چه طور مي شه بازي رو سخت كرد . آخه با رايانه كه بازي ميكني خيلي آسونه.
Printable View
چه طور مي شه بازي رو سخت كرد . آخه با رايانه كه بازي ميكني خيلي آسونه.
مرسی ولی gdb folder پرسپولیس موجود نبود؟نقل قول:
[quote=alireza001199;3449898]رمزش را برات پیدا کردم!
رمزش اینه:
pes-2009-edit
quote]
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــی:11:
دو مورد پیدا کردم اما کیفیت خوبی ندارن .نقل قول:
الان تو چمپیوز لیگ اروپا 13 تیم وجود داره
راهی هست که به این 13 تا تیم تیم دیگری اضافه کرد؟
تو uni کیت سرور برای لباس تیمهای اروپایی 19 تا جای خالی دیگر در نظر گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمممممممممک! کسی نگفت به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس وارد بازی کرد.
krauser جان اماده نشد؟ :10:
با برنامهGame Graphic Studio می تونی فایلها را وارد کنی.نقل قول:
البته بهترین روش همون کیت سرور هست.
فیس tevez
Bundesliga Faces Packنقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32767
نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33578
ببخشید ممکنه این سوالرو قبلا کرده باشن ولی 600 صفحه رو که نمی شه با Dial Up گشت!!!
من pes 2009 فارسی رو گرفتم فایلای pes اصلی رو هم دارم چطوری میشه صدای اصلی رو جای صدای فارسی گذاشت (آخه صداش خیلی مزخرفه)
خوب به سلامتی کار ویرایش ما به اتمام رسید
تغییرات:
1- اصلاح شدن تمامی اسامی( اعم از نام تیم های باشگاهی و اسامی بازیکنان تقلبی حتی بازیکنان کلاسیک) به اسامی اورجینال (دقت کنید که اسامی اصلاح شده از دیتا بیس PES Gaming هست و اسامی رو من دراوردی ننوشتم مثلا khanam که همون محسن خلیلی هست به درستی و با حروف بزرگ khalili نوشته شده مقصود کونامی از بازیکنان تقلبی هرچی بوده همونه تغییر داده نشده توی بورگوم پچ این تغییرات نوآورانه داده شده و اسم رودباریان به طالبلو تغییر داده شده که من مبنا رو منظور کونامی قرار دادم و تغییر ندادم بازیکنان رو فقط اصلاح کردم و از حالت fake دراوردم)
2- اصلاح شدن تمامی لوگوهای باشگاه های لایسنس نشده و لوگوهای مناسب برای لیگها
3- اصلاح شدن کیت های تیم های لایسنس نشده
4- اضافه شدن بوندس لیگا به جای Other League B
5- تغییر تیم PES United به استقلال تهران (لباس و لوگو بازیکنان و اسامی تیم و غیره...) فقط توضیح اینکه قیافه هاشون رو دست نزدم و همونطور موندن و اینکه تیم پرسپولیس رو اضافه نکردم چون gdb folder اش رو گیر نیاوردم
کل پچ حجمش 21 مگ شده که حتما باید فایل آپدیت 180 مگی کونامی رو (همونی که چند تا از تیمهای اسپانیایی رو لایسنس می کنه) داشته باشید.
خلاصه پچ آماده هست می دونم که پچ های Gameing Acces خیلی بهتره و من هم نمیخوام با اون رقابت کنم پچی که ساختم برای سلیقه خودم بودحالا اگه مشتری داره بگید تا اپلود کنم.
موفق و سربلند و گیمر باشید.... یا حق
فایل cs0d.img فایلی هست که فایل ها آوایی گزارشگر توش قرار گرفته امتحان کن ببین درست میشه یا نه فقط قبلش از قبلیه بک آپ بگیر که نشه زود برگردونی به حالت اولنقل قول: