بفرما اینم بالگرد ناجا ساخت اقا محمدرضانقل قول:
.کد:www.amodarya.ypu.com/games/GTA/BallGard-e_Naja_www.amodarya.blogfa.com.rar
بفرما اینم بالگرد ناجا ساخت اقا محمدرضانقل قول:
.کد:www.amodarya.ypu.com/games/GTA/BallGard-e_Naja_www.amodarya.blogfa.com.rar
[عزيزم اين شهر ليبر سيتي رو كجاي نقشه پيدا كنم:19:
شما سمت بالا و سمت راست نقشه در شهر لاس ونتوراس را اگر با هواپیما ادامه بدی فکر کنم بری لیبر سیتی.چون تو یکی از مراحل بازی برای کشتن یکی باید این راه را طی میکردیم تا به لیبر سیتی برسیم.نقل قول:
براي رفتن به شهر ليبرتي سيتي:
مرحله رو طي كنيد و درون شهر ليبرتي سيتي روي جايي كه هستيد توي مپ يه نشونه بزاريد
بعد از اتمام مرحله در گروواستريت (باشگاه) يه پرچم آمريكا گوشه باشگاه است رمز جت پك rocetman رو زده و پرواز كنيد مي بينيد ككه از سقف باشگاه گزشته حالا به شمت نشونه بريد اونقدر بريد تا به نشونه برسيد آروم به پايين بيايد (توجه كنيد آروم اگه تند به سمت پايين بيايد پرتاب خواهيد شد) رو روي شهر ليبرتي سيتي راه برويد
اينو امتحاني خودم رفتم شد (نوشته شده توسط خودم
بچه ها كسي ميدونه مد supercj با كدوم كليد ها كار ميكنهنقل قول:
سلام به همه بچه ها . كسي Sanny Builder رو داره چون از سايت خودش دانلود نميشه
من مد All In One رو خيلي وقت پيش ريخته بودم اون موقع كليد هاشو داشتم ولي الون گم كردم اگه كسي كليد هاشو داره (drivermod & Super Cj ) بزاره
ضمنا من لينك دانلود sanny builder رو مي خوام چون مد هاي cleo احتياج به اين برنامه دارند
با تشكر از همگي
سلام دوستان.
کسی میتونه این سمند ال ایکس که ساخت آقا ی مجید صادقی است را ویرایش کنه؟آقا مجید منو ببخشید که قفل فایل dff را باز کردم.خیلی ببخشید.
قسمت سبز شیشه های عقب و جلو را برداره.
درب ماشین را درست کنه.
براش موتور بذاره.
آقا مجید ببخشید.بازم طلب پوزش میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کسی میخواهد ویرایش کنه و آن را با نام خودش بذاره، خواهشمندم این کار را نکنه! چون این ماشین ساخت آقای مجید صادقی است.
لینک دانلودش را نذاشتم چون میخواستم بببینم اگر آقا مجید راضیه کسی ویرایش کنه لینک دانلودش را بذارم.
شایدم خودش بخواهد ویرایش کنه.
راست ميگه اين ماشين احتياج زيادي به ويرايش داره
در اصل این ماشین از J.V.T بود؛ به اون گفتم یه نفر ماشینت رو این ریختی کرد؛یه فُش بد به من داد به جای اون یه نفره!نقل قول:
ای بابا شما چرا اینقدر ژست میگیری؟نقل قول:
اینم نرم افزار ضد قفل:
کد:http://www.2shared.com/file/3776361/b355bf87/rwanalyze.html
روش کار:
از روی Tools به Commands رفته وسپس Change File Version رو بزنین و سپس آخرین عدد رو بزنین؛حالا قفل باز شده...
منبع:
GTA Forums
-------------------------
اگه میشه یکی لینک دانلود Picador اصلی بازی ( یه وانت بود که Rider همیشه سوارش می شد) و همین طور پچ Snow Fix رو برای من بذارید....
خواهش می کنم.....