آره تقریبا" AC revelation که آخر غم بود ویه کم هم تو گرافیک کم داشت!(یه کم ها نه بیشتر!:n05:)نقل قول:
ولی AC III رو قبول دارم یه کم بد درست کرده بودن مخصوصا" شخصیتشو!
Printable View
آره تقریبا" AC revelation که آخر غم بود ویه کم هم تو گرافیک کم داشت!(یه کم ها نه بیشتر!:n05:)نقل قول:
یعنی چی III رو بد درست کردن؟یعنی تو گرافیک و این چیزا مشکل داره یا داستان و. ...نقل قول:
اصلا این 2 تا ارزش خرید دارن یا همون قدیمی ترارو بگیرم؟اونوقت قدیمی تراش مثل همون 2 یا Brotherhood از هر لحاظ بهتر از این جدیداس؟حتی گرافیک؟
آقا جسارتن این گیم پلی چی میشه؟و برای منی که تا حالا پی اس بازی میکردم فیفا میتونه خوب و جذاب باشه؟راستی لیگ ایرانم داره؟نقل قول:
نظرتون در مورد بازی مافیا چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Altairezio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تقریبا" AC revelation که آخر غم بود ویه کم هم تو گرافیک کم داشت!(یه کم ها نه بیشتر!:n05:)
یعنی چی III رو بد درست کردن؟یعنی تو گرافیک و این چیزا مشکل داره یا داستان و. ...
اصلا این 2 تا ارزش خرید دارن یا همون قدیمی ترارو بگیرم؟اونوقت قدیمی تراش مثل همون 2 یا Brotherhood از هر لحاظ بهتر از این جدیداس؟حتی گرافیک؟
قدیمی ها که عالین!نقل قول:
ولی این آخری AC III یه ذره بد بود!
هم از نظر افت فریم در گرافیک و هم شخصیت پردازی و هم داستان!(در واقع شخصیتش جا افتضاح بازی بود!)
پس احتمتال زیاد ac 2 رو میگیرم.
آره دیگه !نقل قول:
اصلا AC I و AC II رو بازی نکنی نیم عمرت بر فناست!
سلامنقل قول:
این نسخه دومش که عالیه .
همونطوریکه دوستمون هم گفتن نسخه سوم افت داشته بازیش و نمی دونم که چرا جذب بازی نمیشم با اینکه دو نسخه یک و دو عالی بودن .
از بس اینجا گفتند نسخه سه افت داشت من طرفش نمیرفتم تا اینکه دیروز بازیو شروع کردم و به نظرم از نسخه های قبل خیلی بهتره نبردهای دریایی اش که خیلی باحاله محیط های بازی واقعا خیلی بزرگتر از نسخه های قبل شدند و تکراری نمیشه سلاح های متنوع زیاد و کمبو های مخصوص هر کدومشون کلی هم مراحل فرعی داره که خیلی جالبند مثل مراحل مربوط به کاپیتان کید:n02:
اونهایی هم که افت فریم داشتند به خاطر سیستمشونه من با نسخه بلک باکس هیچ جا زیر 45 فریم نمیگیرم به نظرم تنها نکته منفی این قسمت چهره دزمونده که خیلی بد شده:n02:
داداش افت فریم برا همه بوده :| منم بلک باکسشو دارم :|نقل قول:
ولی خیلی بدی بازی رو گنده کردن :| بد شده ولی نه اینقدر که خیلیا از بازی زده شدن