با پروفایل گیمینگ پینگ 110 دارید؟ اینکه خیلی زیاده ... کلا ISPها هیچ نگاهی به بهبود پینگ ندارن. پینگ ها فاجعستنقل قول:
Printable View
با پروفایل گیمینگ پینگ 110 دارید؟ اینکه خیلی زیاده ... کلا ISPها هیچ نگاهی به بهبود پینگ ندارن. پینگ ها فاجعستنقل قول:
دوستان سرویس 2مگ رو کسی خریده؟
سرعت دانلود 250 هست؟
طرح قدیمی ی از تعرفه ها دارم. حالا که تعرفه ها ارزونتر شده ، آوانسی گیگی چیزی به طرح 3M4M30G اضافه نمیکنن؟
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
سلام دوستان من دیشب ازهمین تعرفه های جدیدشون سرویس 3مگ گرفتم که مثله سابق سرعت دانلودم باز بوداز900کیلوبایت تا1مگ میرفت ولی متاسفانه بعدازساعاتی تست دانلود به هرنوعی گرفتم زیر700کیلوبایت بودنهایت 650میشه خطم رو9مگ بسته شده امکان داره که سرویسهای جدید براساس سرویسی که میخریدن سرعت تعیین کنند براشون یه فایل نتونستم توشبانه کامل بگیرم درحالی که قبلن از13گیک تا15 رو روزانه میداد اینم تست سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ بزنم پشتیبانی برام درست میکنند یا فایده ای نداره
سلام دوست عزیزنقل قول:
من چند روز پیش پارس آنلاین رو تخلیه کردم رفتم های وب تازه متوجه شدم پارس انلاین چقدر حجم دزدی داشته... البته خیلی وقت پیش متوجه شده بودم اما فکر نمیکردم انقدر زیاد حجم دزدی داشته باشه...این اسکرین شات من از مصرف پارس انلاین هست ..استفاده من از اینترنت فقط وب گردی هست اونم سایتهایی مثل زومیت..دیجیاتو و سایتهای خبری ایرانی و تازه اگه مصرف زیادی هم داشتم میذاشتم برا ساعت 8 تا 10 از بسته انرژی استفاده میکردم(مثلا دانلود کلیپی یا نرم افزاری) ... پارس روزی 600 , 700 مگ حجم کم میکرد الان سه روزه های وب هستم و کل این 3 روز هنوز 800 مگ کم نشده .... شما یه نگاه به این عکس بنداز ببین اصلا چیزی رو به عنوان ترافیک رایگان یا ترافیک داخلی حساب کرده آیا؟؟؟ کلا بین الملل حساب کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که پولو دادی و احتمالا هم خط رفته واسه رانژه دیگه فک نکنم بشه کاری کرد، به نظرم بزار فن آوا وصل شه اگه مشکلی نداشت همونجا بمون چون زیاد اختلافی بین حجم پارس و فن آوا نیستنقل قول:
البته تخلیه هم اگه بخوای بکنی و برگردی پارس زیاد مشکل نداری چون مخابرات منطقه شما ظاهراً خیلی سریعه و یک روزه عملیات رو انجام میده:n02: مثل مخابرات منطقه ما نیست که یک هفته طول میکشه تا قطع کنه و یک هفته هم طول میکشه وصل کنه عملا بخوام شرکت عوض کنم ۲ هفته نت ندارم
اینو گفتم بهشون و گفتن که مخابرات هزینه جمع آوری رو گرفته ازشون و دیگه نمیشه جلوی جمع آوری رو گرفت و باید صبر کنم که خط جمع بشه و بعد پارس دوباره از اول عملیات رانژه رو انجام بده. البته پول نصب و راه اندازی رو نگرفتن ازم دیگهنقل قول:
درود برای گیم اصلا پینگهای 4.2.2.4 ملاک قرار ندهید فقط آیپی سرور مورد نظر بازی رو بدید تا اینجا تست بگیرن تجربه خودم اینه که پینگ برای سرورهای روس اروپا و امریکا مناسبهنقل قول:
در مورد کاهش پینگ حدود 50 -60 تا نسبت به پینگ سرویس معمولی کاهش پیدا میکنه
سلامنقل قول:
انگار این سرعت عمل بالاشون بی مشکل هم نیست
ظاهراً ۱ روزه رانژره هم کردن ولی یه جای کار اشکال داره. یا از پورت فن آوا هست یا از اشتباه مخابرات تو رانژره
چون الان به گفته فن آوا خط رانژره شده ولی لینک ندارم...
ولی در کل سرعتشون خیلی خوشحالم کرد.
کسی از پارس آنلاین سرویس 16 مگ گرفته که در منطقه 7 تهران باشه؟
سلام دوستان
از این اسکرین شاتا از کدوم بخش تنظیمات مودم میگیرید منم بگیرم؟
پارس آنلاین دارم همیشه ۱۲۸ نامحدود مگیرفتم بعد مصرف ۵گیگ سرعت میشد ۴۰ کیلوبایت واسه دانلود
الان ۲ مگ گرفتم ۱۶ گیگ که بعدش سرعت افت میکنه ، مشک اینجاست سرعتم شده ۸ کیلوبایت
من از ۸۷ مشترک پارس آنلاینم دیگه انقدر افتضاح نشده بود