از کدون نسخه اش (Build) استفاده می کنید؟نقل قول:
از آخرین نسخه 9.0.0.736 است استفاده کنید.
خیلی از این گونه مشکلات برطرف شده است.
Printable View
از کدون نسخه اش (Build) استفاده می کنید؟نقل قول:
از آخرین نسخه 9.0.0.736 است استفاده کنید.
خیلی از این گونه مشکلات برطرف شده است.
سلام
همچنان نسخه ایی برای 7 نیومده ؟
اونوقت یه نسخه میگفتن با 7 مشکل نداره . چه ورژنی بود ؟
ممنون
از نسخه 9.0.0.463 استفاده مي كنم .نقل قول:
آيا مشكل همينه كه اين دوستمون گفتند ؟
يعني راهكار ديگه اي غير از دانلود و نصب ورژن 9.0.0.763 نيست ؟
با تشكر:11:
نسخه 9.0.736 نسخه منتشر شده براي ويندوز7 ميباشه.نقل قول:
شما ميتونيد وارد Settings در كاسپر بشيد و برنامه IDM را در قسمت Threats and Exclusion و در بخش Exclusions معرفي كنيد.در قسمت Firewall وارد بخش Settings بشيد ببينيد مقابل برنامه IDM تيك سبز خورده يا خير.اگر تيك سبز نبود و علائم ديگري بود خودتون روي آن كليك راست كنيد و آنرا انتخاب كنيد و كليه پنجره هارا Ok و Apply كنيد.نقل قول:
نمیشه کاریش کرد. فعلا تمام خودکار هست و شاید در آینده قابل تنظیمش کنند. اون تنظیمات اسکن رو هم به حالت Default برگردون، چون همونطور که دیدی ربطی به این Auto rootkit scan نداره و مربوط به اسکن معمولی کاسپر هست که انجام میدیم.نقل قول:
لینک ها در پست زیر :نقل قول:
یه لینک از همون ورژنی که تو سون درست کار میکنه بدید لطفا"
این ورژنی که دارم 30 روزش تموم شد و کلیدش رو حذف کردم و سی روز دیگه بصورت Trial فعالش کردم (خود کسپر بصورت آنلاین). تو حالت تریال همه چیش کار میکنه؟ بعد این سی روز هم باز میتونم تریالشو آنلاین فعال کنم؟
من کلا دنبال آنتی ویروسی هستم که کنترل همه چیزو بدست بگیره. مثلا برنامه هایی که من اجازه ندادم رو نزاره به اینترنت دسترسی داشته باشن. کسپر این خوبی رو داره ولی کاهش سرعت داریم. چیز دیگه ای هست که برا سون پیشنهاد بدید؟
بعد از اتمام یک ماه دیگه نمیشه از کلید 30 روزه استفاده کرد، مگر اینکه با Trial resseter دوباره کرک بشه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4359416&postcount=301
حالت تریال فرقی با حالت فعال شده با کلید نداره.
اینترنت سکیوریتی کاسپر جزو کاملترین مجموعه هاست و کاری رو هم که مثال زدید انجام میده.
در مورد محصول دیگه برای 7 نظری ندارم.
سلام:
مي خواستم ببينم نسخه 2009 اينترنت سكيوريتي روي ويندوز سون نصب ميشه؟
نسخه 2010 چي ؟
باتشكر
2009 خیر.نقل قول:
ولی آخرین نسخه 2010 با 7 سازگاره.
از آخرین نسخه که 9.0.0.736 است استفاده کنید.
لینک مستقیم برای دو skin خیلی جالب kis 2010:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من کاسپر نسخه 2010 ورژن 9.0.0.736 روی اکس پی نصب کردم اولش که فعال بود تا سیستمو ریستارت کردم هر کاری کردم آیکون کوچک توی تسکبارش قرمز نمیشه و خاکستری شده هم با فایل کی جدید کرکش کردم هم با برنامه Kasper 2010 Resetter 2.3 هر دو روشم برای کرک کردن جواب داد و آپدیت هم کردم که چیزی در حدود 4 مگ بودش ولی بعضی از قسمتاش مثل فایروال و غیره , غیر فعال هستن و کاسپر خاکستریه چیکارش کنم؟