دوستان بلخره طرح کمپین تمام شد ببینیم قراره چند سال دیگه سرویسمون را تحویل بدن و جدا از این بحث بعد از تحویل دادن با این همه کاربر قراره چه بلایی سرمون بیاد چون به هیچ عنوان نمیشه به مخابرات خوش بین بود.
Printable View
دوستان بلخره طرح کمپین تمام شد ببینیم قراره چند سال دیگه سرویسمون را تحویل بدن و جدا از این بحث بعد از تحویل دادن با این همه کاربر قراره چه بلایی سرمون بیاد چون به هیچ عنوان نمیشه به مخابرات خوش بین بود.
اره تموم شد به سلامتی. دوستانی که میخاستن بگیرن و نتونستن ناراحت نباشن به احتمال زیاد عید دوباره مخابرات طرح میده بیرون حالا یا کمپین یا.......
من که دیگه یه هفته شد که ثبت نام کردم ولی هنوز هیچ خبری نشده و معلوم نیست تا کی باید بلاتکلیف باشم. فقط امیدوارم سرعت شبانش زیر 100 نباشه:n21:
دوست عزیز نگران نباش من 3 هفته هست ثبت نام کردم ... همون هفته اول خطم رانژه شد اما تا هفته پیش هم فرم ثبت نام مخابرات بود فعلا که زیر 2 ماه تخمین زدم برای تحویل حالا ببینیم چی میشه ...نقل قول:
طرح کمپین اومده تو پنلتون؟؟؟؟:n13:نقل قول:
نه دوست عزیز هنوز نیومده ...نقل قول:
از زمانی که طرح کمپین بیاد تو پنلتون تا وصل بشه و مودم رو بگیرید 15 روز زمان میبره ...
اقا این طرح کمپین من هفته پیش ثبت نام کردم الان اومده تو پنل! حتی رمز و نام کاربری هم داره! و میتونم راحت وصل شم! ولی زنگ زدم گفتند یه هفته دیگه!!!! چیکار کنم؟
میخای بشینی نیگاش کنی ؟ خب وصل شو استفاده کن دیگه چی کار به اینا داری ؟ من هم همینطوری بود وقتی دیدم اومده توی پنل خودم رفتم یک رمز براش گذاشتم و استفاده کردم .نقل قول:
فکر نکنم شما بتونید ازش استفاده کنید تا زمانیکه یوزر و پسورد رو مخابرات نده .............. باید با مودم بگیری ....من قبلا پرسیدم گفتن یوزر و پسورد اگه حالا بگیری مودم گیرت نمیاد .... باید هر دو را با هم بگیری ...شما بازم بپرس .....ولی اگه گفتن 1 هفته امکان اینکه زیر 1 هفته بشه ندارهنقل قول:
اگر سرویس خودتون را با مودم رایگان گرفتید باید منتظز باشید تا مودم را بیاورند وگرنه مودم رایگان به شما تعلق نمی گیرد... این هم یک سیاست مخابرات است.