آقا ببخشید با هم شد... عمراً فکر نمیکردم ساعت 2 شب کسی پست بده و گرنه بیشتر دقت میکردم
آقا ببخشید با هم شد... عمراً فکر نمیکردم ساعت 2 شب کسی پست بده و گرنه بیشتر دقت میکردم
دوستان با توجه به اینکه PSP 3000 هک نشد می خوام یک x360 پرمیوم 20 گیگ بخرم یک ذره کمکم کنید.
قیمت 330 برای این مدل خوبه .
رنگ بندی هاش چین . ( فقط سفیده یا رنگ های دیگه ای داره.)
این مدل نیاز به خرید مموری کارت داره یا نه ؟( peremium 20g)
روی هار 20 گیگ حدودا چند تا بازی میشه ریخت ؟
چی کار کنم که x360 سریع داغ نکنه .
یه چند تا وسیله ی مهم برای خرید .
در ضمن آیا ماکروسافت بازی برای رقابت با MGS منتشر کرده یا نه ؟
سلام
ببخشيد من در شهرستان سنندج هستم. شهر ما xbox360 60gb نداره. چطور ميتونم بخرم. اگه از طريق پست ميشه، لطفا توضيح دهيد. قيمتش چقدره؟
قيمت بازياش چهقدره؟ كدوم مارك dvd بهتره.
ممنون ميشم كه راهنماييم كنيد.:20:
الان حدود یک سالی هست که دیگه 20 گیگ تولید نمیشه و بجاش مدل 60 گیگ با همون قیمت اومده..نقل قول:
دوستان با توجه به اینکه PSP 3000 هک نشد می خوام یک x360 پرمیوم 20 گیگ بخرم یک ذره کمکم کنید.
قیمت 330 برای این مدل خوبه .
رنگ بندی هاش چین . ( فقط سفیده یا رنگ های دیگه ای داره.)
این مدل نیاز به خرید مموری کارت داره یا نه ؟( peremium 20g)
روی هار 20 گیگ حدودا چند تا بازی میشه ریخت ؟
چی کار کنم که x360 سریع داغ نکنه .
یه چند تا وسیله ی مهم برای خرید .
در ضمن آیا ماکروسافت بازی برای رقابت با MGS منتشر کرده یا نه ؟
بعد الان دیگه شما باید به فکر مادربرد جاسپر باشید که داره تو بازار زیاد میشه..
پریمیوم و آرکد سفید هست ولی الیت مشکی.
نه هیچکدوم احتیاج به خرید مموری کارت نداره..
هارد 20 گیگ فقط یک بازی روش نصب میشه.. کلا هر بازی بین 6 -7 گیگ فضا میخواد و 13 گیگ هم از هارد قبلا اشغال شده..
شما اگر هر دوساعت که بازی میکنه یک ساعت بهش استراحت بدی مشکل خاصی پیش نمیاد..
البته باید کنسول رو تو هوای باز باشه و زیر اون هم خالی بگزاری..
وسیله خاصی نمیخواد .. فقط بازی براش بخر..
Gears Of War رقیب سر سختی برای MGS هست..
برو داخل فروشگاه مجازی سایت بازی سنتر اونجا دوستانی هستن که خیلی راحت از طریق پست برات کنسول ارسال میکنن..نقل قول:
سلام
ببخشيد من در شهرستان سنندج هستم. شهر ما xbox360 60gb نداره. چطور ميتونم بخرم. اگه از طريق پست ميشه، لطفا توضيح دهيد. قيمتش چقدره؟
قيمت بازياش چهقدره؟ كدوم مارك dvd بهتره.
ممنون ميشم كه راهنماييم كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انسانهای مطمئنی هم هستند..
کد:http://www.----------.com/forums/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=71
شما حالا سرتو به دیوار نزن یه موقع خونت میوفته گردنه ما !!!(شوخی کردم)نقل قول:
والا من GOW رو بازی نکردم و زیاد چیزی ازش نیدونم شاید حرفتون درست باشه ولی من نظر شخصیمو گفتم به هیچ وجه هم تغییر نمیدم چون واقعا من دیونه ی MGS هستم
من دقیقا جزو کسایی ام که نصف شب پست میدم.پس حواست جم باشه یه موقع اشتباه پست ندی جیگر !!!:27:نقل قول:
حالا سوال :
من از کجا بفهمم که لنز درایوم تنظیم نیست؟ و اینکه واسه تست تنظیم بودنش باید چیکار کنم؟ و آخرین سوال اینکه چطوری تنظیمش کنم آموزشی واسش هست ؟؟؟
نقل قول:
دوست من ایشون گفتند اول شخص باشه بهتره......
موفق باشید.
نقل قول:
2 - این xbox 360 بازی انحصاری داره ؟ اگه آره کدوماس ؟
در ادامه اون لیست بازی های انحصاری چند تایی هم بود که چون من لیست کامل بازی هام رو تو access به صورت database دارم نشد بزارمنقل قول:
البته این ها اونهایی هست که من دارم و در کل خیلی بیشتره :
- Ace Combat 6
- Fable 2
- Race Pro
- Kameo : Elements Of Power
- Perfect Dark Zero
نهنقل قول:
مشکل از منه که به صورت invisible میام
بعد از اینم که ارسال کردم دیدم شما و نوید جان هم on بودید
البته هارد 20 گیگ حدودا 7 گیگش اشغال شده خود سیستم هست که تحت هیچ عنوانی پاک نمیشهنقل قول:
و با بقیش میتونین 2 تا بازی نصب کنین
که اون هم اونهایی که واقعا نیاز به نصب دارن
مثلا مشکل texture دارن مثل gta 4 و midnight club : los angles یا load های طولانی دارن مثل fallout 3
دوستان یک سوال؟
چطوری می تونم فن xbox ام رو 12 ولته کنم.اگه توضیح بدین ممنون می شم.
من که هر دوشو بازی کردم دارم بهت میگم GOW خفن تره.. البته نظر شخصی شما هم کاملا متین و قابل احترام هست..نقل قول:
شما حالا سرتو به دیوار نزن یه موقع خونت میوفته گردنه ما !!!(شوخی کردم)
والا من GOW رو بازی نکردم و زیاد چیزی ازش نیدونم شاید حرفتون درست باشه ولی من نظر شخصیمو گفتم به هیچ وجه هم تغییر نمیدم چون واقعا من دیونه ی MGS هستم
معمولاً وقتی وسط بازی دستگاه ارور میده ایراد از تنظیم لنز هست چون نمیتونه تمام قسمتهای دیسک رو بخونه و اگرم که خود دیسک مشکل داشته باشه مشکلش بیشتر میشه..نقل قول:
من از کجا بفهمم که لنز درایوم تنظیم نیست؟ و اینکه واسه تست تنظیم بودنش باید چیکار کنم؟ و آخرین سوال اینکه چطوری تنظیمش کنم آموزشی واسش هست ؟؟؟
مطلب خاصی من در موردش ندیدم اما اگر پیدا کردم میگزارم..
اگه این کار ببری بدی بیرون برات انجام بدن بهترهنقل قول:
چون باید کنسول رو باز کنی
و سیم های فن رو جدا کنی
و از لای فن رد کنی
و به یک اداپتور 12 ولت بیرونی وصل کنی
در کل به این نتیجه هم رسیدن که حتی این کار هم تاثیری نداره و ربطی هم نداره به بیشتر عمر کردن کنسول
یکی دوتا از دوستام که انجام دادن الان شدیدا از صدای زیاد شده فن ها ناراضی هستن و مینالن