فکر نکنم که قیمت رو کم کنن، ترافیک رو چند گیگ اضافه کنن خوبه.نقل قول:
Printable View
فکر نکنم که قیمت رو کم کنن، ترافیک رو چند گیگ اضافه کنن خوبه.نقل قول:
یه تغییری بدن حالا هرچی میخواد باشه! از توی دست این نامردمان 1کیلوبایت سرعت هم بشه کشید بیرون باید کلامونو بندازیم هوا:13:نقل قول:
---
سرعت نخواستیم آقا. ترافیک رو نامحدود کنن یا مثلا بجای ماهی 3گیگ بشه ماهی 30گیگ :40:
اگه اینجوری کنن دیگه همه میرن مشترک شاتل میشن بعد سرعتمون میشه دیل اپ خالص:20:بعد همون شبی یک گیگ هم دیگه نصیبمون نمیشه:20:نقل قول:
اینم حرفیه ها...!!نقل قول:
آقا نه سرعت خواستیم نه تزافیک. اصلا اینترنت چی چیه، استغفرالله :10:
من 128 اكو حاضرم سرعتم برگرده به همون 512 قبلي و هيچ گيگي هم اضافه نكنند و قيمت هم همون قبليه باشه!نقل قول:
عيد شد
ترافيك جي شد ؟ :31::46:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8906180914
سلامنقل قول:
میدونم روی 512 هست.
منتها الان سرعت دانلود که کم بود دیکانکت شدن هم اضافه شده!
مثل صبا نت که هر یک ساعت دیکانکت میکرد ...
نمیدونم!
به شرطی که اکو 512 من رو ببرن سر 1 گیگ ببندن. :31:نقل قول:
ترافیک چی شد؟نقل قول:
یک کیلو بایتم نمیدن
خوبه حالا از اون قسمت یه گیگ بخر 2گیگ ببر بدن
اون خوبه
شاتل مسخره هر وقت که یه گیگ بخر 2 گیگ ببر داده وقتی بوده که من تازه ترافیک خریده بودم.نقل قول:
خوب باید تا دقیقه آخر صبر کنی اگه نداد بخرینقل قول:
حتی اگه 1 درصد احتمال دادنش بود صبر کن
الانم که خبری نیست و حتما خبری هم نخواهد بود
بله حتما خبری نخواهد بود
یه بار تازه سرویس رو گرفته بودم و نخریدم، یه بار دیگه ترافیکم تموم شد و رفتم 5 گیگ خریدم، 2-3 روز بعدش بازم اینجور گذاشتن.نقل قول:
دیگه وقتی ترافیک آدم ته میکشه که نمیشه کاری کرد. من که ترافیک رو خریدم 1-2 روز بعدش بچه ها اینجا اعلام کردن.
:31::31::31:
یه مگ هم نمیدن
عجب موجوداتی هستن اینا
بابا عیدی کیلویی چنده
من الان بد ترین زد حال ممکن رو خوردم
از حدودا 1 ساعت قبل downstream ام شد 160 و upstream ام شد 120
قبلش رو 610 و 158 بود
بالاخره eco 128 های اینجا رو برگردوندن
برای شماها تغییر کرده ؟
شاید بعدا یه چیزی بدن.
مثل ترافیک هدیه که واسه ولادت امام علی دادن، قبلش فکر نکنم اعلام کرده بودن، 2-3 روز بعد از ولادت دیدم به ترافیکم اضافه شده.
ماله من 1 مك هست
از وقتي خريدم 2 مك بستن !
آره. 1 و 2 مگ رو روی 2 مگ میبندن.نقل قول:
کمی صبر داشته باش حتما میدن:31:نقل قول:
خبری هست؟نقل قول:
چیزی اعلام کردن؟
فقط کاش اگه میخوان چیزی بدن هفته آینده اضافه کنن، چون من فردا سرویسم تموم میشه و از شنبه دوره جدیدم شروع میشه، اگه امشب و فردا چیزی بدن با ندادنش فرقی نداره.:46:
بابا عيدي رو ولش كن يه سرعت شبانه خوب بدن ملت دانلود كنن عيدي بخوره......
آخه سرعت شبانه من خوبه. شبی 1.1-1.25 گیگ دانلود دارم. :21: واسه من همین بسه، من قانعم. :31:
من عیدی میخوام. :46:
سرعت شما چنده ? از من 60kB/s شبانه سرویس Eco 128نقل قول:
اينم مال من
سرويس 2 مك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز خوبه همین سرعت 60 رو شبا میدن والا تلف میشدن بچه های مردم :31:
باز هم می گم شاتل باید قیمت را کاهش بده وگرنه از تخفیف بیست درصد خبری نیست .
خوشبختانه این دفعه سازمان تنظیم مقررات رادیویی شرط گذاشته تا زمانی که قیمت را برای مصرف کننده نهایی کاهش ندن
از تخفیف خبری نیست .
آقا این قضیه قیمت ها چیه؟
الان آرت رو نامحدود میدن ولی اگه زیاد دانلود کنی میبندن ؟!این چجور نامحدودی هست؟
من که درست حسابی متوجه نشدم
کسی دقیق میدونه چی به چیه؟
نقل قول از شازتل:
این سرویس اختصاصی چیه ؟! به بارم زنگ زدم گفتم پینگم بده گفت باید اختصاصی بگیری اونوقت سرویس تضمین شده میدیم بهت !!نقل قول:
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، میتوانید از سرویسهای اختصاصی شاتل استفاده کنید،
کسی آمار دار ؟
اينم مال من بيچاره :
ECO 512
eco 128
چند روزه سرعتم مثه قبل شده
کجایی تهرانی؟نقل قول:
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
مال من یه هفتست این جوری شدهنقل قول:
اينم مال من : ECO 128 مشهد
[QUOTE=vavolian;5391997]کجایی تهرانی؟
/QUOTE]
فعلا مشهد دی:
نقل قول:
تو چند صفحه قبل یک نمونه پهنای باند اختصاصی گذاشتم اگر خواستی صفحات قبل را یک نگاهی بکن .
پهنای باند اختصاصی از اسمش معلومه یعنی مختص شماست ولی این سرویسهای eco و art اشتراکی هست
یعنی همون پهنای باند اختصاصی را بین دهها شاید هم بیست نفر تقسیم می کنند.
پهنای باند اختصاصی
قیمتش هم فضایی هست مثلاً 128 چیزی حدود 180000 هزار تومان هست .
-----------------
بخشی از مشکل تقصیر شاتل هست که وضع اینترنت خرابه سرعت پایین وپینگ بالاس
علتش این که شاتل SLA به مشترکین نمیده معلوم نیست پهنای باند بین چند نفر تقسیم میشه
کسی اگر دونست به ما هم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
------------
علت اصلی مشکل سرعت اینترنت محدودیت سرعت اینترنت در ایران هست که زمینه ساز گران بودن اینترنت میشه.
پهنای باند اینترنت بین المللی قیمتش طوری هست که هرچقدر شما بیشتر بخرید قیمتش کمتر میشه ولی چون تو کشور ما محدودیت سرعت هست نمی توانند زیاد بخرند بنابراین قیمت اینترنت گرون درمیاد.
یک علت دیگرش شرکت زیر ساخت هست شرکت زیر ساخت متولی انحصاری وارد کردن اینترنت به کشور هست ویک شرکت دولتی هست و شرکت زیر ساخت هزینه زیادی برای انتقال پهنای باند دریافت میکنه و چون یک شرکت هست تبعاً انحصار قیمتها را بال می بره ورقابتی نیست.
اینترنت بعد از انتقال از شرکت زیر ساخت به شرکتها مخابرات فروخته می شود وزیر ساختهای مخابراتی هم که توان وکشش انتقال پهنای باند زیاد را ندارند نتیجه اش می شود یک اینترنت گران بی کیفیت با پینگ وحشتناک بالا بعد ما از چشم شاتل می بینم .
پس تقصیر گردن مخابرات و شرکت زیر ساخت هست.:5:
واسه منم همین حدوده.نقل قول:
چرا واسه عید فطر ترافیک ندادن نامردا:41:
ترافیک تو سرمون بخوره !
چرا من 3 ماهه میخام یک تست اسپید بگیرم اینجوری میشه!؟؟!!؟
مال من بدبخت رو ببينين... خير سرم آرت 5 دارم. از چهارشنبه اينطوري شده.:18:
از نصف هم كمتر شده چه شب چه روز...:45:
دوستان ECO 128 ای کسی تو این 2 روزه سرعتش رو بر نگردوندن به 160 ؟
الان به پشتیبانی میگم بر میگرده میگه سرعت اتصالتون مناسبه و اگه بالاتر میخوای باید ECO 512 بگیری
تا کی مخوان تبعیض قائل بشن ؟ اگه باید بشه 16 باید برای همه بشه نه این که من کم بشم یکی دیگه تو همین کوچه هنوز رو 640
گندش بزنن این ISP رو
من 512 اکو دارم و سرعت دانلودم 61 است چه شب چه روز و اکانتم رو 544 بستن ولی اونطوری که من تو پست های قبلی خوندم سرعت دانلود 128 اکو هم 60 هست حالا ما چرا باید 5 تومان اضافه بدیم آیا 128 اکو شب هم سرعتش 60 هست من برم تا آخر ماه 128 بگیرم
در ضمن ارومیه هستم