دوست عزیز متاسفانه بهترین وجود نداره و همه تقریباً شبیه هم هستند. ایکس ویژن چون اسم گارانتی مادیران روشه شاید انتخاب بهتری باشه.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز متاسفانه بهترین وجود نداره و همه تقریباً شبیه هم هستند. ایکس ویژن چون اسم گارانتی مادیران روشه شاید انتخاب بهتری باشه.نقل قول:
نه ایکس ویژن راازبس ازش بد شنیدم اخرین مدلش 363 هم باشه نمیگیرم از بس میگن داغ میکنه و هنگ میکنه وعمرش کم و هزار تا مشکل دیگه ميشه چند تا مدل که به نظر خودتون خوب به ترتیب اولویت از عالی تا خوب بگید تا من برم دنبالش هر کدوم گیرم اومد بگیرم؟؟؟؟(من خیلی سردر نمیارم خودتون اونکه توهمه گیرندگی بیشتر داره وپلير بهتر وامكانات جديدتري داره و ... را داره بگیدنقل قول:
مثلامن میگم بلوسنس t14 (هست يا نه هنوز؟؟)-ايسن-مکسیدر mx2 -لومکسی-فراسو ۲۱۸-مارشال-اخرین گزینه ایکس ویژن(البته من خيلي مدل هاي اين دستگاه ها را نميشناسم كه نام ببرم دقيق)
فقط از هر برند بهترين مدلش وجديدترينش را بگيد، تو اين هفته ميخام بخرم، زود خبرشو بديد،ممنون
حقیقتش من نمی تونم توصیه ای به شما بکنم چون خود منم شناخت زیادی از اونا ندارم ولی من خودم دنای گرفتم و بیشترم برای کانال تلویزیون استفاده شده و برای من کافی بوده نمی دونم شاید انتظارات دیگرانو برآورده نکنه.نقل قول:
باز دوستان دیگه اگه نظری دارن بگن.
تمامي فرکانسهاي صداوسيما
IRIB ALL Fq
عناوين:
فرکانسهاي صدا وسيما درماهواره، تلويزيون ديجيتال وراديو
فرکانسهاي شبکهاي استاني
نقشه پوشش
جدول فرکانسهاي تلويزيون ديجيتال درتمام شهرها
فرکانسهاي راديويي صداوسيمادر باند اف ام ،اي ام fm--am/mw
------------------------------
تمامي فرکانسهاي ايران براي گوشي همراه
نوع:جاوا
حجم: 1.19 MB
--------------------------
توضيح:
فايل رااز حالت فشرده درآوريد وسپس فايل جار را به تلفن همراه خود انتقال دهيد.
برای دانلود روی نوشتهای زیر کلیک نمائید
دانلود از سرور 1
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=8c2491dddc31ee6ba275bcf23accc8c2
دانلود از سرور2
http://freeupload.in/uploads/858503278.IRIB ALL Fq.zip
مجله تلویزیون دیجیتال شماره 15
عناوین
DVI چیست؟
مدارتقویت آنتن / فرستنده زیباکنار
بررسی محتوای شبکها
PUSH VODسرویس
بررسی تلتکست دیجیتال
قدرت وپوشش فرستندها
----T2 سیستم درافغانستان/ آموزش ساخت آنتن پروانه ای
SD , HD , UHD
جدول فرکانسها
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ديگه كه اشنايي دارن راهنمايي كنن ميخام بخرم اين چند روز ؟؟؟نقل قول:
ميخام بين پروويژن x10 فول اچ دي 3d ورژن 2 يا لومكسي 1009 يا الكومكس بالاترين مدلش كه البته نميدونم چيه يكي را بخرم چون اين 3 تا از بقيه قويترن
دوستان اگه جايي را سراغ دارن كه توي اصفهان ميفروشن اين دستگاه ها را يا سايتي كه خريد ازش مطمئن باشه و موجود داشته باشه بهم بگن،ممنون
دوستان کسی میتونه بگه از بین مدل های پروویژن تفاوت مدل های Q1000 و Q2000 و x-5 gold چیه؟؟؟
من میخام بخرم امروز هر کدومش بهتر را بگید بخرم؟؟؟
جدیدترین مدلش میشه Q2000 ؟؟؟؟
دوستان کسی میتونه بگه از بین مدل های پروویژن تفاوت مدل های Q1000 و Q2000 و x-5 gold چیه؟؟؟
من میخام بخرم امروز هر کدومش بهتر را بگید بخرم؟؟؟
جدیدترین مدلش میشه Q2000 ؟؟؟؟
سلام
برای تلویزیون lcd 40 اینچ میخواستم گیرنده دیجیتال بخرم
میخام مدلی باشه که:
کیفیتش خوب باشه
منوی فارسی کامل باشه
امکانات جانبی کامل باشه: تلتکست ، ضبط ، hdmi ، usb و ...
کیفیت های مختلف مثل mkv و flv و 3gp و ... رو بخونه
آیا مدلی هست که قابلیت wifi و ... هم داشته باشه؟
این مدل جدید مارشال که قابلیت پخش dvd هم داره چطوره؟
پیشنهاد شما چیه؟
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
دوستان این گیرنده دنایی مدل 801 که سیستم dvbt2 داره چطوره؟قیافه و قیمتش که عالیه.الکتریکی محل 68 تومن میده.گیرندگیش و پخش فرمت ها و زیرنویسش در چه حدیه؟