کسی نمیدونه ؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
دوستان امسال کسی رژه 31 شهریور رو دیده ؟
حقیقتا امسال سپاه واقعا رژه خوبی زد من کاری به رژه اش ندارم اما یه شعری رو میخوندن کلیه نیرو های سپاه که ظاهرا هماهنگ شده بود ...
میخواستم ببینم اگر کسی دیده شعر رو از کجا میشه گیر اورد ؟! ؟
حقیقتا مارش بسیار دلنشینی میزدن ... اصلا به نظام نمیخورد ... اما اگر این مارش رو همین الان بزنن شخصا هوس میکنم کلاش رو بگیرم دستم برم جبهه :دی واقعا مارش دلنشینی بود .
این چنین چیزی میخوندن:
یا رب حفاظت کن ز یاران ولایی تا این زمین سرشار از شور حسین است ... یا حسین ...یاحسین ... یا حسین ...
واقعا بعضی مواقع خطابه و شعر بدون هیچ دلیل و برهانی آدم رو تحت تاثیر قرار میده چون بنده اصلا مذهبی نیستم ولی واقعا این مارش و شعر هماهنگ من رو تحت تاثیر قرار داد . به خصوص آخرین یگان سپاه که رژه زد نفر اولش خیلی هیکل روی فرمی داشت ! :دی یادش بخیر آقوی اسدی ... هنوز هم روی فرمه . مرد واقعا گلی هست .
یک ماه تا 25 روز مونده به تاریخ اعزام روی سیستم پلیس +10 میاد.نقل قول:
آخییییییـــــــــــــــــ ـــــششش ، بالاخره تموم شد
آقا همین چند ساعت پیش خدمتم تموم شد :n20::n20: ، بیست و یک ماه خدمت زیر پرچم مث مرد(نه یه روز کسری نه یه روز اضاف)تموم شد ،اصن این اشکام نمیزاره مانیتورو ببینم:n02::n02::n14:
دیشب حس خوبی داشتم ،شاید خنده دار باشه ولی حس کسی که میدونه 24 ساعت دیگه بیشتر زنده نیست و هیچ بدهکاری به این دنیا نداره رو داشتم ، خلاصه یه لیوان چای داغ و یه آهنگ ناب و نوستالژی هم از قمیشی عزیز دیشب اومد بیرون که این حسو دو برابر میکرد
اگه بخوام این سوالو جواب بدم که خدمت چجوری گذشت ، قشنگترین جمله ای که در این مورد شنیدم این بود که : "خدمت ، وقتی هنوز نرفته باشی 2 ساله ، وقتی داری میگذرونیش 20 ساله ، وقتی تموم میشه 2 ماهه"
در مورد اینکه اصن خدمت خوبه یا نه ، به وطنت خدمت میکنی یا نه ، آدم مرد میشه یا نه ، هم خیلی تو این 21 ماه فکر کردم ، به نظرم اینا همه بستگی به خود فرد داره ، و زندگی و محیطی که تا قبل از اعزامش داشته ، خدمت خوبه ولی واسه کسی که تا قبل از اعزامش ، قاطی جامعه نشده و زندگی اجتماعی رو تجربه نکرده باشه ، ولی من بشخصه اونقدری که از زندگی خوابگاهی و قبل از اعزامم تاثیر گرفتم از خدمت تاثیر نگرفتم ، نمیخوام محیط دانشگاه و خدمت رو با هم مقایسه کنم چون این دو تا کاملا توی دو تا بعد مختلفند ، ولی منظورم اینه که شاید اگه قبل از خدمت چند سالی از خونه دور نبودم و آدمای مختلفی که سلیقه اشون اصلا شبیه من نبود ولی مجبور بودم باهاشون زندگی کنم رو ندیده بودم ، این 21 ماه خدمت واسم سخت تر میگذشت ، "در کل اگه بخوام به این سوال که خدمت خوبه یا نه و آدم مرد میشه یا نه" جواب بدم ، در مورد من یه سری نکات مثبت داشت( آدمای جدید ، صبر و حوصله ام که به خاطر تو مخی ها بیشتر شد و یاد گرفتم زود از کوره در نرم ، فهمیدم که فقط دو نفر توی این دنیا واسه آدم بی منت کار میکنن ، پدر و مادر والسلام تو خدمت طرف واسه یه لیوان چایی یا یه نخ سیگار کلی منت میذاشت رو سر آدم ، فهمیدم که خیلی سعی نکنم خلاف جهت آب شنا کنم ، و یه جاهایی واقعا آدم باید همرنگ جماعت بشه) ولی همه اینا به نکات منفی قضیه نمی چربید و ارزش تلف شدن 21 ماه از عمر نازنین رو نداشت ، چون اگه اینا رو تو خدمت هم یاد نمیگرفتم به هر حال جامعه و محل کار و تجربه های بعدی خود به خود یاد آدم میداد...
در مورد اینکه "توی خدمت به وطنت خدمت میکنی یا نه" ، باید بگم هر کسی از هر نژاد و کشوری که باشه به هر حال یه عرقی نسبت به جایی که به دنیا اومده داره ، و اگه اتفاقی مث جنگ توی اونجا بیوفته نمیتونه بی تفاوت باشه ، مثلا اگه خدایی نکرده یه روز داعش حمله کنه به خاطر ناموس هم که شده نمیشه رفت تو یه سوراخ قایم شد ، ولی به نظرم این جمله بیشتر واسه سواری گرفتن و گول زدن خوبه، و برمیگرده به سیاست و یه سری عوامل که نمیشه اینجا خیلی در موردش صحبت کرد ، چون اینکه من برم توی پادگان واسه فرمانده چایی بریزم(من از معدود کسایی هستم که موفق شدم توی چایی یکی از مسئولامون که اصن آدم جالبی نبود با عرض معذرت تف کنم ، و از این بابت بسیار خوشحالم و به خودم افتخار میکنم:n10::n02::n07:) یا صبح تا ظهر بیل بزنم ، دستشویی بشورم ، یه اسلحه بگیرم دستم برم بالای یه برجک که سالی یه مگس هم از اونجا رد نمیشه ، یا در بهترین شرایط بشینم پشت کامپیوتر ، چارتا نامه اداری که هیچ ارزشی ندارن تایپ کنم ، خدمت به وطن نیست ، به نظرم میشد این 21 ماه جور دیگه ای و با یه دونه خودکار و تو زمینه علمی و تخصص فرد ، و خارج از محیط پادگان به وطن خدمت کرد(مث خیلی از کشورای دیگه)...
خلاصه هر چی بود این نیز بگذشت...
داشتم تایپیک رو زیر و رو میکردم ، دیدم اولین پستم رو صفحه 282 گذاشته بودم:n19: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینجا هم صفر کیلومتر صفر کیلومتر بودم ، تازه میخواستم برم خدمت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الان که دارم این پستو مینویسم چند ساعتی هست که خدمتم تموم شده ، ولی اینجا 1 ساعت و نیم مونده بود که اعزام بشم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این پست هم دقیقا بعد از اومدن از آموزشی نوشته بودم ، یادش بخیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02: ، انقدر که هرکی میومد میگفت سپاه راحته و هتله و اینا ، منم نمیگم نیست ولی نه همه پادگاناش، بازم میگم اگه میخواین پذیرش سپاه بگیرین حداقل در مورد جایی که قراره پذیرش بشین تحقیق کنید ، به خصوص مطمئن شید که پایگاه و زیر مجموعه ایی خارج از شهر خودتون نداشته باشه ، طرف میومد پادگان ما پذیرش میشد که بیوفته شهر خودش و نزدیک خونشون خدمت کنه ، ولی چون پادگانمون توی کاشان و گرمسار و یه سری جاهای دیگه پایگاه داشت ، همون اول کار فرستادنش شهرستان و تا آخر خدمتش هم همونجا بود ، حالا خودتون حساب کنید فایده این پذیرش گرفتن چیه؟ به هر حال اینم یکی از اون تجربه هایی بود که توی خدمت بهش رسیدم ، اونم این که چیزی که توی باور عمومی جامعه جا بیافته ، خیلی سخت میشه تغییرش داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفتن که واسه خروج از کشور و اینا بعدا به مشکل بر میخورم ، قشنگ اونروز رو یادمه ، خیلی روز بدی بود ، توی 21 ماه خدمت هم کماکان خودخوری میکردم به خاطر این قضیه ، پیش خودم میگفتم زور داره 21 ماه خدمت کنی بعد واسه ورود به یه کشور دیگه هم به مشکل بربخوری ، البته الان که روی این داستان ریز شدم و با کسایی که توی آشنا و فامیل دیدم تقریبا فهمیدم به اون شوری هم که بعضی از دوستان گفتن نیست این قضیه ، اونجوری که من فهمیدم بیشتر آمریکا(و نه خیلی از کشورای دیگه) سر این قضیه حساسه ، اونم توی یه برهه ای از زمان ، و با اتفاقات سیاسی این قضیه تشدید میشه ، اونم بیشتر سر اقامت دائم ، مثلا یکی توی انجمن پرشین تولز پیدا کردم که اتفاقا توی همین نیرو هوایی(هوافضا) سپاه خدمت کرده بود ، در این مورد ازش سوال کردم ، گفتش که الان دارم از آمریکا باهات چت میکنم:n02:
به هر حال اون موقع کسی به من نگفت ولی اگه تصمیم جدی از قبل از خدمت واسه رفتن دارید ، خوب تحقیق کنید ، این تایپیک هم به نظرم بخونید :
در پناه حق 1393/07/01کد:http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?14977-%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87/page87
سلام دوستان
من 20 سالمه..تا حالا واسه خدمت اقدام نکردم
دانشگاهم نرفتم(فک کنم اضاف خورده باشم)
من مشکل انسداد روده دارم..میخوام عمل کنم
معاف میشم؟
لطفا اگه اطلاع کامل دارید و مطمئنید پاسخ بدید
ممنون
سلام
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید:
1 آیا برای ثبت مدارک اعزام در پلیس +10 میشه از هر شهری اقدام کرد یا باید لزوما از شهر محل زندگی باشه؟
2 برای گذروندن دوره تکمیلی آیا داشتن غیبت دفترچه ای (بیش از یک سال) مانعی محسوب میشه؟ منظورم اینه که میگن چون مشمول غایب هستی و به موقع اقدام نکردی نمیتونی توی دوره تکمیلی شرکت کنی و باید همینجوری بری خدمت؟
با تشکر
کسی نمیدونه؟ یعنی من اولین نفری هستم که بیشتر از یک بیماری برام نوشته شده ؟؟!!!نقل قول:
سلام
دوستان من پدرم بازنشته است . و جمع دو فرزند هستیم که من تک پسر هستم .
حال امکانش هست که من سربازی رو در شهر خودم بیافتم ؟ توضیح بدید ممنون میشم.
بله.نقل قول:
برید ثبت احوال و نامشو بگیرید
زمانی که توی آموزشی گفتن مدرک موثر بدید این مدرک رو ارایه بدید .
یعنی احتمالش بالاست که شهر خودم بیافتم ؟نقل قول:
دوستان شهر خودت بیافتی بهتره یا شهر دیگه ؟ چه مزیت هایی دارند ؟؟؟؟
كسي در اين مورد نميدونه و باهاش برخورد نكرده؟نقل قول:
از محل سکونت اقدام کنید.نقل قول:
خیر ربطی نداره، اصلا دوره تکمیلی ربطی به خدمت نداره، آدم عادی هم اگه ببرن میتونه بره.
مزیتی هست که سپاه برای حذف آموزش و ارتش و ناجا برای کسر در نظر میگیرن.
تک فرزندی شرطی برای خدمت در شهر خود نیست بلکه در استان خودتون هست.نقل قول:
البته سپاه و ارتش (اگه باشه تو شهرتون) در این مورد همکاری خیلی زیادی میکنن ولی ناجا کلا استان حساب میکنه.
منظور از جالت عادی را نمی دونم یعنی چی ولی خیر بخشیده نمیشه و ظاهرا فقط بخشی در صورتی که رضایت فرماندهی و... باشه میتونن ببخشن که من در دوران خدمتم ندیدم کسی بخشیده بشه.نقل قول:
سرباز مفت هست به هر حال...
سلام دوستان
من 20 سالمه..تا حالا واسه خدمت اقدام نکردم
دانشگاهم نرفتم(فک کنم اضاف خورده باشم)
من مشکل انسداد روده دارم..میخوام عمل کنم
معاف میشم؟
ممنون
درودنقل قول:
تو پادگان ما نیرو انسانی پرونده همه بچه هایی که اضاف سنواتی داشتن رو فرستاد ستاد (با نامه نظر مساعد) 2/3 اضاف همشون بخشیده شد
همش بستگی به نیرو انسانی پادگان و برشش تو فرماندهیتون داره
سلام دوستان واریکوسل گرید 3 از معافیت حذف شده؟
حذف نشده شرایطش فرق کرده فقط. بعد از عمل اگه دوباره عود کنه اونوقت معاف دائم میشید. واسه عمل هم 6 ماه معافیت موقت میدن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من بخام توی شهر خودم خدمت کنم باید به کدوم ارگان یا سازمان مراجعه کنم که 100 درصد پذیرشم کنن ؟ کسر خدمت هم برام مهم نیست ضمنا من نه پارتی دارم نه بسیج فقط میخام پذیرش جایی بشم که تو شهر خودم باشم و پذیرشم هم 100 درصدی باشه نه شانسی .کدوم ارگان یا سازمان باید مراجعه کنم ؟
پس با این حساب به این بیماری فرصت عمل میدن و فقط اگر عود کنه معاف دائم میدن !نقل قول:
اگه یکی نخواد عمل کنه چی ؟؟؟ معاف از رزم ؟
سلام به همه دوستان
آقا شرمنده من تازه عضو شدم اگه سوالم غیر حرفه ایه به حرفه ای بودن خودتون ببخشید :n01:
بالاخره پس از سال ها درس خوندن خدمت یقه ی مارو هم گرفت :)
البته خدارو شکر امریه گرفتم. حالا سوالم اینه که آیا تو برگ سفید نشونه ای از امریه بودن هست یا نه؟
یعنی توش مینویسن خدمتم به صورت امریه ست؟
بابای من تو کرمانشاه بوده پاوه سال ۶۷ تا ۶۹ آیا کسری به من تعلق میگیره؟؟؟اصلا پاوه منطقست؟؟من الان۱۷ ماه خدمتم واسه کسری باید کجاها برم تورو خدا کمکم کنید
ج) فقط در مشمولين قبل از اعزام ،عمل نشده در هر درجه اي و نيز عمل شده بدون عارضه : معاف از خدمات رزمينقل قول:
هیچ جایی نیست که 100% پذیرش کنه و هیچ جایی نیست که 100% شهر خودتون بندازه.نقل قول:
همه دوست دارن شهر خودشون باشن.
<br>نقل قول:
نمونه هایی که من دیدن مشخص میشد، ولی دقیق تو ذهنم نمونده.
البته سازمان به سازمان هم فرق میکنه اگه اشتباه نکنم.
جنگ که سال 67 تموم شده، حالا اگه هم در مناطق کرد نشین و... درگیری های بعد اون بوده من فکر نمیکنم شامل کسر ایثارگری باشه.نقل قول:
باز اگه شما متولد 72 و ماقبل هستین پدرتون را بفرستین محل خدمتیش بپرسه
ولی من 99% مطمئنم که شامل ایئارگری نمیشه.
در شرایط جبهه پاوه منطقه درگیر بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه من برم پذیرش سپاه شهرمون بشم و قبول کنن ممکنه منو یه شهر دیگه بفرستن ؟
بچه ها معاف ار رزم که متاهل هستش می تونه امریه بره ؟
الان جایی هستش که پذیرش داشته باشه برای امریه ؟
من لیسانس نرم افزار دارم با معدل 16.40 نزدیک 2 سال هم سابقه مرتبط با رشتم دارم میتونم جایی برای امریه اقدام کنم ؟
در ضمن دانشگاه غیر انتفاعی هم بودم.
ممنون.
سلام
حافظ کل قران بودن باعث کسری خدمت یا معافیت میشه ؟:n10:
حالا شما که میگین پارتی و بسیج ندارین و اگه برین و بر فرض قبول کنن احتمال زیاد شهر خودتون باشین ولی 100% نیست، خیلی بوده که در حوزه ماموریت همون سپاه (بر فرض سپاه عاشورا، سپاه محمد رسول الله و...) فرستادن جای دیگه و یا خیلی بوده که مثلا طرف سرباز توپخانه سپاه و یا... بوده ماموریت چندین ماه فرستاندن نقطه صفر مرزی.نقل قول:
پس باید بدونید که تو خدمت هیچ چیز 100% نیست، حتی اگه شما برین و در یگان جایی باشین و یا خدمتتون با روال و شیفت خاصی باشه این 100% نیست که همینطور ادامه پیدا کنه، شرایط فرق میکنه، فرمانده عوض میشه، کسی میاد که پارتی بیشتری داری و...
معافیت که نه ولی تا جایی که من میدونم و یه نمونه دیدم یک درجه تشویقی داره.نقل قول:
خوب پس با این حساب بهتره خودمو خسته نکنم چون معلوم نیست نتیجش چی بشه . راستش خودم فکر میکنم خدمت برام بسیار ضروری هست اما از طرفی هم زورم میاد 2 سال از عمر نازنینم رو هدر بدم .دیگه تمام درها به روم بسته شدن:n09:نقل قول:
همه باید سعی خودشون را در بهتر شدن شرایطشون تا آخرین لحظه خدمت انجام بدن.نقل قول:
ولی سعی و تلاش کرد یه چیزه و رویا پردازی و یا امید الکی چیز دیگه ای هست.
به نظر من هیچ چیز بدتر از این نیست که آدم به خودش وعده بده، امیدوارد باشه و این مهم تحقق پیدا نکنه.
شما باید شرایط را مثل خیلی از سربازها در نظر بگیرین، حال تلاشتون را هم بکنین، اگه استان و شهر و... خودتون خدمت کردین که چه بهتر ولی اگه نکردین لااقل روحیه خودتون را از دست نمیدین.
دقیقا !!!نقل قول:
من دنبال معافیت پزشکی بودم . امید زیادی داشتم و کلی بدبختی کشیدم آخرش نشد . خیلی تو ذوقم خورد و توی پادگان مدتها دیپرس بودم :n28:. بعدش فکر کردم اگه من از اینجا با پارتی و کلک در برم ، یه آدم بیچاره و بی پارتی دیگه رو میذارن جای من !!!! همه اینا تصورات من بود ولی باور کنید دلم به حال اون سرباز خیالی میسوخت !!! دلم نمیخواست کسی به جای من این همه عذاب رو بکشه !!
خدمت آدمو اینجوری میکنه . درد و سختی بقیه رو میفهمی !!!:n02:
----------------------------------------------------------------------------
در مورد خدمت به این نکته باید توجه کرد : هر چقدر محل اعزام ما بد و سخت باشه ، باز هم همیشه جاهای بدتری هست !! جاهایی که شکرگذار خواهید شد که اونجا نرفتید !!!!:n10:
پس بالاتر از سیاهی باز هم رنگی هست !!!
فهم این موضوع هم خیلی بهم کمک کرد تا از لحاظ روحی بتونم خودمو جمع و جور کنم . فک کنم تقریبا 2 ماه طول کشید و بعدش چنان خدمت واسم عادی شد که اصلا نفهمیدم کی گذشت !!
---------------------------------------------------------------------------
بزرگترین و درست ترین شعار خدمت سربازی : چون می گذرد غمی نیست !!:n02:
دوستان راست میگن که به اجبار مسئولیت رانندگی رو میدن به کسی تو یگان ؟ اگر کسی قبول نکنه ؟ میشه اصلا بگه گواهینامه ندارم ؟
دوستان نظرتون راجب عجب شیر چی هست ؟
بستگی داره .نقل قول:
رانندگی تا اونجا که من میدونم اجباری نیست . بگی رانندگیم بده خودشون ماشین نمیدن دستت . خیلی روی وسایلشون حساسن .
ولی هر دستوری دادن باید اطاعت کنید . گاهی هم به زور مسئولیت میندازن گردنت !!! . مثلا منو به زور گذاشتن دیدبان توپخانه . یه روز فرستادنم دیدگاه تا گلوله های توپ رو روی هدف هدایت کنم . فرمانده پادگان با رئیس بازرسی هم مثل شمر بالای سرم بودن . معمولا اینا نمیومدن . اگه اشتباه می کردم یه هفته بازداشت روی شاخش بود !!! حالا اضاف خدمت بماند!
حکم موشی رو داشتم که چند تا گربه بالای سرش باشن !!! دقیقا یادم نمیاد چی شد ولی گلوله دوم خورد روی هدف و نجات پیدا کردم !!! بعدش 7 روز تشویقی بهم دادن .
وقتی لباس نظام رو می پوشی دیگه مسئولیت خودش میاد سراغت . . . .
سلام
قانون کسر خدمت رزمندگان جبهه هنوز پا برجاست؟
یه سرچی کردم در مورد این موضوع و نوشته بود ( خبرا هم برا خرداد امسال بود ! ) تا 23 ماه خدمت در جبهه 7 ماه کسری خدمت میخوره
من متولد 72م ولی امسال نمیخوام سربازی برم، تا 2 سال دیگه که درس تموم بشه
الآن میخوام بدونم میتونم 2-3 سال دیگه از این کسری خدمت استفاده کنم؟
یه سوال دیگه: من تا الان پشت کنکور نموندم و از معافیت تحصیلی استفاده کردم، جزء افراد غایب نیستم که؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوری فوری فوری
سلام همگی لطفا دقیق و مطمئن جواب بدین
من الان 10 ماه خدمت هستم و میخوام واسه در رفتگی شونم برم معاف از رزمی بگیرم و الان با لیسانس خدمت میکنم توی سپاه نیرو هوایی
حالا سوال من اینه که :
1- معاف از رزمی تو کارت من می خوره؟؟؟اصلا چیزی به نام معاف از رزمی قید میشه توی کارت؟؟؟
2- آیا با معاف از رزم داشتن میشه بعد در آینده کار ندن به کسی؟؟؟یعنی واسه سر کار رفتن مشکلی پیش میاد؟؟؟
3- نکنه برم کمسیون و معاف کامل بشم!!!!
بیشتر اینکه میخوام معاف از رزمی بگیرم واسه اینه که در هفته 1 تا 2 روز ما رو به عنوان پاسبخش نگه میدارن!!:n27: این واسم سخته
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون:n16:
1. خیر نمیخوره فعلا . چیزی به اسم معاف از رزمی توی کارت نمیخوره .نقل قول:
2. اره ممکنه . بستگی به کارش داره .
3. خوب چه بهتر
ولی جدا واسه دررفتگی میخوای بری معافیت بگیری؟ :n29:
در رفتگی رو به همین سادگی که معاف نمیکنن . واسه قضیه شما شاید فقط معافیت موقت بدن تا خوب بشی و بعدش باید برگردی .
واسه در رفتگی باید سابقه خیلی بلند بالایی داشته باشی . یعنی سابقه ای که نشون بده همون عضو از بدنت غیرپایداره و تا به حال زیاد در رفته .
منم مشکل در رفتگی پا رو داشتم منتهی پرونده نداشتم با اینکه سابقه داشتم . سالی یک بار تقریبا پام در میرفت از بچگی . ولی فقط پرونده ای نداشتم .
ممنون از راهنمایی به موقعتون:n16:نقل قول:
آخه میگن سریع معاف از رزمی رو میدن نه اینکه معاف کامل!!!
من فقط هدفم اینه از لوحه پاسبخشی بیام بیرون:n02:
دوستام همشون رفتن به یه بهونه گرفتن!!
فقط خدا کنه معاف موقت نکنن چون اونجوری عقب میوفتم و خلا میخورم.مگه نه؟؟؟؟
دوستان دوباره سلام
کسی میدونه حقوق سرباز متاهل امریه چقدر میشه؟
اون قانون حداقل حقوق کادری ها برای سربازای متاهل چی شد؟
باسلام
من تک فرزند هستم، 24 ساله، ترم 4 ارشد آموزش زبان انگلیسی، واریکوسل درجه 2.5 دارم. از چه راهی معاف بگیرم؟
1. واریکوسل درجه 2.5 دارم ((قبلا درجه 3 بوده جدیدا شده 2.5 ممکنه الان دوباره 3 شده باشه))- برای معافیت میتونم اقدام کنم؟- اگر اقدام کردم و درجه 3 تشخیص داده نشد و معاف رزم اعلام شد چی میشه باید برم خدمت؟
- معافیت پزشکی برای کار و استخدامی مشکلی به وجود نمیاره؟ مثلا برای تدریس در دانشگاه؟
معافیت پزشکی رو در چه صورت میشه ابطال کرد؟
2. وضعیت خدمت با فوق لیسانس زبان انگلیسی چجوریه؟- کدام بخش میفتم و ساعت کارش چطوره؟3. من پدرم دیسک کمر داره و کشیدکی تاندون دست. برای اینکه ببینم معافیت کفالت به من تعلق میگیره یا نه باید چیکار کنم؟
- آیا تو شهر خودم هستم؟
- مدت خدمتش چند ماهه؟
4. میتونم کاری کنم کفالت مادر بگیرم؟
5. اگر امریه بگیرم بهتره یا با همون مدرک فوق لیسانس معاف از رزم بشم و خدمت کنم؟- معاف از رزم آموزشی نداره؟- برای امریه باید معاف از رزم باشم؟
6. چجوری لیست همه سازمان هایی که میتونم در اونها تدریس زبان کنم که به عنوان خدمتم حساب بشه رو در بیارم؟- اگر جایی پذیرفته شدم . ساعت کارش برای تدریس چقدره؟
7. آیا پروژه میتونم بگیرم؟- مثلا پروژه ترجمه؟
- از کجاها میشه پروژه گرفت؟
- چقدر کسری خدمت داره؟
- کل خدمت رو میشه پروژه گرفت؟
معاف از رزم همچین چیز جالبی هم نیست . درسته از لوحه میای بیرون ولی کارهای مزخرف تری بهت میسپرن . مثلا آبدارچی فرمانده( در اصل پادو = توی خدمت بهشون میگن عنبر یا امربر ) !! باید واسشون چایی ببری یا هرجا خواستن برن باید وسایلشون رو حمل کنی و ظرفهاشون رو بشوری . خلاصه خیلی ضایعه !!!! یا مثلا میذارنت توی آشپزخونه و باید ساعت 5 صبحانه آماده باشه . ببین تو باید چند بیدار شی که عدسی یا لوبیات اون موقع آماده باشه . 24 ساعت هم باید بوی روغن و خورش های ویژه پادگان( ایشالا باهاشون آشنا خواهی شد!) توی دماغت باشه . من یه 24 ساعت افسر نگهبان آشپزخانه بودم . وظیفم این بود که فقط بشینم و آشپزها رو نگاه کنم . تا دو روز از بوی غذا حالم بهم میخورد !!نقل قول:
البته همه اینا خیلی خوبه اگر مسئول نظافت سرویس های بهداشتی نشی !!!!
همیشه هم از لقب " پاطلایی" بهره مند خواهید شد !
دوست عزیز توی سربازی نمیذارن کسی راحت واسه خودش حال کنه .
نگهبانی شرف داره به " عنبر " بودن !!!
ببخشید که رک گفتم . خواستم بدونی که آواز دهل از دور خوشه . اگه سالم هستی و میتونی ، معاف از رزم نگیر . بعدش پشیمون میشی . . .
1- در مورد واریکوسل اطلاع دقیق ندارم ولی یادمه یکی از هم خدمتی هام واریکوسل داشت( معاف از رزم) . شما حتما اقدام کنید . هیچ فرصتی رو از دست ندید .نقل قول:
نوشته شده توسط magegeryeamoonmide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تا دوره ما برای فوق لیسانس 2 ماه کم میشد از خدمت . اگه این قانون کماکان برقرار باشه .
3- بستگی به این داره که سن پدرت بالای 65 باشه یا مصدومیتش طوری باشه که از کار افتاده تلقی بشه . در غیر اینصورت خیر باید مثل مرد خدمت کنید .
4- به هیچ وجه . تا شوهر بالای سرش داره غیر ممکنه .
5- قبلا هم گفتم معاف از رزم خیلی چیز مزخرفی هست . دقیقا معاف از رزم هم آموزشی با بقیه داره . امریه ربطی به معافیت از رزم نداره . ضمنا بگم بعضی جاها زیاد اهمیتی هم به اینکه معاف از رزم هستید نمیدن !!! مثلا این دوستم که واریکوسل داشت به زور راه میرفت ولی هر روز صبح میبردنش ورزش صبحگاهی !! هر چی هم اعتراض میکرد اونا حرف حالیشون نمیشد .
6- دقیقا نمیدونم . ببینید ، امریه گرفتن کار آسونی نیست و خودش یه جورایی پارتی و زور میخواد . تقریبا پانزده بیست نفر از همدوره های آموزشی ما فوق لیسانس داشتند( از زبان گرفته تا الهیات و مهندسی مکانیک و غیره) ولی نتونستن امریه بگیرن . ضمنا روی پول زیاد حساب نکنید . فکر کنید صـــــــــفر تومن بهتون میدن ( در عمل همینجوریه) .
7- واسه پروژه باید جزو دانشجویان نمونه و کارا با کلی سابقه مطالعاتی و پژوهشی باشی . واست مثال میزنم : یکی از اقوام ما که رتبه 56 کنکور سراسری بود و فوق لیسانس مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف داشت ، فقط واسه فوق لیسانسش 19 مقاله پذیرفته شده ارائه کرده بود !!!! این آدم تونست پروژه بگیره . یه پروژه هفت ماهه !! به همین راحتی و خوشمزگی کارتش رو گرفت و اصلا رنگ پادگانم ندید !!!
اول باید بگم که چون خدمت ندیدین براتون سخت میاد، اگه خدمت میدیدین هفته ای 3 روز هم می موندین.نقل قول:
ولی به هر حال به ما ربطی نداره.
در رفتگی متعدد کتف (بیش از دو بار) معافیت دائم داره، دوست من از همین راه معافیت گرفته.
برای کار هم شما اگه کار درست و حسابی برین خودشون طب صنعتی می فرستن که اونجا خودشون ایراد می تونند بگیرن به خدمت ربط نداره.
البته بعضی جاهای معتبر معاف ار رزمی را می پرسن.
1- استخدام معافیت پزشکی انجام نمیشه.نقل قول:
نوشته شده توسط magegeryeamoonmide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیل از سازمانها و شرکت های دولتی و خصوصی علی الخصوص تمامی معتبر ها مهم هست براشون، در ضمن خودشون طب صنعتی هم دارن.
معاف پزشکی هم نمیشه باطل کرد، بازی نیست که کسی کارت بگیره بعد بگه من نمی خوام!
2- هر جایی و هر مکانی با هر شیفت خدمتی امکان داره بیفتین و خدمت کنین، هیچ فرقی با لیسانس ندارین.
چون تک فرزند هستین استان خودتون خدمت میکنین (البته در ارتش و سپاه در صورت وججود در شهر خودتون)
از نظر زمان هیچ فرقی با زیر دیپلم و... ندارین.
یگان نظامی 21 ماه یگان غیر نظامی 24 ماه
3- فکر نمی تونم بتونید کفالت بگیرین، چون در حد نیازمند مراقبت نیست.
در ضمن قانون جدیدا شده 70 سال.
4- خیر
5- امریه گرفتن پارتی خوب می خواد به این راحتی نیست.
معاف از رزم و امریه هم آموزش داره.
7- پروژه شرایط و ضوابط سختی داره و من در این چند سال انگشت شمار بوده که کسی را ببینم که پروژه گرفته تازه برای بخشی از خدمت.