[QUOTE=aha2012;6157265]نقل قول:
دوست عزیز من اوریجینال بازی می کنم. می خوام ببینم اگه کنسولو آپدیت کنم سیو هایی که تا حالا روی کنسولم ضبط شده پاک می شه یا نه؟
[QUOTE=aha2012;6157265]نقل قول:
دوست عزیز من اوریجینال بازی می کنم. می خوام ببینم اگه کنسولو آپدیت کنم سیو هایی که تا حالا روی کنسولم ضبط شده پاک می شه یا نه؟
[QUOTE=siavashjal;6157304]okمردنقل قول:
نه برای چی از بین بره
ولی اگه شک داری میخوای سیوهاتو بریز تو فلش و بریز تو کامپیوتر که خیالت راحت بشه
من هنوز تو کف E3 موندم !! عجب عنوان هایی رو رونمایی کردن !!
Kinect که روی همه رو کم کرد !!
میشه دراویر لایت آن که الان هــکش اومده رو جدا خریداری کنیم و روی کنسول جایگزین درایو خودش کنیم که بشه هــکش هم کرد؟
الان درایو لایت آن هــک شده تو بازار داخل و خارج چنده؟؟ می صرفه؟؟
نظرم این بازیها هست:نقل قول:
1- halo reach
2- modern warfare 2
3- gears of war triple pack
4- lA noire ya red deard
hala morede 4 ro nazari rosh darin ina hame vase online hastan ke mikham orginal begiram
شدن میشه ولی دردسر داره و کلا بهتره اینکارو نکنین + باید قید لایو رو بزنید...نقل قول:
قابل توجه اونهایی که میگفتند برای کینکت بازی درست و درمون نمیاد !نقل قول:
اون نمایش Ghost Recon خیلی عالی بود،مخصوصا کاستومایز کزدن اسلحه ها.Ryse هم جالب بود.نقل قول:
قابل توجه اونهایی که میگفتند برای کینکت بازی درست و درمون نمیاد !
گیرز 3 گرافیک خیلی خوبی داشت،هیلو ریمیک هم که خیلی منتظرشیم.
ولی معرفی هیلو 4 خیلی فوق العاده بود.........
سلام
عناوين ديشب e3 واقعا عالي بود !!!
از سوني خبر ندارم !
دوستان به جز شركت هاي زير كدوما كنفرانس دارن :
Nentendo
Sony
MS
??
الان كدوما برگزار شده؟؟
( از كجا ميشه فيلم هاشو دانلود كرد ؟؟ )
EA و Ubisoft هم دیشب کنفرانس داشتن.نقل قول:
دوستان به جز شركت هاي زير كدوما كنفرانس دارن :
Nentendo
Sony
MS
??
الان كدوما برگزار شده؟؟
( از كجا ميشه فيلم هاشو دانلود كرد ؟؟ )
سایت هایی مثلGametrailers و Gamespot برا دانلود میزارن.
توی تاپیک زیر هم لینک های دانلدش رو میزاریم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485313&page=15
سلام.
من بعد از یه عمری انشاالله گوشی شیطون کر :27:می خوام یه XBOX 360 Slim بگیرم.
حالا سوالم اینه:
این XBOX 360 SLim حدودا چندسال دیگه از رده خارج میشه.منظورم اینه که تا چندسال دیگه بازیا رو این ریلیز میشن و میتونه اجراشون کنه؟
آخه از بس سیستمم رو ارتقا دادم خسته شدم و میخوام بدونم مثل سیستم نباشه یهو دیدی دو سال دیگه یه بازیرو نتونست اجرا کنه؟:10:
اولا پیشاپیش مبارکه.نقل قول:
دوما مطمئن باش تا 2015-2016 چیزی نمیاد .
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
دوستان من امروز نزدیک خونمون کینکت پرسیدم 170 تومان
اکس باکسم اسلیم 4 گیگ 0225 هستش .
به نظرتو کینکت بگیرم یا هارد اکسترنال ؟
هارد اکسترنال چنده ؟
این سوال رو اونطرف پرسیدم کسی جواب نداد ،گفتم اینجا بپرسم شاید کسی دلش به رحم اومد و راهنمایی کرد:
نقل قول:
ممکنه یکی از آشتا ها بتونه از آلمان xbox بیاره برام ،به نظرتون میشه فهمید مدل درایوش چیه؟
فکر کنم یکی از دوستان اینجا در آلمان هستن،میشه کمک کنید که یه فروشگاه مناسب در اونجا بویژه در فرانکفورت پیدا کنم .راستی قیمت اونجا حدود چقدره؟
واسه كينكت چي اومده؟ هموشون كه rail هستننقل قول:
نقل قول:
خواستی بگیری هارد ه ک شده بگیر ارزونتر برات تموم میشه...
کینکت یگیر :10:
نقل قول:
کینکت همین عنوان های الانشم بنظرم خیلی خوبن.من با روزی نیم ساعت biggest loser و نیم ساعت virtual tenis نفسم بند میاد.
البته بازیا هاردکود هم که بیاد براش دیگه محشر میشده
و باز جوابی نبود !!!:41:
سلام دوستان یکی این لینک رو چک کنه ببینه میتونه چیزی بفهمه:
جای نقطه چین هم digikala بزارید.کد:http://www.-------------/?Products=GameConsole&Product=GameConsole-Microsoft-XBOX-Slim-250GB
دوستان
سلام :دی
اگر E3 دیشب مایکروسافت رو دیده بوودید این حرف رو نمیزدید!!! عناوین خیلی تووپی براش معرفی شد !نقل قول:
واسه كينكت چي اومده؟ هموشون كه rail هستن
خرید هارد اکسترنال برا اکس باکس بی فایدس ! چون فقط ۱۶گیگش میشه استفاده کرد !نقل قول:
دوستان من امروز نزدیک خونمون کینکت پرسیدم 170 تومان
اکس باکسم اسلیم 4 گیگ 0225 هستش .
به نظرتو کینکت بگیرم یا هارد اکسترنال ؟
هارد اکسترنال چنده ؟
شما کینکت بگیر که با بازی تووش بتونی تا وقتی ه ک میاد بازی کنی !
راسته که میگن هر کی فلگ شده باشه اگه هارد دیگه ای رو دستگاش بزاره دستگاه قبول نمی کنه؟لطفا سریع یکی جواب بده
هنوز برای کینکت:40: بازی نیومده که صبر کنین تا ببینین که کینکت یعنی چی!!!:20::46:
نه اینطور نیس یعنی اگه از هارد اکسترنال های مخصوص 360 استفاده کنی میتونی همه رو استفاده کنینقل قول:
مثلا هارد 120 گیگ 70 تومنه :27:
الان كه من با كينكت دو سه تا گيم هست كه بازي ميكنم خوشم مياد e3 رو ديدم تو همشون خودش ميره جلو تو mass effect كه فقط ميكروفنشه و ghost recon هم اونطوري كه متوجه شدم فقط كاستومايز سلاحها و تو Star warsو fable هم كه باز خودش جلو ميره فقط اميدم به كرايستكهنقل قول:
1_ E3 داستانش چیه ?
2_از آبدیت جدید چه خبر؟نشد؟
:5:
1-E3 بازی نیست.یکی از بزرگترین نمایشگاههای بازیهای کامپیوتری هست که هر شرکتی میاد اونجا و جدیدترین محصولشو رونمایی میکنهنقل قول:
2-نه فعلا
درباره نمایشگاه یکم توضیح بده که چه جور نمایشگاهی هست ؟
تو ایران از این نمایشگاه ها هست ؟ کی برگزار میشه؟
نقل قول:
فكر نكنم اسم اون هارد اكسترنال باشه !!!!
اون هارد ها يه قاب بزرگداره بايد اونو جدا كني تووش يدونه ٢.٥" لپتاپي هست !!! ميشه ه ك كرد زد رو اسليم
اما اگه هارد wd scorpion blue بگيريد ميشه با تقريبا نصف اين پول يه ٢٥٠ گيگشو بگيري !! ( حالا يكم بالا پايين )
سلام...
دوستان نمی شه روی آرکید ، هارد انداخت؟؟؟
حالا هارد که نه :دی ولی یه حافظه در حد 8-16 گیگ...
هارد چه طور؟؟؟ نمیشه از هارد هایی غیر از خود هارد ایکس باکس استفاده کرد که ارزون شه؟؟؟
نقل قول:
میتونی ۲تا فلش ۱۶گیگ وصل کنی و از حافظه هر دو کامل استفاده کنی
هارد هم میتونی از این لپ تاپیا بگیری ه ک کنی ولی باید یه قاب هارد هم بگیری که بندازی توش که بشه وصل کرد به ایکس باکس که دردسر داره :دی هارد پریمیوم گیر بیاری دسته دو ۶۰گیگه خوبه!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485313
سلام .من آماتور هستم.
چندتا سوال داشتم.
1-بهترین مدل الان کودومه.من کدوم مدل رو باید بگیرم؟
2-میشه هارد اکسترنال وصل کرد و به جای هارد خودش استفاده کرد؟
3-فرق اسلیم و بقیه توی ایران چیه الان؟
ممنون
سلامنقل قول:
1_ بهترین مدل الان الیت و اسلیم2008 به بعد(برد جاسپر) هست.
2_میشه ولی بستگی به هاردت داره و نوع اون که بتونی ظرفیت کامل اون رو استفاده کنی.
3_اسلیم هیچ فرقی با الایت نداره و از لحاظ سخت افزاری یکی هستن فقط اسمبل و ظاهرش فرق میکنه.
خواهش میکنم.
بهترین مدل Slim با درایو 9504 یا 0225 هست.نقل قول:
2- بله میشه اما هارد اکسترنال هر هاردی فقط از 16 گیگش میشه واسه xbox استفاده کرد. البته روش هایی برای استفاده بیشتر هست ( مثلاً میان اسم فولدر 16 گیگی رو عوض میکنن تا xbox یک 16 گیگ دیگه هم بسازه... ولی اینجوری برای هر بار استفاده از بازی های نصب شده باید هارد و به PC وصل کنی و folder مورد نظر رو Rename کنی)
اما هارد خودش رو اگه داشته باشی میتونی از همه ظرفیتش برای نصب بازی و ... بدون محدودیت استفاده کنی.
3- slim کاملاً با Elite متفاوت هست. هم از نظر تکنولوژی ساخت ( مدل MainBoard - هم تولید گرما و مصرف انرژی به دلیل 60 نانومتری بودن Elite و اگه اشتباه نکنم 45 نانومتری بودن slim...)
علاوه بر این Slim ها کارت شبکه وایرلس N به صورت onboard دارند که elite و arcade ندارند و باید اگه نیاز شد جدا به قیمت حدود 120 تومن خریداری بشه.
slim کوچکتر - سبکتر خنک تر و بسیار کم صدا تر هست . 5 تا پورت USB داره و یک پورت مخصوص اتصال به Kinect
خروجی صدای optical هم بهش اضافه شده. (SPDIF Out)
در ضمن با قابلیت وایرلس اسلیم می تونیدشبکه Ad-hoc بسازید و xbox میشه اکسس پوینت :)
ببخشید یعنی اگه slim250 GB بخرم می تو نم از همه ی 250 GB استفاده کنم؟نقل قول:
سلام به همه.اقا این صفحه ای که درباره تست فلگ شدن اموزش داده بودید صفحه ی چنده؟:20:
سلام . ببخشید میشه یه توضیحی در مورد اتفاقاتی که در E3 افتاد بگید ؟ من اصلا نفهمیدم کی شروع شد و چی شد و کی اومد و کی چی گفت !:19:
یه سوال دیگه هم دارم : من با 600 هزار تومن میخوام یه xbox360 بخرم . نظرم اینه که برم elite بگیرم تا kinect هم کنارش بگیرم . اما بعضیا میگن slim بگیر چون بهتر . اگه بخوام slim بخرم دیگه kinect نمیتونم بخرم . چه کار کنم ؟:41:
سلامنقل قول:
با 600 تومن الایت هم بگیری کینکت نمیتونی بگیری چون الایت گرون شده:41:
در مورد E3 یه سر به لینک زیر بزن » فقط از اول بخون »نقل قول:
الایت هم بخواید بخرید نزدیک 500 و خورده ای میشه تازه اگه پیدا بشه . کینکت هم 180 تومنه :41:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6164199&posted=1#post6164199