من که اکو 2 مگ دارم سرعتم هم حداکثر 100 هست چی باید از دستشون بگم !
Printable View
من که اکو 2 مگ دارم سرعتم هم حداکثر 100 هست چی باید از دستشون بگم !
شما خبر ندارینقل قول:
بعضی جاها 128 رو روی 2 مگ بستن:19:
با توجه به پستهایی که تو این چند صفحه خوندم انگار eco128 بهترین سرویسش باشه دی:
من دوباره نمیتونم تو یاهو
شما مشکل ندارید؟
نه مشکلی نیست یاهو واسه من بالا میادنقل قول:
آخ حرف دل منو زدي ، آي گفتي . . . آي گفتينقل قول:
منم دقيقاً همين كارو ميخوام بكنم ، ماه بعد 128 ميگيرم ( بيخود 5 تومن اضافه تر دادم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرف شما تا چند وقت پیش درست بود من eco128 دارم سرعتش روی 45 بود ولی از چند وقت پیش سرعتم اومده روی 11 هنوزم به حالت قبل برنگشته شبانمم که روی 4 هست تصمیم گرفتم 512 ببندم
برای من هم حدودا 3 هفته ای میشه که سرعتم رو به 1/4 رسوندند اکو 128 دارم و توی اینجا تازه شاتل شروع به کار کرده کمتر از 4ماهه من هم از اولین مشتریهاشون بودم وقتی اومدند وصل کنن در جواب من که گفتم امکان داره سرعتتون افت کنه طرف با اطینان گفت که کار با بقیه ISP ها فرق میکنه و این سرعت تو تمام ساعت همینه در و درصورتی که پائین تر بیاد یعنی ما مشکل داریم اما هنوز به 3 ماه نکشیده سرعتشون پائین اومد الان هم به من قول اخر شهریور رو دادن که سرعت دانلود رو به همون 67 برسونند اگر این کار صورت نگیره شک نکنید دیگه از شاتل اشتراک نمی گیرم مخابرات یه دوستی دارم 256 نامحدود ماهی 12 هزار تومن رو میگیرم اما از این دروغگوها سرویس نمی گیرم
دوستانی که سرویس ART نامحدود دارن ممنون میشم بفرمایید سرعت دانلودتون در چه حده (شبانه و روزانه)
ممنون
آره، جاش بود حداقل یک گیگ هدیه میدادن:13:نقل قول:
منم اکو 512 دارم، ما که بخیل نیستیم، سرویس شما رو روی 600 ببندن، ولی بالاخره باید سرویس ما و شما یه فرقی داشته باشه یا نه؟؟؟
یا باید سرویس ما رو روی سرعت بالاتر ببندن یا اینکه سرویس های پایینتر رو کاهش بدن.
اینا هم روش دوم رو انتخاب کردن.
خداییش زور داره من که 512 دارم روی 544 بستن و واسه یکی از همشهریام که اول شهریور سرویس اکو 128 گرفت روی 600 بستن.
کار به اون 2 مگی ها ندارم، چون تو شهر من (اهواز) اکو 128 ها رو روی 544 تا 600 بستن.
خیلی نامردن.نقل قول:
:41:
برای من فرقی نکرده. من آرت 1 دارم. موقع نصب روی 192 بود. بعد پارسال 3-4 ماه کردنش 1 مگ بعدم از خرداد فکر کنم کردنش 288 . الانم سرعت دانلودم میانگین 30-32 هستش . و با روزای قبل فعلا فرقی نکردهنقل قول:
دوستانی که سرویس ART نامحدود دارن ممنون میشم بفرمایید سرعت دانلودتون در چه حده (شبانه و روزانه)
ممنون
خوب چرا بیخودی میری 5تومن اضافه تر میدینقل قول:
هرچه قدر پول کمتر به شاتل بدی سرویس پرسرعت تر میگیری اینو تجربه نشون داده
منم میخواستم برم 2مگ بگیرم ولی منصرف شدم چون تو مشهد اکثرا 128 ها رو2مگ بستس شب هم 1مگ و برای چی دیگه باید 10 تومن بیشتر بدم 2مگ بگیرم؟؟!! .شما هم اشتباه میکنی که تا وقتی 128 براتون رو 600 بستس بری 512 بگیری اصل اینه که سرعت دلخواهت رو داشته باشی حالا چه با 512 چه با 128
موفق باشید.
نقل قول:
خير سرم آرت 5 دارم. از چهارشنبه اينطوري شده.:18:
از نصف هم كمتر شده چه شب چه روز...:45: ظاهراً سرعتهاي بالا رو دارن كم ميكنن.
اگه دنبال سرويس خوبي من دارم ميرم از مخابرات سرويس بگيرم. قيمتهاش استثناييه.
قيمت 128 نامحدودش 10/000 تومانه. اگه كارشناسي ارشد به بالا داشته باشي يا عضو هيأت علمي دانشگاه باشي ميتوني از سرويسهاي بالاتر مثلاً 1024 كه قيمتش تقريباً 40/000 تومانه استفاده كني.
اينم ليست قيمتهاي مخابرات و مقايسهشون با قيمتهاي شركتهاي ISP
اينم عين همون بند قانونياي كه درمورد كاربران خانگي ذكر شده :
صاحبان مشاغل خاص چون اعضاي هيأت علمي ، دانشجويان كارشناسي ارشد به بالا ، خبرنگاران و ديگر فعالان كه نيازمند تحقيق هستند ، ميتوانند از پهناي باندي بيش از 128 كيلوبيت كه به كاربران خانگي داده ميشود ، استفاده كنند.
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:53 AM ----------
حالا اگه دنبال اطلاعات بيشتري هستين ميتونين به اين صفحه برين و همه چيز رو درباره سرويسي كه مخابرات ميده بخونين.
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=193724
این 600-500 که میگین همون کیلو بایت دانلود بر ثانیه است دیگه نه؟
اصلا مگه همچین سرعتی در ایران داریم؟ دی:
---
من روزانه200-250 دانلود میکنم
شبانه هم 60-70
این یعنی بیشتر از eco 128 اه؟
---
تو صفحه قبل منظورم یاهو مسنجر بود
بدون چیز پی ان نمیتونم واردش بشم
!!100؟نقل قول:
سرعت اکو 1مگ هم که از 100 بیشتر هست
مگه DownStream شما رو روی چند بستند؟؟
منم اکو 2مگ دارم و روزا240 شبا هم بسته به سرور 140-230
من Art3 دارم، سرعتم رو روی 572 بستن و سرعت دانلودم توی طول روز 64 و شبها بین 40 تا 60 متغیره!
البته شبها 90% سرورها مثل Rapid و Mediafire بسته میشه و باید از V-P-N استفاده کرد!
دوستان برای دیدن DownStream l باید چیکار کرد ؟ تو مودم های مختلف فرق داره؟
نقل قول:
نه... تقريباً براي همه يكيه...
وقتي وارد صفحهي تنظيمات مودم شدي تو قسمت Interface Status و در قسمت Rate آپ استريم و دان استريم رو نوشته.
براي بعضي از مودمها هم يه قسمت داره به نام Packet Statistics كه اگه روش كليك كني بهت مشخصاتي رو كه ميخواي ميده.
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
نقل قول:
آقا خيلي خيلي خوش به حالت...:20: چون براي من كه آرت 5 پاك تركيده. سرعتم در بهترين حالت روي 46.:41:
نمیدونم من توهم زدم یا شما هم همچین حسی دارین.
من تازگی ها تا 4-5 تا صفحه باز میکنم یهو 20 مگ میپره!!
مثلا از صفحه باز کردن یهو تو یه زور 150 مگ میندازه!
کسی همجین موردی براش پیش نیومده؟
نقل قول:
براي منم همچين چيزي بود البته اون موقع كه هنوز آرت نامحدود نشده بود.
تنها كاري كه ميتوني بكني و ميشه كرد اينه كه با پشتيباني صحبت كني كه اگه از خودشونه درستش كنن يا اگه پسوردت لو رفته عوضش كنن.
اكو 512
Upstream 316
Downstream 600
سرعت دانلود در روز : 62
سرعت دانلود در شب ، بسته به سرور ، نهايتاً 60
من سرویم 25 همین ماه تمام میشه!
اینجا تو پنلم زده سرویس جدیدتون از 26 همین ماه شروع میشه از الان باید برم پول واریز کنم؟آنلاین هم میشه پرداخت کرد؟
شما باید نهایتا تا 23 همین ماه پولو پرداخت کنیدنقل قول:
اینترنتی هم میشه پرداخت کرد
سلامنقل قول:
دوست من منظورتون از اینکه روی 572 بستن چیه ؟ ماهم میتونیم این کارو انجام بدیم ! من بین شاتل و لایزر موندم
ممنون میشم بیشتر توضیح بدبد!
میشه یه تست از SpeedTest .net بگیرید
دوست عزیز شما تهران هستید ؟نقل قول:
در مورد مخابرات هم برای من هم در الوییت هست ولی اینطور که شنیدم به این راحتی بالای 128 نمیدم البنه ما شرکت داریم ولی بعید میدونم با روزنامه رسمی شرکت و نامه بشه 1mb گرفت !
خير ، اين سرعت توسط ISP قابل تغييره ، نه شما - به اضافه اينكه اين به اين معنا نيست كه شما ميتونيد با اين سرعت دانلود داشته باشيد ( نهايتاً با 572 ، سرعت دانلود شما همون 64 ميشه )نقل قول:
بفرمایین:نقل قول:
دوستان یکی منو راهنمایی کنه لطفآ.
من سرویس art1 شاتل دارم، پینگش اصلآ خوب نیست و شبها اصلآ نمیشه بازی کرد در حالی که از ساعت 7 صبح تا 4-5 ساعت خیلی خوب میشه. ولی تست سرعت و پینگم در تمام زمان تقریبآ ثابته،حالا میخام بدونم دلیلش چیه؟
یه سوال دیگه هم میخاستم بدونم این سرویس های office شاتل پینگش پایین تره یا نه؟
من ترافیکم از 18 گیگ شده نامحدود.سرویسم 128 آرت هست.نوشته شامل قانون fair policy کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟؟؟؟
میشه یکم توضیح بدین یعنی چی؟این قانون شامل روز های رایگان هم میشه یا نه؟
نقل قول:
خوب بعد که اینترنتی پرداخت کنیم تمامه دیگه؟!
یعنی نمیخاد بریم شرکت واسه کاغذ بازی:31:؟
راستی چرا نمیشه از توی پنل سرویسمو تغییر بدم.وقتی رو اون لیست سرویساش کلیک میکنم خالیـــــه!
نهنقل قول:
تو مرورگرت بزن 192.168.1.1 بعد یوزر و پس رو admin بزن و در صفحه اول DOWN STREAM رو ببین.
اینو میزنهنقل قول:
The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond
شما وقتی اینترنتی پرداخت کنید توی کنترل پنلتون توی قسمت اخرین پیش فاکتور معلومه که بدهیتون صفر شدهنقل قول:
کار دیگه ای نمی خواد بکنید
خوب ما چطور میتونیم سرویس ART 3 خریداری کنیم و مثل ایشون 572 ببندیم؟نقل قول:
مثلاً چنده پينگ شما؟نقل قول:
توي ايران پينگ 300 اينا طبيعي هست و جزو پينگ هاي خوب محسوب ميشه و توي يه جمعي بگي پينگم 250 هست همه ميگن اااااااااااا خوش به حالت ما زير 500 نديديم!
براي منم كه آرت 1 دارم توي بازي همون 300 اينا ميزنه و باهاش ميشه بازي كرد. هرچند خوب توي بازي هاي تير اندازي و سرعتي باعث ميشه حريفت زودتر بكشتت ولي همه ي ISP اينه و چاره اي نيست.
شب ها هم طبيعي هست پينگ بالاتر بره همه با هم ميزنن دانلود خود شاتل هم هر شب يه جور انگولك ميكنه.
شما نمی تونید 572 ببندیدنقل قول:
این دیگه بستگی به سیاست نمایندگی داره که روی چند براتون ببنده
برای من که اهواز هستم، نمایندگی اهواز دان استریم و آپ استریم رو تعیین کرده یا خود تهران؟نقل قول:
نمایندگی هر شهر تعیین میکنهنقل قول:
مثلا برا مشهد دان استریم 128 رو 2048 هست :31: