ممنون. الان تو سایت مخابرات بالاترین سرعت رو طرح الماس سرعت 100 مگابیت زده. من بگم به من 300 مگابیت بدید اینکارو میکنن؟ اصلا میتونن چنین سرعتی رو بدن؟ تا حالا ندبدم آخه تو ایران کسی 300 مگابیت سرعت داشته باشه.نقل قول:
Printable View
ممنون. الان تو سایت مخابرات بالاترین سرعت رو طرح الماس سرعت 100 مگابیت زده. من بگم به من 300 مگابیت بدید اینکارو میکنن؟ اصلا میتونن چنین سرعتی رو بدن؟ تا حالا ندبدم آخه تو ایران کسی 300 مگابیت سرعت داشته باشه.نقل قول:
دوستان سلام،وایمکسو خاستم با مودم جدید عوض کنم ،شناسه و مک ادرس رو وارد سایت کردم ،میگه به علت فعال نبودن شناسه کاربری مقدور نمیباشد!دایی اصلن وایمکسو میزنم به برق بالا نمیاره انتن،چطور میخای فعالش کنم؟؟؟دوستان نظری ندارن؟؟
سلام.من هم اینترنت با سرعت 300 مگ احتیاج دارم.باید چیکار کنم؟باید پهنای باند اختصاصی بگیرم؟برای استفاده ی خونگی میخام.هزینش رو هم بگید.ممنون
پهنای باند اختصاصی در این مقیاس به مشترک خانگی فروخته نمیشه. اگرم میشد هزینش ماهانه 30 میلیون به بالا میشه (لینک اختصاصی)نقل قول:
پس به چه وسیله ای میشه حداقل برای یه یوزر خونگی حالا حداقل سرعت 150 مگابیت داشت؟نقل قول:
زنگ بزن 09366000000 اونجا وصل شو به اپراتور آدرس بده بعدش شماره سفارش میده مبلغ رو میریزی و بعدش مودم میاد دم خونت بیخیال سایت ایرانسل شونقل قول:
استفاده از اینترنت همراه ایرانسل یا همراه اول در شبکه تجمیع شده 4.5Gنقل قول:
البته نوسان سرعت به طور طبیعی وجود خواهد داشت
از ایران برونقل قول:
150 مگابیت در ایران چه برای شرکتها چه مصارف خانگی وجود خارجی نداره ، همچین پهنای باندی در اختیار هیچ نهادی قرار داده نمیشهنقل قول:
سلام شماذه ۱ و ۳ رو من بازی میکنم، اگه قصد بازی با دوستات رو داری، اصلا ! اگه تنها میری خوبه.... از این نظر که به بعضی ها نمیتونی وصل شی به مشکل میخوری به خاطر nat type 3نقل قول: