شیراز میگن محدودیت داره
بعد یه حجم خاصی محدود میشه
با نمایندگی اش صحبت کن ببین چی بهت میگه
Printable View
شیراز میگن محدودیت داره
بعد یه حجم خاصی محدود میشه
با نمایندگی اش صحبت کن ببین چی بهت میگه
درود بر همگی
دوستان کسی از شیراز هست اینجا؟
مرکز ما که پارس آنلاین هیچ وقت مالی نبود. بلکه فن آوا مالی باشه.
پرسرعت ترین سرویس شبانه چقدر میده. چندساعت رایگان داره؟
مشهد هم همینطور یک نماینده داشت پول نامحدود طلایی میگرفت برنزی به ملت میداد بعد مثل اینکه خیلی دزدی کرد از نمایندگی برداشتنش شما هم زنگ زدی تهران گفتی سرویس برنزی چند برابر میفروشه ببین خود تهران سرویس نمیده متاسفانه 2 شهر بزرگ ایران شیراز و رشت محدودیت شبانه و چند برابر فروختن نامحدود دارن البته رشت 2 تا نمایندگی داره با هر دو حرف زدین نمیدونم ولی خاک برسر فن آوا تهران چجور قرارداد بسته که دیگه نمیتونه خودش رشت و شیراز سرویس بدهنقل قول:
نام شرکت : داده پردازان سبز البرز
نام شهر: رشت
مدیر مسئول: واهانیان
شماره تماس : 01312242518
نام شرکت :شکوه سامانه خزر
نام شهر: رشت
مدیر مسئول: یزدان دوست
شماره تماس : 01313234162
خوب کلا مشکلات پینگ فن آوا اینکه بیشتر اوقات اینترانت هست فقط سایت های داخلی خوبن اروپا ضعیفه من یک سایت که همیشه ازش دانلود دارم انگلستان هست سرعت داخلی 900 فیکس هست ولی این سایت 70 تا 140 با نوسان زیاد آمریکا که به کل تعطیل دیشب افتضاح بود میخواست مرورگر کروم وصل کنه با سرعت 10 گذاشتم برای دانلود خوشبختانه صبح وصل شده بود فکر کنم یکی از دلایلی که فن آوا یک شبانه 3 گیگ داره هم ایترانت هست!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا اگر دانلود های شبانه زیاد بشه همه ی شرکتا محدودیت میذارن که یک سری از شرکت ها محدودیت گذاشتن واقعا یک سری ها بی رویه دانلود میکنن و این دودش میره تو چشم کسایی که منصفانه دانلود میکنن بعضی ها هستند دیگه حتما دور و اطرافتون هستن که میگن این ماحتما باید 200 گیگ دانلود داشته باشیم ایا واقعا این 200 گیگ یا 300 گیگ نیازمون میشه همین کارا باعث میشه که شرکت ها بیان محدودیت بذارن یا از حجم روزانه کم کنن واقعا ما ایرانی ها هر بلای سرمون میاد با دستای خودمونه ما میدونم این شرکت ها دنبال بهانه هست به طریقی اون چیزی های که به نفع مشتری هست از ببین ببرند چرا بهونه دستشون میدیم پس منصفانه دانلود کنیم درسته اینا پول خونمون دارن ازما میگیرن گرونه همه اینا درسته ولی دستمون بجایی بند نیست الان پارس انلابن محدودیت گذاشته این همه زنگ زدن رفتن تو پیج فیسبوکشون اعتراض کردن مگه چیزی عوض شد فقط یه عده منصفانه دانلود میکردن ضرر کردن .دز واقع دانلود بی رویه بشه اون شرکت دست به تغیراتی میزنه میخواد اون شرکت فن اوا باشه یا یه شرکت دیگه باشه هر کس هم اول باید از خودش شروع کنه منم که پست گذاشتم باید از خودم شروع کنم ای کاش هر چیزی که لازم داریم دانلود کنیم نه اینکه هر چی به چشم ما میخوره دانلود کنیم.پیامبر با یکی از اصحاب رفتن کنار چشمه وضو بگیزند که پیامبر به اون فرد گفت اصراف نکن که اون فرد هم گفت این آب وضو من که دوباره میریزه تو چشمه اصرافی نمیشه پیامبر گفت به قدر نیازت اب بردار....
دوست عزیز اولا این که اینترنت طوری نیست که همه کم استفاده کنن هر کسی میتونه متناسب با طرح خریداری شده از اینترنت استفاده کنه دوما این که کلا اینترنت خانگی در بیشتر کشورها نامحدود و ارزان است ولی اینجا به خاطر ایجاد کسب درآمد اضافی شروع به فروختن گیگ کردن اونم با رقم نجومی 3900 تومان حالا قبلا شرکت ها برای جذب مشتری و کسب درآمد بیشتر شبانه رایگان میدادند و از اونجایی که بیشتر یوزرها دوست نداشتن پول ترافیک زیادی بدن و فیلم و برنامه و یا هر چیز دیگری رو مجانی دانلود کنن در ساعات پس از نیمه شب شروع به دانلود می کردند و بالطبع پهنای باند زیادی استفاده می شد و فشار به سرورها زیادتر میشد در نتیجه شرکت ها هم به این بهانه شبانه رو پولی کردن تا بیشتر راحت تر بتونن زورکی حجم بفروشن در صورتی که اگه نامحدود باشه اینطوری کاربرا حرص نمیزنن برای دانلود بیشتر و در طول شبانه روز کارهایشان رو انجام میدهند مثلا من الان نامحدود دارم البته یکم گرونه و شاید برای همه بصرفه نباشه و دیگه لازم نیست نصف شب بیدار باشم تا کارهامو بکنم در طول روز و سر فرصت سر نت میرم در نتیجه هم من راحتم و هم فشار زیاد روی سرور شرکت نمیاد ولی متاسفانه این سیاست فروش غیرمنصفانه و فروش اینترنت حجمی و یا نامحدود گران است که باعث این معضلی که شما میگویید می شود پس نباید فقط کاربر رو مقصر بدانیمنقل قول:
دوست عزیز من خودم دارم میگم اینترنت ما گرونه علاوه بر این که قیمتش بالاست بی کیفبت هم هست خودم گفتم این شرکت ها با هر هر ترفندی شده میخوان اون چیزهای که به نفع مشتری هست از ببین ببرند خودت بهتر میدونی شرکت های مثل شاتل و پارس انلاین یه سری شرکت های دیگه محدویت گذاشتن چرا این اتفاق افتاده بطور مثال پارسانلاین گفته یکسری ار کابران اون موقع شب میان برای وب گردی و افت سرعت دارن بخاطر همین محدودیت گذاشته زنگ بزن بپرس چرا محدودیت گذاشتین جوابی که میدن اینه دانلود تو اون ساعت بسیار زیاده -بحث من این نیست کم مصرف کنیم میگم به اندازه مصرف کنیم مگه به اندازه مصرف بشه اون شرکت مرض داره بیاد شبانه محدوذیت بذاره که یک سری از مشترهاش تخلیه کنن- مخابرات صداش در اومده از دانلودهای بی رویه مخابرات که یک مرکز دولتی به حساب میاد شروع کرده استان های مختلف داره نامحدود جمع میکنه -چرا فن اوا سرویس نامحدود گرون کرده تا چند وقت دیگه مطمئن باش برای نامحدود ها مصرف منصفانه میذاره -حق با کابر هست ولی هیچ اعتراضی نمیشه کرد تنها نشانه اعتراض اینه که خط تخیله کنی میخوای بری یه شرکت دیگه میبینی بازم محدودیت دارن -باز هم سر حرف خودم هستم هرکسی باید مصرف منصافانه برای خودش داشته باشه به اندازه دانلود کنیم درسته حق کاربره پول داده میخواد استفاده کنه حقی که توش زیاده روی بشه باعث میشه حق دیگران ضابع بشه -کاری با سرویس های نامحدود ندارم اونا تکلیفشون مشخصه-نقل قول:
موافقم تو اکثر کشورهای دیگه کلا نامحدوده dsl/cable یا حجم های خیلی بالا مثل 200-300گیگنقل قول:
فقط 3g محدوده و ترافیک داره که گرونتر درمیاد چون اونم برای مصرف خاص هست
اما اینجا همونطور که اشاره شد وقتی که شرکتها شکمشون سیر شد بخاطر طمع به فکر چپاول پول بیشتر افتادند
وگرنه تعیین قیمت برای ترافیک غیر قانونی هست مگه اینه بالای 200-300گیگ باشه که اونم پلن خاص خودشو داره
حالا باز بگید 3900 گرونه یا ارزون، کم مصرف کنید و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز حرف شما درست ولی اگه اینترنت مثل آدم و درست و حسابی بین کاربرها توزیع بشه و نامحدود باشه و یا ترافیک بسیار بسیار ارزان در حد ۲۰۰ تومان باشه دیگه فشار به سرورها نمیاد و کاربران هم راضی دیگه لازم نیست مثل جغدها مجبور باشن شب پا سیستم باشن یا سیستمو برای شبانه تنظیم کنننقل قول:
ببینید قضیه اینه که بزودی همه شرکتها دانلود شبانه رایگان رو بر میدارن میپرسید چرا؟
بخاطر اینکه مصرف دانلود شبانه خیلی خیلی بالا هست و مدیران همه شرکتها تصمیم گرفتن دانلود شبانه رو بردارن.
چند تاشون رکب زدن و برنداشتن مث فن آوا که حالا مثلا من و امثال من از پارس آنلاین بیرون اومدیم رفتیم توی این شرکتها داریم ترافیک رو بالا میبریم بزودی همین شرکتها هم دانلود شبانشون رو برمیدارن.
اینها حرفهای من نیست، حرف مدیر پ آ شیراز هست که به من زد.