دوستان بنده رسما فکر میکنم اضاف رفت تو پاچم ؟! :31: 18 ام اخرین مهلت بود برا ارسال دفترچه !! که میشه جمعه !! و بنده هم در دقیقه ی 90 شروع به اقدام کردم و دلیلشم این بود که اصلا نمیدونستم قراره به این زودی اضاف بخورم !و بویسله ی دوستان در جریان قرار گرفتم ! بنده امروز به صورت جنگی صبح :31::27:همه ی کارهارو از صبح انجام دادم !! تا بتونم فرد ا یعنی پنج شنبه مدارک و ... رو به دست پلیس + 10 برسونم !! اما فقط یه چیز رو نتونستم انجام بدم اونم گرفتن اخرین مدرک تحصیلی از اموزشگاه غیر انتفاعی که توش دیپلم رو خیلی ماه پیش ( بعد از تغییر رشته ) گرفته بودم و فقط مقداری بدهی مونده بود و این حرفا و دنبالش نرفته بودم !! :2:تو این هفته 3 بار با اینکه مسیر دور بود رفتم !!:41:و اخرین بارش همین امروز و چند ساعت پیش بود که همونطور که حدس میزدم تعطیل بود ( روزای عادی تعطیل میکنن چه برسه به روز نیمه تعطیل :2:) مطمئنا فردا هم تعطیل هستش و باز هم باشه فقط بعد از ظهر ها هستش که دیگه به پلیس + 10 نمیرسم تا ... !!:2:
.
.
حالا موندم چیکار کنم !! بنظر شما 100% بخاطر 2 روز تاخیر تو ارسال مدارک اضاف میخورم ؟! اصلا راهی باریکه ای :31::21: چیزی هست تا ما اضاف نخوریم و تا یکشنبه تا دوشنبه اون مدرک کذائی :27:رو جور کنیم و اون برگه ی مربوطه رو توسط مدیریت اموزشگاه به امضائ و اینا برسونم ؟! :20:
+
و همچنین یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه !! نظرتون چیه بدون مدرک برم !! یعنی زیر دیپلم محسوب میشم ؟! :18:اصلا فرقی خاصی میکنه و شرایطم عوض میشه تو خدمت ؟!
.
.ممنون میشم کامل توضیح بدید تا روشن شم :20: