یکی از دوستان میخواد از عربستان لب تاپ بخره زنگ زد به من گفت مدل با این کانفیگ که میزارم و اینجا قیمتش 1تا1200 هست اونجا 600 تومنه!!! این قضیش چیه کسی میدونه؟مثلا دست دومه یا ....
dell xps l502 i7 2GHz 6DDR3 640HDD 540 2GbVga 15.6 ,...
?!@
یکی از دوستان میخواد از عربستان لب تاپ بخره زنگ زد به من گفت مدل با این کانفیگ که میزارم و اینجا قیمتش 1تا1200 هست اونجا 600 تومنه!!! این قضیش چیه کسی میدونه؟مثلا دست دومه یا ....
?!@
تا جایی که من میدونم نباید اینقد تفاوت قیمت باشه . .نقل قول:
?!@
یک مشکلی هست . .
سلام
امروز رفتم 4750G رو خریدم و قال قضیه رو کندم!
آک با گارانتی سازگار
فقط 4 گیگ رمش رو گفتم با دوتا 4 عوض کنه . الان رمش 8 گیگ شده! یه ویندوز 7 64 بیتی هم روش ریختم!
قیمتش هم با تعویض رم 900 تومن شد.
عجب فروشنده نا دونی بوده ..:41:نقل قول:
دوستان سعی کنند کمتر به حرف مغازه دار ها توجه کنند ..اونا فقط و فقط و فقط به فکر سود خودشون هستن ..
دوستان من می خوام فردا اینو بخرم نظرتون چیه ؟
HP ProBook 4320s-A
13 اینچ بودنش مهمه !
تا الان باهاش مشکلی نداشتی؟نقل قول:
چون رفیقم یه لپ تاپ acer خریده بود،می گفت acer اصلا خوب نیست
این روزا واقعاَ سردرد گرفتم از بس در مورد لپتاپ های مختلفی فکر کردم دیگه مغزم نمیکشه
به غیر از لپتاپی که می خوام برای خودم بخرم دوستم هم کلی اصرار کرده که امشب بریم واسش یه لپتاپ بخریم
سقف قیمت تا 750 ، برای کارهای گرافیکی که نمی خواد ولی سرعت پردازش یه کمی نیاز داره ( core i5 یا i3 باشه دیگه حداقل ) ، و اینکه کیفیت ساختش خوب باشه د در آخر آمار خرابیش کم باشه ،
برند acer نباشه فقط
دوستان اگه لطف کنید مدل + قیمت بدید خیلی ممنون میشم .
از دوستان دوستی مطلع نیست بگه آیا لپ تاپ های fujitsu آلمانی هستند یا چینی
آخه یه جا خوندم اینا چینی اند
حالا موندم من به یه فروشنده زنگ زدم گفت روی لپ تاپ ساخت آلمان -- شده
ممنون میشم کسی که خبر موثق داره اینجا با بقیه شیرر کنه
فعلا که خوبه.نقل قول:
سلام دوستان یه لب تاب خوب تا 900,000 تومن میخواستم اگه بیشتر هم شد اشکالی نداره ؟ مرسی