خوش
دوستان من یه مشکل جالب دارم
من پک ویندوز 7 رو نصب کردم ولی وقتی وارد درایور سی دی میشم رو آیکون ها شکل explorer هست به نظر شما چطور میشه رفعش کرد؟
ممنون میشم راهنمایم کنید.
راستی پک 7 همSevenMizer v1.02 هست
تذکر:نقل قول:
درجای درستی مشکلت رامطرح نکردی به بخش 7 مراجعه کن :27:
سلام.
دوستان من آیکون VOLUMEکه سمت راست نار وظیفه میومد دیگه نیستش و همراه مدیا پلیر و SOUND RECORD,MULTIMEDIA,SOUND MANAGERیکی شده که توی یه آیکون قهوهای رنگ همون تقریبا شکل آیکون ولوم که اسمشRETALK HD AUDIO MANAGERهست میاد وقتی روی آیکون قهوهای راست کلیک کنم.حالت منو که باید انتخاب کنمش.
بعد از یه پیغام خطا که ویندوز داد وبعد صدا قطع شد اینطوری شد .
البته ری استارت کردم صدا اومد ولی شکل آیکون ها عوض شد. از سیستم عامل سر در نمیارم پس برای یه مبتدی توضیح بدید .البته تو سیستم ولوم اینفورمیشن ویروسWIN32/AUTORUNهست.به اون مربوطه؟ویروس قرنطینه است.آنتی هم NOD32
ممنون.
نه ارور نمیده فقط در حالت safe mode که میخواد بالا بیاد گیر میکنه یعنی نه ویندوزش بالا میاد نه درحالت safe mode نمیخوام ویندوزشو عوض کنمنقل قول:
با سلامنقل قول:
سوالتون رو در اينجا مطرح كنيد
ویندوز 7
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308