من بیچاره چی بگم اومدن ازم 8 گیگو خورده ای دزدیدن ! دانلود شبانمو هم کم کردن از روزم!!!!!!!!!!!!!!پشتیبانی هم که تعطیله! برم ایمیل بزنم به بازرسی!
Printable View
من بیچاره چی بگم اومدن ازم 8 گیگو خورده ای دزدیدن ! دانلود شبانمو هم کم کردن از روزم!!!!!!!!!!!!!!پشتیبانی هم که تعطیله! برم ایمیل بزنم به بازرسی!
4 روز 24 ساعته با طرح طلایی با سرعت 250 البته 9 گیگش مال خودم بود :n28:نقل قول:
مال من 0 کسی حجمش منفی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش3روز بود چجوری شما4روز زدی تو گوششنقل قول:
آقا برای من هنوز منفی می زنه. ریست کنم؟ کمک!
داری شوخی میکنی عزیز. ضیافت تموم شده دیگه از این خبرا نیست. چطوری ممکنه منفی شده باشه. عکس بذار ببینم.نقل قول:
سلام دوستان گل.
بنده تازه اومدم . دوباره هم باید برم .
فقط بگم که الان باید از صفحه 599 شروع کنم پست ها رو بخونم تا آخر .
ولی الان فعلا وفتش رو ندارم .
فقط الان رفتم توی سامانه 2020 ولی مقدار حجم بافی مانده ام رو نزده بود .
یعنی کلا مثل عکس زیر هیچ گونه اطلاعاتی راجع حجم م نداده بود .الان نمیدونم من چقدر حجم دارم
.
فضیه چیه ؟
یکی از دوستان لطف کنه یه توضیح مختصر راجع حوادث امروز بده تا در جریان باشم چی بلایی سرمون امده.
محتوای مخفی: .
نقل قول:
هرچی هم دان می کنم عدد حجم عوض نمی شه. رو -1294 مونده. عصر که اصلا نشون نمی داد.
شاید بخاطر اینه که از دیشب تا حالا هنوز ریست نکردم مودم رو.
کلا 11339 مگ داشتم حالا زده 6230 . یعنی من 5 گیگ دانلود داشتم ؟ :n08:خوبه هم روز اخر فقط از ساعت 12 گذاشتم تا 9 شب و دو ساعت هم بینش قطع بود . چطوری میتونم 5 گیگ با سرعت 128 دانلود کنم ؟ :n15:
دیگه الان هم داره کنتور میندازه هر چی دانلود کنی و سامانه درست شده . فقط باید دیسکانکت کنی تا حجمت کم بشه . فکر کنم باید اسمم رو عوض کنم :n27:
خدا ازت نگذره مخابرات . دستم حالا تنگه اینا هم بخور بخور دارن . این دفعه کلی صرفه جویی کردم که این شارژ سه ماهه 15 گیگ دیر تموم بشه و توی یک ماه همش 3 گیگ مصرف کردم اما حالا اینطوری از گلومون در کردن . خدایی مظلومتر از مشهدی ها نداریم :n28:
من الان 35 مگ دانلود کردم اول نشون نمیداد اما که دوباره این 2030گلدنت رو باز کردم 35 مگ رو محاسبه کرد.عوضیا:n24::n24:
با احساساتم بازی کردن:n03: