خطت تا 7484 کیلوبیت می کشد مکس ریت مودم در تصویر ببین.نقل قول:
Printable View
خطت تا 7484 کیلوبیت می کشد مکس ریت مودم در تصویر ببین.نقل قول:
سرور خارجی بالای 600 فک نکنم داشته باشیمااااا !نقل قول:
سرویس منم دقیقا مثل مال ایشونه
الان سرویس من اینجوریه :
روزها :
سرور داخلی : 1.1mb.s
سرور خارجی : 570kb.s
دانلود شبانه :
سرور داخلی : 1.1mb.s
سرورخارجی : 260kb.s
دانلود از سرور خارجی برای من خوبهنقل قول:
حیف خطم نمیکشه
وگرنه اندازه ریت خط خارجی میره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دانلود سرور خارجی شما چنده؟نقل قول:
قبلا خط روی 8 مگ اپ میشد (به زور با مودم برودکام )نقل قول:
سرعت خارج روی حدود 850 تا 900 بود
الان به خاطر نویز رو 6 مگ بسته شده سرعت خارج حدود 650 تا 700
*زمان غیر رایگان
سرعتتون عالیهنقل قول:
من با اینکه کیفیت خطم خوبه و بالاترین سرویس آسیاتک رو استفاده میکنم اما سرعت دانلود خارجیم بالاتر از 600 نمیره!
من هیچوقت از این اعداد و ارقام سایت های تست سرعت سر در نمیارم!:n01:نقل قول:
میشه توضیح بدین این اعداد دقیقا چی رو نشون میدن؟
سمت راستی سایت speedtest.net هست که سرعت چند کانکشن رو اندازه گیری میکنهنقل قول:
برای محاسبه سرعت بر حسب کیلوبایت کافیه 5.06 در 1024 ضرب و تقسیم بر 8 کنید که میشه حدود 650
پینگ هم مدت زمانیه که طول میکیشه تا شما به سرور وصل بشید که برای من 125 برای سرور اروپا هست که خیلی خوبه تا 250 متوسط و بالای 250 خوب نیست
سمت چپی تست سرعت تک کانکشنه که از سایت testmy.net گرفتم
*سمت راست= سرورفرانکفورت المان
*سمت چپ =سرور انگلستان
موفق باشی
شما مطمئنی این سایت testmy.net سرعت تک کانکشن رو میزنه !؟ چون خیلی بالا هست سرعت ، و به نظر میاد اینم مثل speedtest سرعت چند کانکشن باشهنقل قول:
سمت چپی تست سرعت تک کانکشنه که از سایت testmy.net گرفتم
خیلی ممنونم دوست عزیز بعد مدت ها معنی این عددها رو فهمیدم!:n16:
الان پینگ من رو میزنه 295 که با این اوصاف افتضاحه!!!
چجوری میشه پینگ رو پایین آورد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه مورد عجیبی برام پیش اومده!
الان یکی دو هفتست آی پی بنده به روسیه تبدیل شده حتی تو تست speed test هم اگه ببینید زده مسکو!!!:n04:
این دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
بلهنقل قول:
تک کانکشن با IDM هم سرعتم بالاست
در حد همون چند کانکشنه
یعنی شما وقتی تو idm تعداد کانکشن رو روی 1 میزارین با سرعت 541 کیلو بایت دانلود میکنین !؟ امکان نداره همچین چیزی ! من که وقتی تو idm تعداد کانکشن رو روی 1 بزارم نهایت سرعتم میشه 15-20 کیلو بایت ! ولی در حالت 16 کانکشن سرعت میاد رو اون چیزی که خط بسته شده 500 کیلو بایت ! این سایت هم تک کانکشن واقعی نیست !نقل قول:
والا این ایران فیلم و سافت 98نقل قول:
اگه سایت خاصی مد نظرت هست بگو تست کنم
نه من سرور خارجی منظورم بودنقل قول:
خارجی مثل اینکه جالب نیست :n02:نقل قول:
اون testmy.net همه میگفتن تک کانکشنه :n13:
متاسفانه اسیاتک بعد از این تغیرات اخیر بسیار بد شده به حدی که همین الان با بیست نت مخابرات دانلود از سرور خارجی بسیار بهتر از همان لینک دانلود با اسیاتک هست
بنده با توجه به این وضع حتی اگر هم دانلودی داشته باشم میرم از بیست نت استفاده میکنم چون دیگه ارزشی نداره موندن در اسیاتک وقتی هم پینگ بدتر باشه و هم دانلود از سرور خارجی بدتر باشه و هم در شبکه های اجتماعی بسیار کندتر و بدتر لود کنه عکس و یا کلیپ ها رو
فقط دلخوش چند گیگ دانلود بودیم که اون هم با این قیمت های زیادی که اسیاتک داره روی سرویس هاش نمی ارزه
سرویس ۱۰ مگ شهاب نیم گیگ
الان تست گرفتم
خودتون قضاوت کنید چون اصلا حرفی برای گفتن ندارم
در ضمن کل خط رو قطع کردم و یه سیم مستقیم از پای کنتور به مودم وصل کردم(طول سیم ۲ متر که یه سر سوکت خورده و یه سر به خط وصل شده) و تست گرفتم اونم سرور داخلی
فاصله تا مرکز مخابراتی ۲.۶ کیلومتر
اینم تنظیمات خط
کسی می تونه توضیحی در این مورد بده؟
من الان باید کجا برم؟
کی الان مسووله؟(آسیاتک یا مخابرات)
اینم تست سافت ۹۸
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خط شما روی 4 مگ بسته شده که بخاطر نویز خط هست چون معمولا آسیاتک تمایل داره SNR Margin خط مشترکهاشون بالای 15 باشه تا مشکل قطع و وصل یا افت سرعت پیش نیاد ( به گفته ی خودشون )
شما یکبار هم با اسپلیتر یا همون نویزگیر امتحان کن ببین SNR بالای 15 میره یا نه ؟
تو تنظیمات مودم هم تو بخش advanced قسمت network tools تیک گزینه های bitswap و sra رو بردار ببین SNR بالای 15 میره.
هر وقت SNR به 16 یا 17 یا بیشتر رسید به 1544 زنگ بزن بگو خطت رو روی 10 مگ ببندن. البته معمولا اگه بعد از ظهر به 1544 زنگ بزنی و پشتیبان آقا جوابگو باشه بدون توجه به SNR خط رو برات روی 10 مگ میبندن.
دوست گلم snr من روی 13 هست ولی 700 از سافت 98 دانلود دارم ولی سرور خارجی 150 بیشتر نمیشه اینها بخاطر نبود پهنای باند هست که جدیدا گویا پهنای باند خیلی جاها رو محدود کردن برای یوزرها .نقل قول:
الان با وجود snr 13 برای من خطم رو 6 مگ بسته شده اما سرور خارجی 150 الی 170 بیشتر نمیشه مگر سرور داخلی خود اسیاتک راحت 700 رو دانلود میکنه.
بله کلا سرویسهای آسیاتک مثل تخم مرغ شانسی هست و به مراکز مخابرتی بستگی داره، برای یکی سرعت دانلود داخلی و خارجی اصلا محدود نیست برای دیگری فقط خارجی محدوده روی 500 برای اونیکی روی 200 برای دیگری هم داخلی هم خارجی محدوده...نقل قول:
دقیقا یکی میاد میگه سرویس ده مگ 500 دانلود داره یکی میاد میگه 200 بیشتر نمیشه کلا هر جوری دلشون خواسته محدود کردن.نقل قول:
پینگ رو شما خیلی کار خاصی براش نمیتونی بکنی. پینگ به کیفیت شبکه ارتباطی بین دو نقطه مبداء و مقصد و فاصله اونا از هم بستگی داره. کلن به خاطر تجهیزاتی که شرکت زیرساخت تو پورتهای ورودی و خروجی اینترنت به کشور گذاشته پینگ شما که تو شبکه داخل کشور حداکثر حدود 40 میلیثانیه است به یکباره بعد از عبور از این پورتها میره بالای 110 تا 130 میلیثانیه. از طرف دیگه، خطوط ارتباط اینترنتی ایران با شرق اروپا (از جمله روسیه) کیفیت پایینتری نسبت به خطوط ارتباطیش با غرب اروپا (مثل آلمان، فرانسه و انگلیس) داره.نقل قول:
اگه از و.پی.ان یا ف.ی.لتر.شکن استفاده نمیکنی، احتمال داره مربوط به این باشه که آسیاتک رنج جدید IP خریده که قبلن مال یه ISP روسی بوده و هنوز تو دیتابیسهای جهانی اطلاعاتیش به روز نشده.نقل قول:
کیوان جان.نقل قول:
نتایج این تستهای سرعت چندان قابل اعتماد نیست. چون سرعت دانلود یا کیفیت پینگ بستگی به خط ارتباطی بین مبداء (یعنی شما) و مقصد (یعنی محل سرور تست کننده) داره. testmy.net سرورهای خیلی محدودی داره. البته اگه با این سایت یه تست سرعت مثلن از انگلیس بگیری میتونی بگی که ارتباطت با سرورهای انگلیس حداکثر به اندازه نتیجه این تست باید سرعت بده. ولی بازم سروری که ازش دانلود میکنی ملاکه. یه روش معقول برای اندازهگیری سرعت (البته فقط برای دانلود) استفاده از همون IDM تککانکشنه و دانلود چندین فایل از سرورهای مختلف و نهایتاً میانگینگیری از سرعت دانلود اوناست.
دوستان. توجه داشته باشید که اسپلیترهایی که تو بازار هستن نویزگیر نیستن؛ بلکه، فقط برای جداسازی سیگنالهای محدوده صوت (تلفن) و جلوگیری از قطع شدن ارتباط اینترنت همزمان با مکالمه تلفنی استفاده میشن. در واقع اسپلیتر رو شما باید سر راه تلفن یا فکس که به خط تلفن وصل میکنین بذارین و برای مودم اصلن احتیاجی به اسپلیتر نیست. شما حتی اگه یه اسپلیتر رو باز کنین، میبنین که خروجی مودم اسپلیتر مستقیم و بدون هیچ مدار واسطهای به ورودی خط اصلی وصل شده. اما بین خروجی تلفن یا فکس و وردی اصلی یه مدار وجود داره که کارش همون تفکیک صوت از دیتاست.نقل قول:
این صفحه هم درباره همین موضوع یه مطلب نوشته:
دقت کنید که نوشته:
نقل قول:
یکی از مشکلاتی که عموما دارندگان سرویس اینترنت پرسرعت از آن صحبت می کنند وجود نویز در مکالمات ارسالی و دریافتی است که سبب می شود صدا به صورت واضح ارسال و دریافت نشود
رفع این مشکل بسیار آسان است و با وسیله کوچکی به نام اسپلیتر “splitter” که قیمت چندانی هم ندارد برطرف می شود.
کلا تک کانکشن سرور خارجی اسیا تک اصلا خوب نیست ( تازه همینم که الان زده خیلی خوبه ) بعضی سرور ها که داغونن ! روی 20 کیلو میاننقل قول:
------------------------------
این مشکل کاهش سرعت من نمیدونم کی قراره بر طرف بشه !؟ یکی تو همین تاپیک گفتن دارن تجهیزاتشونو فلان میکنن !
بعضی وقتا اینقدر کند میشه مثل الان که p30 هم نصفه باز میشه !
اسپلیتر داخل خود جعبه مودم هست و یکدونه همیشه داخل جعبه مودم هست و اکثرا هم از همون استفاده میکنننقل قول:
بله. معمولن داخل جعبه مودم یه اسپلیتر وجود داره و اگه شما فقط یه دستگاه تلفن/فکس داشته باشی که به همون خطی که ADSL روش گرفتی، وصل کنی مشکلی پیش نمیآد و همون اسپلیتر کارت رو راه میاندازه . اما اگه بخوای بیشتر از یه دستگاه تلفن یا فکس رو به همون خط وصل کنی (مثلن تو اتاقهای مختلف) باید به ازای هر کدومشون یه اسپلیتر بذاری سر راهشون. و گرنه موقع مکالمه تلفنی یا گرفتن و ارسال فکس، به احتمال زیاد ارتباط اینترنت ADSL قطع میشه. ضمن این که موقع مکالمه صدای خر خر میآد.نقل قول:
اما بازم میگم خود مودم احتیاجی به اسپلیتر نداره و میشه مودم ADSL رو مستقیم به خط تلفن وصل کرد.
برای کسایی که نویز و یا قطع شدن لینک adsl و مشکلاتی دارن باید فقط از اسپلیتر استفاده کنننقل قول:
اما وقتی نویزی روی خط نیست هیچ خر خری هم روی تلفن نیست چون اسپلیتر بطور صحیحی نصب شده اما snr در ساعتهای مختلف از 13 تا 25 کم و زیاد میشه ربط به مشکلات سرویس دهنده داره
- - - Updated - - -
برای کسایی که نویز و یا قطع شدن لینک adsl و مشکلاتی دارن باید فقط از اسپلیتر استفاده کنننقل قول:
اما وقتی نویزی روی خط نیست هیچ خر خری هم روی تلفن نیست چون اسپلیتر بطور صحیحی نصب شده اما snr در ساعتهای مختلف از 13 تا 25 کم و زیاد میشه ربط به مشکلات سرویس دهنده داره
نوسان snr به خاطر تجهیزات خود آسیاتک هست. برا من بین 9 تا 14 متغیره!
درسته بعضی وقتا عیب از خود تجهیزات هستنقل قول:
بحث نویز خطوط ADSL پیچیده است. نویز میتونه روی اجزای تشکیل دهنده خط ارتباطی بین مودم کاربر و دستگاه DSLAM شرکت ISP تو مرکز مخابراتی ایجاد بشه. طبیعتن، کیفیت دستگاهها و تجهیزات شرکت ISP یه بخشی از این نویز رو ایجاد میکنن. همین طور، کیفیت کابلکشی تلفن، پستهای محلی مخابرات و اتصالات استفاده شده در طول مسیر هم روی میزان نویز اثر میذارن.نقل قول:
از طرف دیگه، نویز میتونه از منابع مختلفی ایجاد بشه. بعضی از منابع نویز تقریبن دائمی هستن. مثلن، اگه یه پست برق فشار قوی یا یه دکل آنتن شبکه موبایل، نزدیک خطوط تلفن یه محلی باشه، مقدار تقریبن ثابتی نویز روی خط تلفن ایجاد میکنه.
اما خیلی از منابع نویز موقتی یا دورهای هستن. اگه نوسان SNR تو مودم شما الگوی تقریبن مشخص و ثابتی داره (مثلن شبها نسبت به روزها بیشتره)، منابع نویز موقتی مثل دستگاههای برقی داخل منزل یا ساختمانهای مجاور، حتی روشناییهای خیابون و مواردی مثل اینا که بیشتر تو شبها استفاده میشن، میتونن روی خط شما نویز بندازن.
نوسان زیاد نویز مثل چیزی که شما داری البته میتونه مربوط به تجهیزات ISP داخل مرکز مخابراتی یا تجهیزات خود شرکت مخابرات باشه، اما این جور نویزها و نوسانها رو معمولن شرکتها سریع مطلع میشن و برطرف میکنن، اما برای نویزهای با منابع ناشناخته که بیشتر تو محیط وجود دارن و معمولن هم کم نیستن، در عمل کاری نمیشه کرد.
سلام
دوستان تا حالا کسی از قسمت 3 گیگ هدیه به ازای کسر 210 امتیاز استفاده کرده؟
من کد رو تو 1544 وارد میکنم میگه اشتباه است!:n35:
ای کاش این آسیاتک یه فکری برای این پینگ داغونش و تایم اوتش میکرد سال ها هست این مشکل را داره
سرعت سرور خارجی هم که چند وقتی داغون شده ....
دقیقا !نقل قول:
سرعت سرور خارجی هم که چند وقتی داغون شده ....
کاملا هم اتفاقی هست یعنی مثلا امکان داره ساعت 10 صبح خوب باشه نیم ساعت بعدش افتضاح بشه ، دوباره خوب بشه نیم ساعت بعد !
وای فای عمومی آسیاتک با دریافت پروانه FCP به بهره برداری می رسد
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
بابا ضرب نزنه همچین کار شاقی نکرده کاری که چند سال پیش وایمکس مبین نت انجام داده است اگه راست میگن اینترنت تی وی راه اندازی کنننقل قول: