اگه کرک رازور نصب کنید و بازی رو به 1.0.4.0 آپ کنید، احتمالاً مشکلتون حل میشه .نقل قول:
Printable View
اگه کرک رازور نصب کنید و بازی رو به 1.0.4.0 آپ کنید، احتمالاً مشکلتون حل میشه .نقل قول:
دوستان مشکل گیر کردنو چطوری حل کنم ؟ بازی خوب اجرا میشه فقط مشکلش گیر کردنه ، یعنی تیک داره
کراکشمfedor ورژنشو نمیدونم
دوستان ساختمان و زمین درست نیستن و انگار تو هوا راه میره باید چیکار کنم !!! لطفا یکی راهنمایی کنه
کرک رازور بهترین کرکه که از لینک زیر می تونید دانلود کنید .نقل قول:
تو مسیر بازی از GTAIV بروپرتیز بگیرید و تو قسمت Datails ورژنه بازی نوشته شده .
در مورد گیر کردن، ممکنه درایو c شما پر باشه و یا شما از ورژن 1.0.7.0 استفاده می کنید .
بهتره پچ 1.0.4.0 رو نصب کنید .
تو لینک زیر بگردی پیدا میکنی ( من قبلاً دیده بودم اما الان پیداش نکردم )نقل قول:
داداش این پک ماشین که گفته بودین رو ریختم ورژن 1.0.7 بود یا همچین چیزی زدم متاسفانه یکم تو بازی میمونه در حد 1 دقیقه بعد خارج میشه از بازی ایراد از چیه ؟
الان تست کردم تا میام سوار ماشین میشم دو قدم نرفته از بازی خارج میشه
دلیل چی میتونه باشه
چیزی باید نصب میکردم که نکردم ؟
قبل از نصب پک ماشین هم ایراد داشت ؟نقل قول:
ورژن 1.0.4.0 رو هم امتحان کنید .
پیشنهاد می کنم که بازیتون رو از اول نصب کنید و ازش بکاپ بگیرید .
ولی درکل احتمالاً از پک ماشینه .
یا خودش خرابه، یا درست نصب نشده ....
ورژن 1.0.4 رو زدم درست شد دیگه از بازی خارج نمیشه ولی نوشته هاش رفته ؟ (قسمت بالا که مینویسه گیم و لود و فلان اصلا نشون نمیده )نقل قول:
سلام به دوستان
من 2 تا مشکل اساسی دارم یکی تنظیمات گرافیکی داخل بازی فریز شدن
دوم اینکه بابا این لود تکستچر روانیم کرده کل اینترنت رو گشتم 2 تا برنامه معرفی کردن یکی river tuner یکی Systweak CacheBoost که ریور تونر تو وین هفت 64 خوب کار نمیکنه دومی هم کار میکنه اما با انجام تنظیمات هم فایده نداشت ! :n03:
شورتکات رو هم با خط فرمان دوباره ساختم که بازم جواب نداد
رم 4 و گرافیک 1 لپتاپ
کمک کنید
ورژن بازیتون چنده ؟نقل قول:
نقل قول:
از کجا باید ورژن رو متوجه شد؟
از روی اخرین پچی که نصب شده؟