آره داداش درست نوشتم , KAC-8401نقل قول:
آره داداش درست نوشتم , KAC-8401نقل قول:
سلام.من 2تا ساب کیکر با باکس گرفتم می خواستم امپ بگیرم چه مدلی بگیرم که همه جور ساپورت کنه این 2تا ساب..پیشاپیش ممنون
8401 درسته نه 8104 داداش:31:نقل قول:
نمیدونم رو حالت بریدج برای ساب چند وات میده . ولی چیزی که مشخصه پدر ساب و آمپ با هم در میاد ! ولی خیلی اینطوری استفاده میکنن
مدل ساب چی هست ؟نقل قول:
کیکر 17.. 2تاس که تو باکسنقل قول:
سلام من تازه رو 206 ، یه kenwood 7016 بستم ولی وقتی ماشین میره رو حالت echo mode تمام تنظیمات ظبط میپره میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟
راستی وقتی سویچ رو میبندم این مشکلو ندارم فقط وقتی ماشین میره رو echo mode این مشکل پیش میاد .
یه سوال دیگه : چه جوری باید اینترفیس خود ماشین رو به این پخش وصل کنم ؟
[QUOTE=Actros;6580837]8401 درسته نه 8104 داداش:31:
نمیدونم رو حالت بریدج برای ساب چند وات میده . ولی چیزی که مشخصه پدر ساب و آمپ با هم در میاد ! ولی خیلی اینطوری استفاده میکنن
آره شرمنده اشتباه از من بود حالا من اگه بخوام 1 ساب 3013 کنوود و 1 دونه دیگه امپ 8401 بخرم با باکسو سیم کسشی چه قدر در میاد؟طرف حسابمم ادم خوبیه
سلام دوستان ... یه پخش از بانه دستم رسیده .. این مدل jvc kd-dv9505 ... اما فکر کنم از این تقلبی چینی ها باشه که الکی یه مارک میندازن رو محصولشون ... به نظرتون بندازم رو ماشین یا یه چیز بهتر و پدر مادر دار بگیرم؟
سلام دوستان ... یه پخش از بانه دستم رسیده .. این مدل jvc kd-dv9505 ... اما فکر کنم از این تقلبی چینی ها باشه که الکی یه مارک میندازن رو محصولشون ... به نظرتون بندازم رو ماشین یا یه چیز بهتر و پدر مادر دار بگیرم؟
سلامنقل قول:
شما بايد از ساب ووفرهائي كه Xmax بالائي دارن مثل ارت كوئيك DBX 12 يا آلپاين Type R استفاده كنيد. ضمنا باكستون بايد پورتد و روي فركانس پائئين مثلا 30Hz تيون شده باشه.
البته برق قوي يادتون نره:46:
تو تاپيكي كه باز كزديد پاسخ دادم:نقل قول:
"شما سيستم برقي خودروتون رو آپگريد كرديد؟دينام چند آمپره؟باطري چند آمپر ساعته؟كابلهاي مثبت و منفي چند گيج هستند؟ Big 3 داديد؟ "
خواهش ميكنم.كار صحيح رو شما داريد انجام ميديد.مطمئن باش تجربه خوبي خواهيد داشت.قويترين دينامي كه ميتوني ببندي استفاده كن.البته روي پرايد متاسفانه نميشه دينام خوب بست.:41:باطري هم حد اكثر ظرفيتي كه راه ميده 74A هست.باز هم پيش باطريسازها برو ببين ميتونن كاري براي دينام قوي انجام بدن.نقل قول:
اينجا رو دقيق مطالعه كن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310591
نقل قول:ساب 17 نداره كيكر.منظرتون L7 هست؟نقل قول:
اگر بله امپ خيلي گردن كلفت نياز داري. مثلا PH5000 ارت كوئيك.ضمنا تامين برقتون چه چوريه براي درايو سابها؟
سلام مجدد
دوستان عزيزو من ديگه كم كم دارم خودمو از سيستم بازي بازنشسته ميكنم و ميخوام برخي قطعات رو كه تو اين مدت باهشون واقعا زندگي كردم رو بفروشم.قبل از اينكه تو سايت همسايه پست بزارم گفتم اينجا مطرح كنم شايد دوستان لازم داشتن
1- ساب ووفر عزيزم آلپاين Type R 15 همراه با باكسش كه خدم طراحي و ساختم.باكس 72 ليتري با تيون 30 Hz قيمت ساب ووفر بر اساس قيمت نمايندگي 370 تومن هست
كه من 35% ازش كم مي كنم و قيمت رو 240 تومن ميزارمکد:http://www.popstereo.ir/Products/properties-975.aspx
باكسش هم 50 تومن كه فكر كنم مناسب باشه.
2-آمپليفاير مونو پاور آكوستيك مدل 2400DB كه با توجه به اينه تو بازار موجود نيست قيمت مضخصي نداره.اون رو هم من 200 تومن قيمت ميزارم.
هر دوي اينها جعبه دارن ولي متاسفانه در دسترس نيستند.
امپليفاير يك بار تعمير شده و 20 تومن هزينه شده تو قسمت ترانزيستورها. دليل اسيب ديدنش هم از اين قراره كه چون اين امپ فن داخلي داره و قسمت تهويه هم قسمت زير آمپ هست.من زماني كه امپ رو خريده بودم اين مورد رو نميدونستم. لذا كف امپ دقيقا به تخته چسبيده بود و جاي تهويه نداشت. به اين دليل موجب اسيب ديدگي جزعي شد كه سريع مشكل برطرف شد.
هر دو در شرايط ايده آل استفاده شده و كاملا سالم هستند.
دوستان در صورت تمايل يا PM بزارن و يا اي ميل بهم بدن.
<a href="mailto:hamidrjebelli_1351@y...@yahoo.com</a>
اگر كسي خواست صدا گيري انجام بده من در خدمتش هستم.