خیلی فرق میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته عکس رو گوشی رو چند رو پیش گرفته بودم
Printable View
خیلی فرق میکنه؟
البته عکس رو گوشی رو چند رو پیش گرفته بودم
اين تست رو الان گرفتيد ؟؟؟!!!!نقل قول:
چرا اينقدر سرعت كمه پس. يه بار موردمو خاموش روشن كنيد دوباره تست بگيريد نتيجشو اعلام كنيد .
ممنون
پارس انلاین برای من همینطور بعضی اوقات سرعت میره بالا بعضی مواقع هم خیلی خیلی کم میشه کلا ثبات نداره
سلام
دوستان من حدود یه هفته ای میشه که از پارس یک مگ گرفتم تو این چند روزه سرعت شبانه خوب بوده شبی حداقل 3 گیگ ودر بهترین حالت 6 گیگ دانلود داشتم
حالا سوالم اینه که اگه زیاد دانلود کنم محدودم میکنن یا نه کلا پارس یه همچین سیاستی داره؟
دوست عزيزم شما نويزتون خيلي زياده . مودمتون رو با يه لپ تاب ببريد دم در وردي سيم تلفن بزنيد تست كنيد اگه وضعيت نويز بهتر شد كه مشكل سيم كشي داخليه كه بايد عوضش كنيد تا نويزتون كم بشه، اگه حل نشد بگيد براتون يكم پهناي باند رو يه مقدار بيارن پايين . مشكل نويزتون برطرف بشه نوسانتونم از بين ميره .نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيزم پارس آنلاين فعلا خدارو شكر همچين قانوني نداره .
چه جوری می شه انداخت و روی چند بستن من مودمم لینکسیس استنقل قول:
من مودمم لینکسیس است و نویز خط می شه از کدام نرم افزار فهمید؟ این هم وضعیت تست من است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعتم هم 512 است
سلامنقل قول:
دوست عزيزم توي نوار آدرس مرورگرتون تايپ كنيد 192.168.1.1 بعد يوزر و پسورد رو هر دوتاش رو admin بزنيد و بعد از صفحه اي كه باز ميشه يه عكس بگيريد و اينجا بزاريد .
دوست عزيزم خط شما روي دو مگ بسته شده . اين طرح فعلا در شيراز و از دو روز پيش در تبريز شروع شده و به مرور زمان در شهرهاي ديگه هم توسعه پيدا ميكنه و مياد تا كلا سراسري بشه .نقل قول:
از کجا می دونید چه کنم می خوام برم 1 مگ بگیرم اگر یک مگ بگیرم ترافیک بیشتر مصرف می شه؟نقل قول:
دوست عزيرم بريد به قسمت status بعد قسمت DSL Connection رو بزنيد و از اونجا عكس بگيريد .نقل قول:
دوست عزيزم زنگ بزنيد پارس آنلاين تهران سوال كنيد بهتون ميگن .نقل قول:
شما اگه خطتون نويز نداشته باشه ميتونيد زنگ بزنيد پشتيباني تهران بگيد همين خطتتون رو دان استريمش رو ببرن روي 4مگ تا سرعتتون ماكزيمم به 480 تا با دانلود منيجر برسه و نيازي هم به تغيير سرويس به 1مگ نيست چون فقط شبانش فرق داره با 512 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نویز خطم از کجا بفهممنقل قول:
اگر برم نمایندگی اصلی اش قم بگید چی بگم بهشون؟نقل قول:
همونطور كه گفتم ختتون روي 2مگ بسته شده . نويز رو هم از همين صفحه تنظيمات مودم ميشه فهميد ولي مال لينك سيس رو نميدونم دقيقا كدوم قسمتشه كه بايد بريد . از اون قسمت local network و قسمت ports هم هر كدوم يه عكس بگيريد اينجا بزاريد ببينم مقادير مربوط به نويز خطتتون در اين قسمت ها هستش يا نه .نقل قول:
براي اين كار نياز به نمايندگي رفتن نيست چون دست نمايندگي نيست شما با اين شماره تماس بگيريد و بگيد خطتون رو دان استريمش رو ببرن روي 4مگ :نقل قول:
021-82201
اگر گفت نمی شه و اینا راستی کیا هستند؟نقل قول:
دو تا عكسو از يه قسمت گرفتيد .نقل قول:
نميشه نداره خود پارس آنلاين همه خطاشو روي 4مگ ميبنده همچين حرفي نميزنه مگر اينگه نويز داشته باشيد و به علت نويز بگه نميشه بره روي 4مگ . پشتيباني مركزي كه در تهران هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببخشید اینا دیگه برام حواس نمی گذارندنقل قول:
بهتر می شه آخه خودتون گفتین روی شهرهای بزرگ است و قبلا خیلی قطعی داشت و علامت زرد رنگ می امد و الان بهتر شده یعنی نویز داره؟نقل قول:
برا لینکسیس اینو تو نوار ابزار مرورگرتون کپی کنید
زدم بعد چه کنم می ره تو تنظیماتنقل قول:
دوست عزيزم براي شهرهاي بزرگ به صورت آزمايشي شروع كردن ميزارن روي 9مگ . من به شما گفتم 4مگ . به اين آدرسي كه دوستمون گفتن بريد و يه عكس ازش بزاريد تا نويزتون مشخص بشه ببينيم ميتونيد خطتون رو به 4مگ ارتقا بديد يا نه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدام قسمت برمنقل قول:
اگر روی یک مگ ببندم هم می تونم همچین درخواستی بدم و سرعت ارسالم زیاد می شه اخه سرعت ارسالم روی 256 استنقل قول:
دوست عزيز توي مرورگر اينترنت اكسپلورر لينكي كه گذاشتم رو كپي كنيد و اونجا اينتر بزنيد بعد از اينكه يوزر و پسورد رو داديد خودش ميره توي صفحه مربوطه و از اونجا عكس بگيريد .نقل قول:
این صفحه را نمی آورد نرم افزار چیزی ندارند؟نقل قول:
براي زياد شدن سرعت آپلود نياز نيست سرويستون رو به 1مگ ارتقا بديد . ببينيد دوست عزيز سرعت آپلود رو نهايت پارس آنلاين تا 1مگ ميبنده كه اگه روي 1مگ بزاريد نويزتون به شدت بالا ميره و باعث قطعي فراون ميشه . يعني اگه بگيد روي همسن سرويسي كه داريد سرعت آپلود رو براتون روي 1 مگ ميبندن ولي در صورتي كه نويز نداشته باشيد .نقل قول:
در ضمن سرعت آپلود (ارسال) شما الان روي 512 هست نه 256 .
از کجا بفهمم که نویز ندارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نرم افزار نداره دوست عزيز از همين صفحه تنظيمات مودم بايد ببينيد نويزتون خطتون چقدره .
دوست عزيز اگه وي پي ان يا هر نوع فيل-تر شكني داريد قطعش كنيد بعد مرورگر اينترنت ايكسپلورر رو باز كنيد و اين آدرس رو توش كپي كنيد و اينتر بزنيد :
Invalid Session Key, please try againنقل قول:
این پیغامش
يه بار مودمو خاموش روشن كنيد سيستم رو همين يه بار ريست كنيد اومد بالا دوباره امتحان كنيد .نقل قول:
خاموش و روشن کردم بعد سیستم ریست نمی اره مودمم لینکسیس x2000 است شما بفرمایید تو کجا برومنقل قول:
توي همون لينكي كه دوستمون گذاشتن و منم بالا براتون گذاشتم بايد بريد با مرورگر اينترنت اكسپلورر . مودم ديگه اي داريد يه مارك ديگه باشه ؟نقل قول:
نه مودم دیگه ای ندارم تو اون سایت نمی رهنقل قول:
دوست عزيز اون سايت نيست اون لينك ميره توي تنظيمات مودم شما قسمت نويزش . فردا زنگ بزنيد به شماره اي كه بهتون دادم و نويزتون رو بپرسيد اگه امكان داشت بگيد دان استريم خطتون رو بزارن روي 4مگ اگه نشد كه بايد با همين وضعيت سر كنيد يا مواردي رو كه براي كم كردن نويز بهتون گفتم انجام بديد تا بتونيد بگيد پهناي باند خطتتون رو ببرن روي 4مگ .نقل قول:
شبتون بخير