با گوگل طرفای 500-600 میچرخه
Printable View
با گوگل طرفای 500-600 میچرخه
معلوم نیست باز چه بلایی دارنسر این نت بدبخت میارن :n24::n25:
راستی چرا قیمت توی سایت مخابرات خوزستان با سامانه سیترا خیلی فرق داره؟
سایت مخابرات قیمتاش قدیمیهنقل قول:
این کابل USB-USB راحت گیر میاد ؟ چند قیمته ؟نقل قول:
من اینترنت مخابرات دارم مدتیه توی سایت مخابرات نمیتونستم لاگین کنم تماس گفتم گفت دیگه پشتیبانی شما با ما نیست با این شرکت تماس بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا اکانت هاشو واگذار کرده دقیق نمیدونم ولی معلوم نیست چطور شارژ آنلاین میشه کرد سایت خودشون که به پرستاشاپ درست شده! فقی میشه جزئیات کارکرد رو توی این لینک دید
کسی خبر داره چرا اینجوری شده ؟
سلام دوستان چند روزیه که وقتی گوشی تلفن ثابت رو برمیدارم مودم قطع میشه من قبلا از پارس آنلاین سرویس داشتم این مشکل وجود نداشت اسپلیتر هم دوتا دارم جفتشون رو که میذارم باز این مشکل هستش به پشتیبانی زنگ زدم میگه سیم کشی خونه مشکل داره میگم من وقتی از پارس آنلاین میگرفتم این مشکل وجود نداشت باز حرف خودشومیزنه کسی میدونه مشکل اصلی کجاست؟
نقل قول:تو حالت بريج نميشه 2 كامپيوتر همزمان استفاده كنن(تا اونجا كه من مي دونم) منظور ايمان اينه كه يكي رو با پورت لن مودم وصل كني اون يكي رو با پورت usb كه عرض كردم تستي كه من انجام داده بودم نميشه.نقل قول:
راه كه زياد هست براي استفاده همزمان 2 كامپيوتر از يك مودم مثلا ميشه كامپيوتر اول رو با usb به مودم وصل كرد و دو كامپيوتر رو با كابل لن به هم وصل كرد(البته اگه 2 تا كارت شبكه داشته باشيد ميشه مودم رو با لن هم وصل كرد) و روي كامپيوتر اول وصل شد نت رو براي كامپيوتر دوم به اشتراك گذاشت.
راه هاي ديگه مثل : اكسس پوينت و وايرلس...
حالا چرا مي خوايد بريج باشه حتما؟
خيلي هامون از اين پاس مارمالاد سرويس داريم. من هنوز شارژ نكردم باهاش و حضوري پول دادم كه به جايي كه ازش گرفتم. ولي فكر كنم بايد ثبت نام كني بعد تعرفه رو انتخاب و پرداختش كني و زنگ بزني فعال كنن.نقل قول:
1مگ نامحدود اینترنت مخابرات
راستی دوستان Facebook رفع فیلتر شد باید حتما با این آدرس برید : https://www.facebook.com
خیلی ممنون :n02: ایشاا... روزی خودتون با گوگل مپ برید خارج از کشور :n09:نقل قول:
چی چی شد؟ کدوم تست داخلی؟نقل قول:
نمردیم و دیدیم غیر از عقربه ی دمای موتور تو خوزستان، یه سری عقربه های دیگه هم هستن که می چسبونن :n02:
راستی، با اصفهان تست سرعت که گرفتم، تا 1 مگ بیشتر نرفت :n09: مثل اینکه سرعتشون محدوده :n09: