نقل قول:
اون ارور ، اروری نیست که زیاد مشکل ساز باشه
راه های برطرف کردنش چک کردن اتصالات هارد فرمت سطح پایین و پارتیشن بندی مجدد آپدیت فریم ویر و آپدیت بایوس مین و ...
Printable View
نقل قول:
اون ارور ، اروری نیست که زیاد مشکل ساز باشه
راه های برطرف کردنش چک کردن اتصالات هارد فرمت سطح پایین و پارتیشن بندی مجدد آپدیت فریم ویر و آپدیت بایوس مین و ...
دستت درد نکنه دمت گرم که اینقد زود جواب دادی اون اولی حجمش با paragon برگشت
1 چطوری فریم ویر و بایوس مین رو اپدیت کنم
2 اگه اینکار هارو بکنم اطلاعاتم پاک نمیشه
3 به نظر شما اول ریکاوری کنم یا اول اپدیت کنم
4 یه نرم افزار ریکاوری خوب که هم بتونم ریکاوری کنم و همزمان رو خود هارد ذخیره کنم بهم معرفی کن
بازم ازت تشکر میکنم
نرم افزارهای است برای ریکاوری مثل acronis که نیاز به حجم اضافه دارین رو خود هارد نمیشه ریختنقل قول:
قبل از انجام اون کارهایی که گفتم ممکنه به اطلاعات آسیب برسه وباید از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
سلام. من یه هارد اکسترنال سیگیت Expansion Portable Drive 500GB دارم که الان اصلان بالا نمیاد!!!! .یندوزم رو عوض کردم و رو کامپیوتر های دیگه چک کردم ولی بالا نیومد. تو دیوایس منجیر هم مشکلی نیست!!!
دوستان کممممکک
نقل قول:
وصل کنید به سیستم اصلا تو disk managment هم نیست ؟
نه اونجا هم نیست
وصل کنید به سیستم موتور هارد کار میکنه ؟ اگه کار نمیکرد یا مشکل از کابل است یا برد یا موتورنقل قول:
اگه کار میکردبازم میتونه از کابل یا سوکت هارد یا برد هارد و فریم ویر هارد باشه
هارد صدای مشکوکی نداره ؟
سلام
من یه هارد 1 ترا دارم ویندوز اجرا نمیکنه نصب هم نمیکنه بردم بیرون گفت بد سکتور داره 50 تومن میگیره درستش کنه !!!!!!!!!!!!!!!!
راهی داره خودم درست کنم !!؟؟؟؟
نقل قول:
ببینید با فرمت سطح پایین و نرم افزار hdd regenerator خودتون میتونید درست کنید یا نه
برنامهhdd regenerator رو بوت کردم 190 ساعت کار داشت ؟!!!!!!!!!!! بیخیالش شدم در ضمن لیمیت ورژن میزد گوشه سمت چپ ؟
راه دیگه نداره