عجیبه برا منم امشب هنوز اسمی نشدهنقل قول:
اما احتمالا از 1:30 به بعد اسمی بشه
Printable View
عجیبه برا منم امشب هنوز اسمی نشدهنقل قول:
اما احتمالا از 1:30 به بعد اسمی بشه
چون پورتت فریه:n31:نقل قول:
نه برا من همیشه به 01:10 نکشیده اسمی میشد
من هنوز روی همون ایپی های 5.233 قبلی هستم:n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت صفحه باز کردن هم عالی شده بود امشب
اینم گیت ویش فرق داره برا من دو نوع 5.233 با دو گیت وی متفاوت هست البته از امروز اینجور شده بعد از اون پرش لینکهانقل قول:
شایان تو پینگت چقدر بالاست!
از 1:30 گذشت سرعت بیشترم شد:n19:نقل قول:
نه الان نگاه کردم همون گیت وی قبلیه ولی نکته عجیب اینه که الان 12 ساعته اینترت آپ تایم دارم در حالی که تا دیروز زود به زود ایپی میپرید:n13:
----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
خوب سرعت اسمی شد , تا حالا سابقه نداشت اینقدر دیر اسمی بشه:n09::n19:
بعله، اسمی شد. یعنی ری.دم به مخابرات.
گیت وی من هنوز داره مقاومت میکنه:n10:
مخابرات مچکریم :n21:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2741ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=3187ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=3343ms TTL=47
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 2741ms, Maximum = 3343ms, Average = 3090ms
سرعت پیچ باز کردن افتضاحه ولی سرعت دانلودم اسمی نشده
ای لعنت به مخابرات، من که تا یه جند روز دیگه کوج میکنم ولی این رسمش نبود!
ای لعنت بر 37.221 که ساعت 2 شب درست از سرمون بر نمیداره D:
خدا رو شکر که برا ما حذفش کردن و دست از سرمون برداشت مثل کنه میچسبه به آدم:n21:نقل قول:
فرشاد به نظرت کی میایم روی این گیت وی جدید؟نقل قول:
مرکز شما همیشه چند روز جلوتر تغییرات روش اعمال میشه بعد 3-2 روز میرسه به ما , فکر کنم اول همه چیزو روی تو تست میکنن ببینن جواب میده یا نه:n19:
فک کنم من هم با شما تو یه گروه باشیم، جون با هم اسمی شدیم. ما که مجبوریم استفاده کنیم این یک ماه رو. شانس ما همش 37.221 میاد لعنتی.نقل قول:
فرشاد به نظرت کی میایم روی این گیت وی جدید؟
مرکز شما میشه چند روز جلوتر تغییرات روش میدن بعد 3-2 روز میرسه به ما , فکر کنم اول همه چیزو روی تو تست میکنن ببینن جواب میده یا نه:n19:
مال شما هنوز اسمی نشد اقا فرشاد؟
من همینجا از بروبکس مخابرات تشکر میکنم که سرعتا رو اسمی نکردن پروژه دارم باید امشب 8گیگ دانلود کنم اگر سرعتو اسمی میکردن پروژه میپرید:n02:نقل قول:
بدبختی اینه که تا 2-3 روز پیش اینطور نبود! اگه میدونستم اینطور میشه GTA V رو واسه دان نمیزاشتم.!!!
خیر اسمی نشد...نقل قول:
اگر قبلا رنج ایپیت 2.185.2x بود و الانم واست تک رقمی ها با گیت وی 2.185.0.1 و 5.233 با گیت وی 5.233.160.1 میاد توی یک گروهیمنقل قول:
نه برا من هم این گیت وی ها هستن هم یکسری گیت وی دیگه که بعضیاشون فری هستننقل قول:
لامصب این ip2.185.1x تک رقمی ها رو میزاره تو جیبش اینقدر پینگ و سرعتش عالیه مثل برق صفحاتو باز میکنه
پس نه نیستی!
گیت وی من الان 78.39.193.66 هست. ای پی 2.185 خیلی به ندرت میاد ولی 5.233 و 37.221 همش میاد!
راهی نیسن بشه تغییرش داد؟
خوب برا تو امروز اینا اضاف شدننقل قول:
تا دیروز همینایی بوده که من گفتم
البته 37 هم هست
برا من امروز 37.221 حذف شد از شرش خلاص شدمنقل قول:
اگر قبل از گیت وی شماره آی پی خودت بود مثلا برا 2.185ها 2.185.0.1 زده بود و برا 5.233 زده بود 5.233.160.1 اینا گیت وی هاشون فری نیستن باید عدد اول و دوم یکی باشن با اختلاف عدد یک که گیت وی فری باشه
فکر نکنم گروه ما باشینقل قول:
برا منم 37 میاد ولی فکر نکنم گیت ویش این باشه
این 37شتریه که دم در خونه همه میخوابه احتمال داره باز از فردا سر وکلش پیدا بشه:n33:نقل قول:
یعنی چی ؟ یعنی مثلا ایپی 2.185.3.56 با گیت وی که اولش 2.2 باشه فری هست؟ مگه اصلا همچین چیزی داریم؟:n09::n13:
نه مثلا این گیت وی رو ببین:نقل قول:
1-192.168.1.1
2-78.35.143.250
3-78.35.143.249
این گیت وی فریه شبیه هم و قسمت آخرشون یک عدد تفاوت داره
ولی مثلا این
1-192.168.1.1
2-2.185.0.1
3-78.35.143.21
این فری نیست
فری ها کلا رنجشون فرق میکنه
متاسفانه لینکم پرید و سرعت اسمی شد حالا نمیدونم کسی پروندش یا اختلالی چیزی بوده ولی همیشه شبا رو 37.221 قفل میشد ولی الان واسم 2.185 میاد فقط
شبانه دیگه واسم رو 37.221 قفل نیست
سرویس های جدید مخابرات
اضافه شدن سرویس های جدید نامحدود
یعنی بهتر از 2.185.1x من تا حالا ندیدم سرعت و پینگشون وحشتناک عالیه تک رقمی ها در برابرش هیچن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اینکه روی گیت وی فری هستن و شبا سرعتشون اسمی نمیشه بعضیاشون هم که روی گیت وی فری نیستن کیفیتشون پایینه برا من
حجمی ها گرون نشدن ؟نقل قول:
زیادی گرون شدننقل قول:
اینا تعرفه های مخابرات نیستن مخابرات تعرفه هاش جدا هستننقل قول:
اکسین شبیه لقمان شده که هم اینترنت خود مخابراتو به اسم مخابرات میفروشه و هم پهنای باندو میخره و خودش میفروشه به اسم لقمان
سلام این لیست قیمت جدید رو امروز از مخابرات گرفتم . از سه روز آینده هم اجرا میشه ! می خوای از اونطرف کاغذ عکس بگیرم؟نقل قول:
شما اینو از اکسین گرفتی از مارمالاد که نگرفتی مخابرات تعرفه هاش فرق میکنه قوانین آشنای اولو اجرا میکنه حالا شاید اکسین میخواد کنار نمایندگی مخابرات خودش هم اینترنت بفروشهنقل قول:
عکس بگیر کامل نشون بدهنقل قول:
من اینو از مرکز مخابراتی گرفتم !نقل قول:
فرشاد راست میگه. این اکسینه که داره جدا از مخابرات سرویس میفروشهنقل قول:
تعرفه های مخابرات تغییر نمیکنننقل قول:
اینا اصلا ربطی به سرویس های مخابرات ندارن
حذف شود...................
الان با اکسین تماس گرفتم. نماینده فروش خودش هم نمی دونست که این نامحدود از مخابرات هست یا از جای دیگه ! شما هم تماس بگیرید بپرسید
061-33372525
باز سرو کله ی 37.221 پیدا شد الان یکم بیشتر باید آی پی عوض کنم تا گیت وی فری گیرم بیاد مشخصه هنوز دارن دستکاری میکنن چون وقتی آی پی جدیدی اضافه میشه snr منفی میشه و لینک میپره ولی خدا کنه دیگه این گیت وی ها رو عوض نکنن